- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #11.321
Çok erken yapıyorsunuz canım yaa maşallah çok güzel değerinKızlar 3. Gün embriyosu
6.gün 15.6
8.gün 46.6 artışı nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok erken yapıyorsunuz canım yaa maşallah çok güzel değerinKızlar 3. Gün embriyosu
6.gün 15.6
8.gün 46.6 artışı nasıl
Sen bu gün test yapacaktın canım yaptın miCok güzel cnm erkn baslamissin test yapmaya 12.gune kadar baya artar isllah bole dewam eder
Artış için yaptırdık canım artık kendi günümüzde yaptırırızÇok erken yapıyorsunuz canım yaa maşallah çok güzel değerin
İnşallah canım teşekkür ederim güzel dileklerin için :)Cok güzel cnm erkn baslamissin test yapmaya 12.gune kadar baya artar isllah bole dewam eder
beni özetlemişsin. bende öyleyim. hep negatif gördüm. 2.ci denemeyi yapmak istemiyorum BileHaklısın o negatif çok etkiler kaç kere gördüm bu zamana kadar o testte negatifi artık bilinçaltı direkt bu testinde negatif çıkacağını söylüyor yapmaya da korkuyorum zaten benim hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyor
bence kalp atışını bekle. ben öyle yapardım. ama sen bilirsin canım. hamilesin sonuçta şükür maşallahInsllah insllah ayy canm yaaa kızlar sonucum 3950 çıktı napiyim ekliyimmi artık tabloyu. Ben kalp atisini beklicektim ama
Allah sonumuzu güzelnyazsın inşallah korku işte yapacak hiçbirşey yok insan kaderinde değişmeyen noktalar var evlat ana baba ölüm doğum tarihleri gibi yani olacaksa onun tarihi belli zaten ama biz yine de korkuyoruz,böyle bir konuda kendini rahatlatması çok zor .allah içimize esenlik sabır versinBilyormusun aynı duyguyu ve yaşıyorum
Direk kan testini bekleyelim madem eşime söyledim kanda pozitifi gördüğümde üç yılın acısını çıkatmak için idrar testi yapıp durcam :)beni özetlemişsin. bende öyleyim. hep negatif gördüm. 2.ci denemeyi yapmak istemiyorum Bile
Ben hamileligin 6. Haftasi gittim kese ve kalp atışı duyuldu önce gobekten baktı bebegin biri kücuk gözüküyor birinin kalp atışı duyulmayabilir dedi vajinal ultrason ile duyuldu ikiside17 .18 gün sonra cagirdi muayeneye canlar 3950 ama ynede ultrasonn icin erken dedi görünmez mi ki
Suan ben kacinci haftayım. 4 olmali . Adert takviminde öyle yazıyorBen hamileligin 6. Haftasi gittim kese ve kalp atışı duyuldu önce gobekten baktı bebegin biri kücuk gözüküyor birinin kalp atışı duyulmayabilir dedi vajinal ultrason ile duyuldu ikiside
Son adetinin ilk gününe gorehesaplaSuan ben kacinci haftayım. 4 olmali . Adert takviminde öyle yazıyor
Aynen benim de öyle oldu canım bırını normal ultrason duydu diğerini vajinal ultrason duydu sonra gittiğinde gobekden duyuldu mu canım benim yarın kontrolüm var 9+6 olacak yarınBen hamileligin 6. Haftasi gittim kese ve kalp atışı duyuldu önce gobekten baktı bebegin biri kücuk gözüküyor birinin kalp atışı duyulmayabilir dedi vajinal ultrason ile duyuldu ikiside
Suan ben kacinci haftayım. 4 olmali . Adert takviminde öyle yazıyor
Çok rahat gobektegduyar çünkü ben iki hafta sonra tekrar gittim dinlemek için göbekten dinledi 8 haftaliktiAynen benim de öyle oldu canım bırını normal ultrason duydu diğerini vajinal ultrason duydu sonra gittiğinde gobekden duyuldu mu canım benim yarın kontrolüm var 9+6 olacak yarın
Ne zaman test gününn canımmm inşallahhh güzel haberlerini alırızGüzel gidiyor arkadaşim hep iki katı maşallah
Erken test yapmak işte bu yüzden stresli zaten 12-13. Gün sizin testinizin günü o gün degeride çok iyi maşallah rahat olun allaAlla emaneti o size
Benim 10. Günüm kan vermedim uslu uslu bekliyorum test gününü
Saol canım nasıl ikizler mıgde bulantın varmıydıÇok rahat gobektegduyar çünkü ben iki hafta sonra tekrar gittim dinlemek için göbekten dinledi 8 haftalikti
5.hafta başladı hala devam ediyor iki gündür iyim kafami kaldıramıyodumSaol canım nasıl ikizler mıgde bulantın varmıydı
5 hafta 1 gün oluyor ona göre bakınca daSon adetinin ilk gününe gorehesapla
Yarın arkadaşımNe zaman test gününn canımmm inşallahhh güzel haberlerini alırız
Ayyy burayada yazzzzz rabbim yüzünü güldürsünnnnnnnnYarın arkadaşım