- 25 Mart 2014
- 483
- 617
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #11.241
Kzlar bugun 10.gunum esim erkn gosteren testlerden alms aksm mi yapim yarin sabah ilk idrrda mi yapim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin ya inşallah canımHaklısın bende senin gibiydim :)
İnşallah güzel haberlerini alırız
Cnm bebeğim varsa bile şu an cm bile değil. O parça dediğin şey pıhtılaşmis kan.dr gitmelisinKızlar benden parca geldı düşük yapıtorum galiba buraya atsam anlarmısınız
Sabah ilk idrarla yap benceKzlar bugun 10.gunum esim erkn gosteren testlerden alms aksm mi yapim yarin sabah ilk idrrda mi yapim.
kesinlikle doğru söylüyorsun gönül başka istiyor işler başka yürüyor peki bu değerlerin normalde de mi yüksekti o gün mü öyle çıktı tatlımBana da opudan sonraki adette başlıyacağız demişti adetin ilk günü aradım e2 ve progesteron tahlili istedi sonuç yüksek çıkınca yasmin hapı verdi bu ay ki adetin ilk günü yine aynı tahlilleri istedi sonuç düşük çıkınca başladık Allah'ın izniyle salı günü transfer olucak.ben de ilk doktora gittiğimde hemen başlarız diye umuyordum ama her zaman her şey kişinin istediği ve düşündüğü gibi olmuyor.çok sabır gerektiren bir süreç.Rabbim herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah.
ben daha bu aşamaya gelemedim ama inşallah korkma kötü şeyler düşünmemeye çalış canım yaBu parça doktor yarına beta istedı düşük tehlikem vardı
Normalde yüksek değil.yumurta oluşması için çok iğne kullandım.belki onun etkisinin geçmesini bekledi tam olarak bilmiyorum yani.kesinlikle doğru söylüyorsun gönül başka istiyor işler başka yürüyor peki bu değerlerin normalde de mi yüksekti o gün mü öyle çıktı tatlım
İnşallah sağ salim bebeğin yerinde duruyordur.Bu parça doktor yarına beta istedı düşük tehlikem vardı
Hmm bende iğne kullandım inşallah yüksek çıkmaz da transfer olurNormalde yüksek değil.yumurta oluşması için çok iğne kullandım.belki onun etkisinin geçmesini bekledi tam olarak bilmiyorum yani.
Sizden istedi mi doktorun bu tahlilleri.birHmm bende iğne kullandım inşallah yüksek çıkmaz da transfer olur
Cnm korkma bndede gelmisti baya buyuk baya bi kanla atmstim düsuk sanmistim bnde ama degilmis rahim sanirim kendini temizliyomus.isllh sennde oledir cnm yaKızlar benden parca geldı düşük yapıtorum galiba buraya atsam anlarmısınız
daha adet olmadım olunca 2.günü gel demişti büyük ihtimal isteyecek onun için çağırıyorSizden istedi mi doktorun bu tahlilleri.bir
Ama bunlar çok önemli olur mu hiç siz iyi beslenin ki yumurtalar da sağlıkla büyüsünler bence hemen vitamine başlayın doktorum neofortil woman verdi bana belki size farklı bişe verir bi danışınya nasıl kuvvetli önseziniz var..evet beslenmeme dikkat etmem. süt yoğurt peynir tüketmem. meyve tüketmem. öğlen yemeği yemem..artık dikkat edicem..
Anladım canım inşallah sonu güzel olan bir süreç olsun.daha adet olmadım olunca 2.günü gel demişti büyük ihtimal isteyecek onun için çağırıyor
Yarın sabah ilk idrarla yap arkadaşımKzlar bugun 10.gunum esim erkn gosteren testlerden alms aksm mi yapim yarin sabah ilk idrrda mi yapim.
Canım bu gün test günün olduğu için gün içinde ne zaman yaparsan yap idrarda çıkacaktır sabah idrarı bat öncesi önem taşır sadeceKzlar bugun 10.gunum esim erkn gosteren testlerden alms aksm mi yapim yarin sabah ilk idrrda mi yapim.
Canim direk git kan testi yaptır, gerci cıkar idrarda da ama 5. Gün embriyosuysa niye bekleyesin..2 gün sonra artışı gormek icin test yaptırırsin..Neyse inşallah guzel sonuç alırsınKzlar bugun 10.gunum esim erkn gosteren testlerden alms aksm mi yapim yarin sabah ilk idrrda mi yapim.
2.gun embriyosu cnm bnmki dr cumartesi gel dedi kan testi icin.saol cnm bnm hepimiz guzel haberler aliriz ..Canim direk git kan testi yaptır, gerci cıkar idrarda da ama 5. Gün embriyosuysa niye bekleyesin..2 gün sonra artışı gormek icin test yaptırırsin..Neyse inşallah guzel sonuç alırsın