• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bu parça doktor yarına beta istedı düşük tehlikem vardı :(

Eklentiler

• IMG_7039.JPG
    IMG_7039.JPG
    43,4 KB · Görüntüleme: 122
Bana da opudan sonraki adette başlıyacağız demişti adetin ilk günü aradım e2 ve progesteron tahlili istedi sonuç yüksek çıkınca yasmin hapı verdi bu ay ki adetin ilk günü yine aynı tahlilleri istedi sonuç düşük çıkınca başladık Allah'ın izniyle salı günü transfer olucak.ben de ilk doktora gittiğimde hemen başlarız diye umuyordum ama her zaman her şey kişinin istediği ve düşündüğü gibi olmuyor.çok sabır gerektiren bir süreç.Rabbim herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah.
kesinlikle doğru söylüyorsun gönül başka istiyor işler başka yürüyor peki bu değerlerin normalde de mi yüksekti o gün mü öyle çıktı tatlım

kesinlikle doğru söylüyorsun gönül başka istiyor işler başka yürüyor peki bu değerlerin normalde de mi yüksekti o gün mü öyle çıktı tatlım
Normalde yüksek değil.yumurta oluşması için çok iğne kullandım.belki onun etkisinin geçmesini bekledi tam olarak bilmiyorum yani.

ya nasıl kuvvetli önseziniz var..evet beslenmeme dikkat etmem. süt yoğurt peynir tüketmem. meyve tüketmem. öğlen yemeği yemem..artık dikkat edicem..
Ama bunlar çok önemli olur mu hiç :olamaz: siz iyi beslenin ki yumurtalar da sağlıkla büyüsünler bence hemen vitamine başlayın doktorum neofortil woman verdi bana belki size farklı bişe verir bi danışın

Canim direk git kan testi yaptır, gerci cıkar idrarda da ama 5. Gün embriyosuysa niye bekleyesin..2 gün sonra artışı gormek icin test yaptırırsin..Neyse inşallah guzel sonuç alırsın
2.gun embriyosu cnm bnmki dr cumartesi gel dedi kan testi icin.saol cnm bnm hepimiz guzel haberler aliriz ..

Back