- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #11.301
Haklsiin kuzum ☺Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim:) bence ekle onun bile mutluluğu var:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklsiin kuzum ☺Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim:) bence ekle onun bile mutluluğu var:)
Amin canm benm sağolasın:)Masallah cok güzel ilerliyor. Saglikla kucağına almayi nasip etsin allahim
Cok sukur canm.. Ilki de 1448 cikmisti canm. Bilemedim ki ikizmi. Belli olamz degerden amaMaşallah canım çok güzel ilki kaç çıkmıştı ıkızmı acaba ben ilk testinde eklemıstım
Aslında kese görünür ama drlar daha iyi bilir ne kadar geç gidersen iyi gittiğinde kalp atışını görür veya duyarsin17 .18 gün sonra cagirdi muayeneye canlar 3950 ama ynede ultrasonn icin erken dedi görünmez mi ki
Sabah ilk idrarla yaparsan çıkabilir canmYarin kac testi günüm 9. Gun yapmadim daha idrar ne kadar uzulmicem desem de içimde bir yerde yangin var o negatifi gördüğüm icin
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı isteyen herkesin başına inşallah.17 .18 gün sonra cagirdi muayeneye canlar 3950 ama ynede ultrasonn icin erken dedi görünmez mi ki
Onun icin sanirim bekletiyor ay bu 2. Ama herseyi bastn yasıyorum sankiAslında kese görünür ama drlar daha iyi bilir ne kadar geç gidersen iyi gittiğinde kalp atışını görür veya duyarsin
Bence yapma zor biliyorum ama erkenKızlar transferden sonraki 6. Günüm yani embriyoyla 11 gün:) ovula erken gebelik testi gösterir mi? bir de sabah crione, öğlen iki tane progestan fitil kullanıyorum, testi etkiler mi? yarın sabahı mı bekleyeyim şimdi yapsam olur mu? Ne yapayım yardım edin:)
Amin canm aminn. Burdaki herkesun kucakalrini doldursun rabbim sağlıcakla inşllahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı isteyen herkesin başına inşallah.
Allah nasip ederse benimde ikinci olacakOnun icin sanirim bekletiyor ay bu 2. Ama herseyi bastn yasıyorum sanki
Güzel gidiyor arkadaşim hep iki katı maşallahKızlar merhaba tüp bebek yapıldı
3.gün embriyosu
9.gün beta 21
11.gün beta 53
13.beta 106
15. Beta 221
Yavaş mı ilerliyor yaa
Teşekkür ederim salı ya kadar bekliycem artıkBence yapma zor biliyorum ama erken
Progesteron fitil iğne ve jel testi etkilemez
Haklısın o negatif çok etkiler kaç kere gördüm bu zamana kadar o testte negatifi artık bilinçaltı direkt bu testinde negatif çıkacağını söylüyor yapmaya da korkuyorum zaten benim hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyorYarin kac testi günüm 9. Gun yapmadim daha idrar ne kadar uzulmicem desem de içimde bir yerde yangin var o negatifi gördüğüm icin
Haklısın o negatif çok etkiler kaç kere gördüm bu zamana kadar o testte negatifi artık bilinçaltı direkt bu testinde negatif çıkacağını söylüyor yapmaya da korkuyorum zaten benim hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyor
Hadi hayırlısıAllah nasip ederse benimde ikinci olacak
Pozitif alirsam yarın
Ben geç giderim sanırım
Hic ole düsunme cnm bnde oleydim ama kizim oldu 2.denememde bu 3.denemem .Allah ksmet ettiyse olur.Haklısın o negatif çok etkiler kaç kere gördüm bu zamana kadar o testte negatifi artık bilinçaltı direkt bu testinde negatif çıkacağını söylüyor yapmaya da korkuyorum zaten benim hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyor
Cok güzel cnm erkn baslamissin test yapmaya 12.gune kadar baya artar isllah bole dewam ederKızlar 3. Gün embriyosu
6.gün 15.6
8.gün 46.6 artışı nasıl