• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Merhabalar.
Teste az kaldı arkadaşım, canı gönülden yarın güzel haberlerini bizimle paylaşman için duacıyım.
Ben 5.gün embriyosu transferi olmuştum, transferden 6 gün sonra Crinon Jel pembemsi gelmişti. Çok moralim bozulmuştu ama test günü pozitifti :)
12 ocak 5,gün transfer
17 ocakta lekelenme,
Test günü 22 ocak kanda Beta Hcg 449 idi.
Lütfen sakin kalmaya ve yarın alacağın güzel haberler için hazırla kendini.
Ben kan sonucuma bakamamıştım, eşimden rica etmiştim. o sonucun negatif çıkma ihtimali bizi mahvediyor biliyorum.
Bir kaç hafta sonra sizlerin de heyecanlı olan arkadaşlara deneyimlerinizi paylaşırken görmek çok güzel olacak.
Sevgiler hamişler :anneadayı::KK200:
ayy aynısı. dün eşime dedim ben gitmek istemiyorum kan vermeye. negatif se adet olurum hamileysem göbeğim büyür anlarım. baktı sadece yüzüme. ne desinki. oda üzülüyordur. bugün iş başı yaptım. hamileyim diyemiyorum. idrar testine güvenmiyorum fazla. karışık biraz o. duaların için çok saol. tek ihtiyacım dua dua....

Kızlar merhaba bende takip ediyorum topiği çok yazamasamda . Benimde dondurulmuş embriyom vardı 1 tane onun için tedavi sürecim başladı adetin 3. günü gittim 6 nisanda tekrar gidicem bir kere arada adet olucakmışım yaklaşık 7 haftalık bir süreç dedi doktorum. İnşallah bu sefer olur ya bu 2. Tüp olacak 2. Gün Embriyosu yani gelişimi biraz daha zor oluyormuş sanırım yani sağdan soldan duyduğum bu doktor doğal ortamlarında gelişimleri daha iyi olduğu için dedi tabii Allah büyüktür ol desin yeterki 2. Gün 5. Gün naaipte varsa oluyor zaten .inşallah bu sefer bende hamilelik sevincini yaşarım ya o kadar istiyorumki içim içime sığmıyor o mutlu haberi alacağımı düşündükçe çok ulaşılmaz imkansız geliyor bazen nolur dua edin .Allahım kimseye aratmasın yaaa hepimiz evlat sahibi olalım inşallah tez zamanda.
Hayırlısı olsun canım , hangi merkezdesin, yaşın kaç?

Hayırlısı olsun canım , hangi merkezdesin, yaşın kaç?
Çok sağol canım ya inşallah hayırlısıyla olur . Yaşım 30 ege üniversitesindeyim ben Özel doktor seçtim ona rağmen çok yoğun çok kalabalık . Bakalım düştük bu yollara inşallah sonu güzel olur.

Çok sağol canım ya inşallah hayırlısıyla olur . Yaşım 30 ege üniversitesindeyim ben Özel doktor seçtim ona rağmen çok yoğun çok kalabalık . Bakalım düştük bu yollara inşallah sonu güzel olur.
Olur canım merak etme, neler okuyoruz burda. Vakti gelince herkes kucağına alıyor . İyi düşün iyi olsun :KK51:

ayy aynısı. dün eşime dedim ben gitmek istemiyorum kan vermeye. negatif se adet olurum hamileysem göbeğim büyür anlarım. baktı sadece yüzüme. ne desinki. oda üzülüyordur. bugün iş başı yaptım. hamileyim diyemiyorum. idrar testine güvenmiyorum fazla. karışık biraz o. duaların için çok saol. tek ihtiyacım dua dua....
Sizi çok merak ettm yaa testin sonradan hayalet çizgiye dönmesi falan dahada heyecanlı bir bekleyiş olucak canım inşallah hayırlısıyla mutlu haber alırsın. birşeysorucam tranaferden sonra doktorunuz iğne önermişmiydi acaba size bana ilk transferden sonra tutunması için bir ipne vermişlerdi bu tarz iğnelerde b-hcg hormonu salgılandığından o testler etkileyebiliyormuş

3.gün embrıyosu
Transferin 9.gün beta 21
Tranferin 11.gün beta 53
Canim insallh sorun olmaz. Guzel dvam eder. Korkma sakin ama benmde 12. Gun 20 idi sonrs 50 bisey 81 derken zoraki artıyordu. Ultrasona gidemeden kmyasal oldu.sagliksizsa dengesiz ilerleyebiliyr. Üzülme. Inss durur kanaman devam ederse kotu
Ne durumdasin suan

Sizi çok merak ettm yaa testin sonradan hayalet çizgiye dönmesi falan dahada heyecanlı bir bekleyiş olucak canım inşallah hayırlısıyla mutlu haber alırsın. birşeysorucam tranaferden sonra doktorunuz iğne önermişmiydi acaba size bana ilk transferden sonra tutunması için bir ipne vermişlerdi bu tarz iğnelerde b-hcg hormonu salgılandığından o testler etkileyebiliyormuş
inşallah pozitifdir canım sonucum. yarın akşam kan vericem. bana hiç iğne vermedi.günde 1 defa crinone jel. günde 2 defa estrofem hap. mercimeğim inşallah tutunmuştur. burda arkadaşların çogu iğneler haplar. doktorları tutunması için her ilacı yazmış. hatta bu endişemi yazmıştım arkadaşlara. benim transferimi para içinmi yaptılar diye. embriyom 4 hücreli olduğu günde transferim oldu. 13 mart döllenme 14 mart transfer. idrar testi bilmiyorum canım. inan emin değilim.testde normal gebelik testi zaten. erken gösterenlerden değil malesef. çizgi cokkkk coookkk cooookkkkk silikti öyle diyim sana. var yok diyemiyorum. sonradan netleşmiş tabi. işte böyle canım.

inşallah pozitifdir canım sonucum. yarın akşam kan vericem. bana hiç iğne vermedi.günde 1 defa crinone jel. günde 2 defa estrofem hap. mercimeğim inşallah tutunmuştur. burda arkadaşların çogu iğneler haplar. doktorları tutunması için her ilacı yazmış. hatta bu endişemi yazmıştım arkadaşlara. benim transferimi para içinmi yaptılar diye. embriyom 4 hücreli olduğu günde transferim oldu. 13 mart döllenme 14 mart transfer. idrar testi bilmiyorum canım. inan emin değilim.testde normal gebelik testi zaten. erken gösterenlerden değil malesef. çizgi cokkkk coookkk cooookkkkk silikti öyle diyim sana. var yok diyemiyorum. sonradan netleşmiş tabi. işte böyle canım.
Olsun canım nasipte varsa oluyor inanki benimde 2. Gün embriyosu 4 hücreli yumurta sayısı çok olmadımı sanırım risk almamak için erkenden koyuyolar rahme doğal ortamlarında gelişimleri daha iyi oluyor diye . Yani para için bir yere kadar canım yaaa sonuçta başarı oranına göre tercih ediliyor çoğu merkez . İnşallah seninledir bebeişin yaaa inşallah yaz mutlaka bizlere sonucu

Bende yarın yapicam kan testi m :rolleyes:

Olsun canım nasipte varsa oluyor inanki benimde 2. Gün embriyosu 4 hücreli yumurta sayısı çok olmadımı sanırım risk almamak için erkenden koyuyolar rahme doğal ortamlarında gelişimleri daha iyi oluyor diye . Yani para için bir yere kadar canım yaaa sonuçta başarı oranına göre tercih ediliyor çoğu merkez . İnşallah seninledir bebeişin yaaa inşallah yaz mutlaka bizlere sonucu
evet tek yumurta canım. cok korktum yumurta dolumu boşmu. sonra döllenirmi sonra bölünürmü.şimdide tutunmuşmu. iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım. inşallah hepimiz yazarız buraya o müjdeyi canım:anneadayı::anne::emir_bebek:

Back