• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

İyi geceler kızlar. Size tüp bebek için rapor çıkarmayla ilgili bişeyler sormak istiyorum:
Ben 35 yaşındayım , eşim 38 .
1 yıl 10 aydır evliyiz.
Bende çikolata kisti var her iki trafımda ve tüplerden biri tıkalı.
Eşimde sperm hareketliliği yavaş.
Ben 7 yıldır memurum, eşim 13 yıldır memur.
2 aşılama yaptırdık, sonuç negatif malum. Tüp bebek düşünüyoruz.

Bu şartlarda sizce rapor alabilir miyiz? Lütfen rapor çıkaranlar fikir verebilir mi ?

Kızlar sizlere bişey sormak istiyorum.aklıma takıldı bende dondurulmus tedavisine başladım.embriyomuzun kalitesi için 4bc dendi bize dondurulacak kalite de denildi. 4 bc nasıl kalitede bir embriyo

Herkese günaydınn
Transfer için hastaneye gidiyorum hastaneyle aramız 2 saat bugün ne yapıp ne yapmamam gerek yardımcı olur musunuz
Günaydın benim sana tavsiyem cok sıkışık olma 3 4 bardak su yeterli sadece transfer öncesi 2 saat öncesinde iç ve yürü. Sakin olmaya çalış kasma kendini. Hemen kalkma yarim saat mutlaka yat.

Bugün opu oldum 13 yumurta toplandı, sizce nasıl
Canım benim de öyleydi dokuz tanesi dollendi. İyi duruyor inşallah dollenirler hayırlısıyla.
Kızlar ben de testini yeniledim Perşembe akşam 177 yed şimdi 366 çıktı on gün sonraya randevu verdi doktor kese için galiba ama bundan sonra tekrar test yapmali mıyım acaba artık sevinebilir miyim ya

Canım benim de öyleydi dokuz tanesi dollendi. İyi duruyor inşallah dollenirler hayırlısıyla.
Kızlar ben de testini yeniledim Perşembe akşam 177 yed şimdi 366 çıktı on gün sonraya randevu verdi doktor kese için galiba ama bundan sonra tekrar test yapmali mıyım acaba artık sevinebilir miyim ya
Sayı az mı dedim ama önemli olan olgun olmaları ve kaliteli embriyo olmaları, sizin değeriniz de ikiye katlanmış hayırlısı olsun.

2 katı artmış canım ben 3 kere test yapmıştım 2 katı arttığı için dr.un gerek görmemiş için rahatlatacaksa yaptır istersen hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin

Canım benim doktorum hiç tekrarla falanda dememuşti..ilk testimi günumden önce yapmıstım 2. Testi zaten test gunumdu direk 20 gun sonra gel dedi..Ben 4 gun sonra igne olmaya diye gidince test yaptırayım dedim..Yani o doktorundan doktoruna degisiyor..sen istiyorsan yine yaptır canım..hayırlı olsun gebeligin

Günaydın benim sana tavsiyem cok sıkışık olma 3 4 bardak su yeterli sadece transfer öncesi 2 saat öncesinde iç ve yürü. Sakin olmaya çalış kasma kendini. Hemen kalkma yarim saat mutlaka yat.
Katılıyorum bende öyle çok sıkışık değildim..düsun transfer oldum 1 saat sonra giitim wc ye..Ultrasonda bakinca zaten sıkışıklığim icin süper demişti..

Back