• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Günaydın benim sana tavsiyem cok sıkışık olma 3 4 bardak su yeterli sadece transfer öncesi 2 saat öncesinde iç ve yürü. Sakin olmaya çalış kasma kendini. Hemen kalkma yarim saat mutlaka yat.

ben 14 martda transfer oldum. ve o kadar sıkışıktimki. transfer olunca 15 dakka sonra sürgü verdiler. çatlıyorum dayanamıyorum dedim. yattığım yerde yapmıştım sürgüye. çok sıkışık olmak negatif mi acaba. 12 martta tek yumurtam alındı. 14 martda transfer oldum. çok hızlı oldu herşey. birde bugün crinone jelim pembemsi geldi canım sıkıldı. transferimin 11.ci günü bugün. .niye pembe renkli jel geri geldi. çünkü transferimin 5.ci günü de pembe renkliydi. ondan sonra hep renksizdi. niye bugün pembeye döndü.
transferimin 9.cu günüde normal gebelik testi yaptım idrardan. negatif . eczacı kız erken gösteren var ondan verimmi dedi yok dedim. normalinden ver dedim.27 martda test günüm.

Katılıyorum bende öyle çok sıkışık değildim..düsun transfer oldum 1 saat sonra giitim wc ye..Ultrasonda bakinca zaten sıkışıklığim icin süper demişti..
ben fenaydım ya. artık doktorum gelsin dedim dayanamıyorum dedim. ama tranfer esnasında rahattım. kasılmadım gerilmedim. işlem bitince tekrar başladı sıkışıklık. beni hareket ettirmeden sedyeye aldılar odama çıkardılar. son hastaydın bugün. sedyede kal dinlen hareket ettirmeyelim seni diyip yatağımın kenarına götürdüler beni. yattığım yerden sürgüyle giderdim ihtiyacımı. 2 saate kadar dinlendim. transferimin 11.ci günü bugün. kullandığım crinone jel pembe renkli geldi geri öğlen gibi. kan yoktu ama. test günüm salı 27 si.inşallah pozitif dir :dua::anneadayı::anne::emir_bebek:

ben fenaydım ya. artık doktorum gelsin dedim dayanamıyorum dedim. ama tranfer esnasında rahattım. kasılmadım gerilmedim. işlem bitince tekrar başladı sıkışıklık. beni hareket ettirmeden sedyeye aldılar odama çıkardılar. son hastaydın bugün. sedyede kal dinlen hareket ettirmeyelim seni diyip yatağımın kenarına götürdüler beni. yattığım yerden sürgüyle giderdim ihtiyacımı. 2 saate kadar dinlendim. transferimin 11.ci günü bugün. kullandığım crinone jel pembe renkli geldi geri öğlen gibi. kan yoktu ama. test günüm salı 27 si.inşallah pozitif dir :dua::anneadayı::anne::emir_bebek:
Canım umarım pozitiftir..iste yaşadıklarımızı anlatıyorum ben az sıkışıktım dediysem öyle cok az da degildi canım dedim ya ultrasonda yeterliliği zaten ölçülüyor..Ben 11. Gün dayanamayıp akşamı kan testi yapmıştım..Seninde az kalmış hadi inşallah tutunur bebişin sana da

Canım umarım pozitiftir..iste yaşadıklarımızı anlatıyorum ben az sıkışıktım dediysem öyle cok az da degildi canım dedim ya ultrasonda yeterliliği zaten ölçülüyor..Ben 11. Gün dayanamayıp akşamı kan testi yapmıştım..Seninde az kalmış hadi inşallah tutunur bebişin sana da
inşallah canım inşallah tutunmuştur

ben 14 martda transfer oldum. ve o kadar sıkışıktimki. transfer olunca 15 dakka sonra sürgü verdiler. çatlıyorum dayanamıyorum dedim. yattığım yerde yapmıştım sürgüye. çok sıkışık olmak negatif mi acaba. 12 martta tek yumurtam alındı. 14 martda transfer oldum. çok hızlı oldu herşey. birde bugün crinone jelim pembemsi geldi canım sıkıldı. transferimin 11.ci günü bugün. .niye pembe renkli jel geri geldi. çünkü transferimin 5.ci günü de pembe renkliydi. ondan sonra hep renksizdi. niye bugün pembeye döndü.
transferimin 9.cu günüde normal gebelik testi yaptım idrardan. negatif . eczacı kız erken gösteren var ondan verimmi dedi yok dedim. normalinden ver dedim.27 martda test günüm.
Cok sıkışık olmak hemen tuvalette kalkmamak için dedim. Benim bundan önceki gebeligimde idrar testinde çıkmamıştı canını sıkma kan versen çıkar aslında

Yazmayi unutum pembe gelmesi normal belki tutunma lekesidir
Benim önceki transferimde 9.gün pembe lekelenme olmuştu tutunmaya çalışıyor demişti doktorum

inşallah canım inşallah
Yazmayi unutum pembe gelmesi normal belki tutunma lekesidir
Benim önceki transferimde 9.gün pembe lekelenme olmuştu tutunmaya çalışıyor demişti doktorum
inşallah canım öyledir. transferimin 5.ci günü gördüm birde bugün 11.ci günü.belirtim hiç yok. kasık ağrısı filan sadece transferimin 6.cı gününden itibaren göğüs uclarım ağrıyor. başkada bir şey yok

inşallah canım inşallah

inşallah canım öyledir. transferimin 5.ci günü gördüm birde bugün 11.ci günü.belirtim hiç yok. kasık ağrısı filan sadece transferimin 6.cı gününden itibaren göğüs uclarım ağrıyor. başkada bir şey yok
Kan verebilirsin 11 günde çıkar hatta yarin ver 12 gün

Cok sıkışık olmak hemen tuvalette kalkmamak için dedim. Benim bundan önceki gebeligimde idrar testinde çıkmamıştı canını sıkma kan versen çıkar aslında
çok korkuyorum kan testi yaptırmaya. salı gününü bekliycem. o gün eşimle gidicem hastaneye. eşimin işten gelmesini bekliycem. günler yaklaştıkça endişem korkumda çoğalıyor

nasip değilmiş demek ki cnm. bende seninle aynıydım 1 kalite 4 embriyo oldu 2şer adet 2 seferde transfer edildi ikiside negatif oldu. bende merkezi değiştirdim 3. yü öyle yaptım çok şükür bu defa pozitif oldu
Hangi merkezi kullandin tatlim hangi sehir. Ben ankara bahceciyi dusunuyorum ya hayirlisi. Nereye gidecegimi tam bilmesemde mutlaka gidecegimi biliyorum. Degisim sart

Merhaba arkadaşlar benimde salı günü test günüm 2 tane 5.gün embriyo su ile bugün 9. Günüm yüzümde sivilcelerim cıktı adet öncesi gibi sizce tutmadı mı hamile arkadaşlar sizdede çıkmış mıydı

Canm bnmde cok sıkışmıstım dayanamiyodu transferden 15 dk sonra surguye tlyaptm yarim saat sonrada lavaboya gittim.bi sorun olmicagini soylediler.bnmde 31 mart test gunum

L lionyez Hiç üzülme cnm zamanı dert etme. Biz o olmasın bu olmasın vakit geçiyor dedik kendimi o kadar üzdüm ama sonunda ertelediğim şeyleri daha sonra yaptırmak zorunda kaldım. Herşey sırasıyla sakin ol acele etme herşey olacağına varıyor inan. Allah yardımcın olsun cnm bu süreçte.

Back