- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #10.621
Arkadaşlar ovulasyon dönemin de lekelenme yaşayan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah maşallah..Darısı bize inşallahhh..canım ne durumdasın var mı bulantı kusma vs..Benim böcügüm teyzeleri.. kalp atisini da duyduk çok sukur.
Maşallah maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBenim böcügüm teyzeleri.. kalp atisini da duyduk çok sukur.
Maşallah maşallah.
Evet oldumm cok şükür. Iyi geçti. 3 tane transfer edildi bana. 2 orta kalite bir geriden geliyor. Dondurulmusum kalmadi morelim birazcık ona bozuldu. 31 mart test günüm. Belirti arama bence daha erken. Neler yapıyorsun günün nasil geçiyorCanım transfer oldun dimi nasil geçti
Nasılsin benim 3. Gunum bir belirti yok
Benm transferden beli kasigim batiyordu ama buna belirti demek yanlis olur. Hala da batıyor suan belrti diyebiliyorum çünkü hissediyrumCanım transfer oldun dimi nasil geçti
Nasılsin benim 3. Gunum bir belirti yok
Maşallah benimde dondurulmuş kalmadi canımEvet oldumm cok şükür. Iyi geçti. 3 tane transfer edildi bana. 2 orta kalite bir geriden geliyor. Dondurulmusum kalmadi morelim birazcık ona bozuldu. 31 mart test günüm. Belirti arama bence daha erken. Neler yapıyorsun günün nasil geçiyor
Arada bende de batma oluyor ama adete yakın benimde olur ara ara birde o kadar ilaç alıyorum onlarda yapar diyorum senin test günü gelmiş evde test yapmistin dimi öyle hatırlıyorumBenm transferden beli kasigim batiyordu ama buna belirti demek yanlis olur. Hala da batıyor suan belrti diyebiliyorum çünkü hissediyrum
4 gün olarak dondurmuslardi. 5gun oluyor sanirim ab kalite. Ilk 5 gün bitse gerisi gelecek:)Maşallah benimde dondurulmuş kalmadi canım
Kaçınci gün embriyosu seninkiler benimde geriden gelen vardi keşke onuda transfer etselerdi onu iptal ettik dediler 2 tane birinci kalite biri erken blast olmus 4. Gün embriyosu transfer oldu
Ben dinleniyorum arada yürüyüş yapıyorum
Protein ağırlıklı beslenmeye dikkat ediyorum
Bol bol su içiyorum
canm ab kalıte ıcın mı orta kalıte dedıler sana bnn merkezmde aa ve ab ıyı kalıte olarak gecıo4 gün olarak dondurmuslardi. 5gun oluyor sanirim ab kalite. Ilk 5 gün bitse gerisi gelecek:)
4. Gunde benm idrarda çıktı. Erken cikti yani . Sen de 5. Gun dene istersen. Am moralin bozulacaksa yapma. Erken tabi 5. GunArada bende de batma oluyor ama adete yakın benimde olur ara ara birde o kadar ilaç alıyorum onlarda yapar diyorum senin test günü gelmiş evde test yapmistin dimi öyle hatırlıyorum
Benim daha çok yeni zaman durdu sanki
Benim 1 ay sonra adetim geldi seni korkutmak gibi olmasin kimyalda. Kagitta 4ab yaziyor orta kalite dedi evetcanm ab kalıte ıcın mı orta kalıte dedıler sana bnn merkezmde aa ve ab ıyı kalıte olarak gecıo
Son değerim 275 ti benim o değeri aldıktan sonra 6 gün sonra kanamam başladıkızlar kımyasal gebelık gecırenler ne zaman hastalandınız? bn pazartesı ılacları bıraktm degerım 3.94 e dusunce ama adet sancısı hıc bısey yok bıran once hastalansamda rahatlasam
Kacinci gun embriyosuydu sizinki erkn cikmis baya superkac embryo transfer edildi.tebrik ederimmm4. Gunde benm idrarda çıktı. Erken cikti yani . Sen de 5. Gun dene istersen. Am moralin bozulacaksa yapma. Erken tabi 5. Gun
testi sabah ilk idrar ilemi yapıyorsunuz acabaEki Görüntüle 2127061 kizlar 7. Günüm. Son durum bu.
1 ay mııııııııı ınsaallah o kadar gecıkmezzzzzBenim 1 ay sonra adetim geldi seni korkutmak gibi olmasin kimyalda. Kagitta 4ab yaziyor orta kalite dedi evet
bnm kalan embryolarım bb kalıte doktor orta dedı geçiştırdımı acabaa benı ama dondurulacak sevıyede ıse sorun olmaz dımeeBenim 1 ay sonra adetim geldi seni korkutmak gibi olmasin kimyalda. Kagitta 4ab yaziyor orta kalite dedi evet
Benimki biraz sıkıntılı idi canim kimyasal. Seninki en fazla 10 güne başlar en fazla. Dondurulacak kalite ise donduruyorlar. Nerde tedavi oluyorsun1 ay mııııııııı ınsaallah o kadar gecıkmezzzzz