• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Canım transfer oldun dimi nasil geçti
Nasılsin benim 3. Gunum bir belirti yok
Evet oldumm cok şükür. Iyi geçti. 3 tane transfer edildi bana. 2 orta kalite bir geriden geliyor. Dondurulmusum kalmadi morelim birazcık ona bozuldu. 31 mart test günüm. Belirti arama bence daha erken. Neler yapıyorsun günün nasil geçiyor

8. Günüm. Teste az kaldı. Testten sonra 10 gun sonra cagiriyirlardi değilmi kalp atışı için. Benim beynim silindi:olamaz:

Evet oldumm cok şükür. Iyi geçti. 3 tane transfer edildi bana. 2 orta kalite bir geriden geliyor. Dondurulmusum kalmadi morelim birazcık ona bozuldu. 31 mart test günüm. Belirti arama bence daha erken. Neler yapıyorsun günün nasil geçiyor
Maşallah benimde dondurulmuş kalmadi canım
Kaçınci gün embriyosu seninkiler benimde geriden gelen vardi keşke onuda transfer etselerdi onu iptal ettik dediler 2 tane birinci kalite biri erken blast olmus 4. Gün embriyosu transfer oldu

Ben dinleniyorum arada yürüyüş yapıyorum
Protein ağırlıklı beslenmeye dikkat ediyorum
Bol bol su içiyorum

Benm transferden beli kasigim batiyordu ama buna belirti demek yanlis olur. Hala da batıyor suan belrti diyebiliyorum çünkü hissediyrum :KK48:
Arada bende de batma oluyor ama adete yakın benimde olur ara ara birde o kadar ilaç alıyorum onlarda yapar diyorum senin test günü gelmiş evde test yapmistin dimi öyle hatırlıyorum
Benim daha çok yeni zaman durdu sanki

Maşallah benimde dondurulmuş kalmadi canım
Kaçınci gün embriyosu seninkiler benimde geriden gelen vardi keşke onuda transfer etselerdi onu iptal ettik dediler 2 tane birinci kalite biri erken blast olmus 4. Gün embriyosu transfer oldu

Ben dinleniyorum arada yürüyüş yapıyorum
Protein ağırlıklı beslenmeye dikkat ediyorum
Bol bol su içiyorum
4 gün olarak dondurmuslardi. 5gun oluyor sanirim ab kalite. Ilk 5 gün bitse gerisi gelecek:)

kızlar kımyasal gebelık gecırenler ne zaman hastalandınız? bn pazartesı ılacları bıraktm degerım 3.94 e dusunce ama adet sancısı hıc bısey yok bıran once hastalansamda rahatlasam

Arada bende de batma oluyor ama adete yakın benimde olur ara ara birde o kadar ilaç alıyorum onlarda yapar diyorum senin test günü gelmiş evde test yapmistin dimi öyle hatırlıyorum
Benim daha çok yeni zaman durdu sanki
4. Gunde benm idrarda çıktı. Erken cikti yani . Sen de 5. Gun dene istersen. Am moralin bozulacaksa yapma. Erken tabi 5. Gun

Back