• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Katılıyorum bende öyle çok sıkışık değildim..düsun transfer oldum 1 saat sonra giitim wc ye..Ultrasonda bakinca zaten sıkışıklığim icin süper demişti..
Bende öyle idim 4 bardak içtim çok güzel dendi
Bir saat sonra wcye gittim

Canım benim doktorum hiç tekrarla falanda dememuşti..ilk testimi günumden önce yapmıstım 2. Testi zaten test gunumdu direk 20 gun sonra gel dedi..Ben 4 gun sonra igne olmaya diye gidince test yaptırayım dedim..Yani o doktorundan doktoruna degisiyor..sen istiyorsan yine yaptır canım..hayırlı olsun gebeligin
Benımde 11 dı Dr.um bana 10 dan üstü yumurta toplayınca hamilelik oranını yüksek buluyoruz demişti sağlıkla 5.güne gider inşallah canım
İnşallah cnm diğer tedavimde 3. Gün oldu hep inşallah 5.güne gider bu sefer. 3. Denemem bu

İnşallah güzel arkadaşim inan zaman geçmiyor
Valla o konuda yapılacak hiç bisey yok 6 gün evdeydim ama yok gecmiyordu, ne diziler ne filmler, sonra zaten işe başladım neyseki o hafta daha kolay geçmişti..
Ama cok manyak bir psikoloji test yapmak bile istemiyorsun kesin negatif alacagım diye korkuyorsun..Öyle korkuların varsa cok normal yani..Bol bol yürü ve göbüşünü okşa..Şu kalp sesini duyana kadar ben hala inanmayacağim..Ama şu sureci huzurlu geçir tek tavsiyem

Valla o konuda yapılacak hiç bisey yok 6 gün evdeydim ama yok gecmiyordu, ne diziler ne filmler, sonra zaten işe başladım neyseki o hafta daha kolay geçmişti..
Ama cok manyak bir psikoloji test yapmak bile istemiyorsun kesin negatif alacagım diye korkuyorsun..Öyle korkuların varsa cok normal yani..Bol bol yürü ve göbüşünü okşa..Şu kalp sesini duyana kadar ben hala inanmayacağim..Ama şu sureci huzurlu geçir tek tavsiyem
Tavsiye için teşekkür ederim yürüyorum inşallah kalp atışını da duyacaksin canım pazartesi

Canım benim de öyleydi dokuz tanesi dollendi. İyi duruyor inşallah dollenirler hayırlısıyla.
Kızlar ben de testini yeniledim Perşembe akşam 177 yed şimdi 366 çıktı on gün sonraya randevu verdi doktor kese için galiba ama bundan sonra tekrar test yapmali mıyım acaba artık sevinebilir miyim ya
Benim doktorum artış iyiyse 2 test yeterli diyor.senin ki de guzel istersen yaptir ama bence gerek yok.inslah kalp sesinu de duy ozman sevinelim :)
O.meraklar hiç bitmeyecek bende transfer oldum 4. Gün tuttumu tutmadimi onu merak ediyorum
Test yapcak misin. :rolleyes: Bi cilginlik yapip ☺

Back