• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Cnm neden 3 e tuttugu halde düştü sebebi neymiş
Canim ilkinde kalbi durdu.gelisimi yavasti 9.haftada kurtaj oldum....pihtilasma cikti bende..2.tedavide ignede oluyodum.. biri saglikliydi birinden kalp atisi alamamisti..siddetli kanamayla ikisi birlikte dustu.belirli bi nedeni yok.

Canim ilkinde kalbi durdu.gelisimi yavasti 9.haftada kurtaj oldum....pihtilasma cikti bende..2.tedavide ignede oluyodum.. biri saglikliydi birinden kalp atisi alamamisti..siddetli kanamayla ikisi birlikte dustu.belirli bi nedeni yok.
Eşinde spermden dolayımı tüp bebek yaptırıodunuz cnnm yoksa başka bi peoblem mi vardı .Üzülme cnm rabbim hayırlısını versin buda bizim imtihanımız

Mrb kizlar bnim 2015 de dondurulmus embryoyla bi kizim oldu simdide 2 dondurulmus ebryom vardi onlar trasfer edildi bugun 3. Gunum.kizimda hisstmistim olacagini bunda pek bise hisstmiyorm sanki.isllh hayrlisiyla tutunurlar bana

Kesin bilinen bi sebep yok canim... morfolojimiz kotu ama diger degerleri iyiydi...
Takdiri ilahi .
Cnm dna hasarınız olabilir büyük ihtimalle benm çogu arkadaşımda dna hasarı oldugu için tüp bebekleri dahi düşükle sonuçları veya hiç tutmadım eşin bence bir hasar testi versin bu çok önemli

Mrb kizlar bnim 2015 de dondurulmus embryoyla bi kizim oldu simdide 2 dondurulmus ebryom vardi onlar trasfer edildi bugun 3. Gunum.kizimda hisstmistim olacagini bunda pek bise hisstmiyorm sanki.isllh hayrlisiyla tutunurlar bana
Hayirlısı olsun kızın hayırlısı ile abla olacak
Kaçıncı gün embriyosu transfer

Cnm dna hasarınız olabilir büyük ihtimalle benm çogu arkadaşımda dna hasarı oldugu için tüp bebekleri dahi düşükle sonuçları veya hiç tutmadım eşin bence bir hasar testi versin bu çok önemli

Zaten morfoloji sorunu olanlarda dna hasarıda çıkıyor

1 tane pgtli embriyom var... is degistirdigim icin transferimi erteledim.. umarim.onda sorun olmaz.

Arkadaslar merhaba. Bizde daha yeni baslicaz tup bebege bendede erken menapoz var maalesf.. halkali acibadem dusunuorum. Burada yaptiran varmi acaba. Ve fiyat konusunda bilgi verebilirmisiniz. Bizim pgt yaptirmamiz lazim bu islem icin ne kadar odeniyor. Durumumuzda yok ne yapicam bilemiyorum

Ben adetimin ikinci gunu ilk vajinal muayene oldum daha önce Dr ile telde görüşüp benden tahliller istemişti onlarla birlikte gittim bir hafta sonra ikinci muayene ye gittim kan da aldılar 3.hafta transfer oldu kaçıncı gün embriyo su tam bilmiyorum kalite olraol yuksekdediker
Sağol canım teşekkür ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin meleğini. Kalite olarak banada iyi dedilerde ilkinede iyi demişlerdd tutmayınca bundanda korkuyorum :( sen neler yaptın dinlendinmi yattınmı devamlı. Ben ilk denemede hemşireler öle devamlı yatmanıza gerek yok demişti o yüzden devamlı yatmadım yani işte yapmadım kendimi yorcak ama yemek vs kendim yaptım hep. Arkadaşlarımdan tutanlar hiç ayağa kalkmadığını sadece tuvalete kalkdığını yemeğinin önüne geldiğini söylediler . Tabiii herşeyin başı nasip kısmet am tedbiri elden bırakmamak lazım sen ne tavsiye edersin canım

Back