• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

İnşallah hayırlı sonuçlr alırsın ne kadara mal oldu cnm çağlar hocayı neden düşünmedin

Ben aslında onunla görüşmeye gidecektim eşimin doktor arkadaşları vardı gökalp beye yönlendirdiler görüşmeye gitmiştim çok sevdik gökalp hocayı Allah razı olsun çok güzel tedavi uyguladı. Benimki biraz pahalıya mâl oldu ilaçlara çok verdik 12 milyarı buldu

kızlar merhaba ılk tup bebek denememı yaptım bır kac gun once kımyasall sonuclandı adetımı beklıyorum. dondurulmus kalan embrıyolarla devam edecegız. kalanlar ıcınde 5. gun bb klıte denıldı yanı orta kalıte. daha once bmm gıbı orta kalıte ıle hamıle klanlar oldu mu

Ben aslında onunla görüşmeye gidecektim eşimin doktor arkadaşları vardı gökalp beye yönlendirdiler görüşmeye gitmiştim çok sevdik gökalp hocayı Allah razı olsun çok güzel tedavi uyguladı. Benimki biraz pahalıya mâl oldu ilaçlara çok verdik 12 milyarı buldu
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız cnm bakalım bizimki be tutacak sperm hareketi az sorunumuz bu inşallah bebeklerimize kavuşuruz

kızlar merhaba ılk tup bebek denememı yaptım bır kac gun once kımyasall sonuclandı adetımı beklıyorum. dondurulmus kalan embrıyolarla devam edecegız. kalanlar ıcınde 5. gun bb klıte denıldı yanı orta kalıte. daha once bmm gıbı orta kalıte ıle hamıle klanlar oldu mu
Ben 1.kalite 2 yumurta var iken teki tuttmustu.... dondurulmuslarla orta kalite 2 transfer edildi... 2 si tuttu canimm..gerci hepsi beni terk etti sonuc olarak ama:( yani o isler belli olmuyo..onlara takilma

Aman inşallah olur ben çok inanıyorum çok umutluyum bu sefer ilk denemeniz mi
Evet cnm ilk denememiz ama nedense bende çok umutluyum içimdeki ses pozitif olacak dio ama nasip çağlar hocada saolsun ne sorsam cevaplıo rahatlattı beni bayagı çaglar hocayla görüşmeden önce çok korkuodum ama pek pozitif konuştu

Evet cnm ilk denememiz ama nedense bende çok umutluyum içimdeki ses pozitif olacak dio ama nasip çağlar hocada saolsun ne sorsam cevaplıo rahatlattı beni bayagı çaglar hocayla görüşmeden önce çok korkuodum ama pek pozitif konuştu

Normalde nerdesiniz kayseride misiniz?

Erzincandayız eşim kaan aydosa tedavi oldu 1 yıldır ankara git gel ugraştık kayseridede eşimin annesi var orda kalmayı düşünüyoruz yıllık izinlerimiz 15 gün yeter mi acaba bu süreçte

Sizde bir problem olmadıgı için taze transfer olacaktır sıkıntı olmazsa buda 15 olmaz 18 olur merak etmeyün 10 güne toplanıyor zaten

Back