- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #10.561
Maşallah artık belirgin olmuş sağlıkla gelissinler insalllahEki Görüntüle 2127061 kizlar 7. Günüm. Son durum bu.
Kaçıncı gün embriyosu arkadasim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah artık belirgin olmuş sağlıkla gelissinler insalllahEki Görüntüle 2127061 kizlar 7. Günüm. Son durum bu.
Sagolasn hayurlsii olsun. 4. Gün donduruldu 5. Gun embriyosu 5ab 5bb idi sanirm unuttumMaşallah artık belirgin olmuş sağlıkla gelissinler insalllah
Benm artik son tüpümdu. 1.tup 5aa idi tutmadi 2. 5aa 5aa kizim oldu. 3. De 5ab civari kaliteliydi ama kimyasl oldu 2 embriyo gitti. 4. De 7 ttane birden koymuslar en kalitesizlerr. 2 tanesi iyi gelişti. Onlari koydular. Kismet yanu canm. Hic belli olmuyo.Maşallah artık belirgin olmuş sağlıkla gelissinler insalllah
inşllah cnm sende üzülme demekki hayırlısı buymuş rabbim inşallah nasip eder rlbet birgün eşimde ileri hıx problemi var tek problem bu 1 yıldır tedavi gördü dna hasarı falan çok şükür degerlri çok yükseldi bende bir problem çıkmadı acıbadem kayseri çaglar yazıcıogluna yaptıracagız mikroçiple biz erzincanda yaşıosruz orda kayınvalidem var onda kalcaz doktorlar 1 yıldır bekleyin olur diolar ama artk beklemek istemiyoruz 5 yıllık evliyim hiç korunmadım hiç gebe kalamadım varikosel var eşimde ayrıca ameliyat oldu 3 yıl önce ama yine tekrarlamış saolsun kaan aydos degeeleri düzelltti tüpe geçecegiz ama şansım ne kadar hiç bilmiyorum amh degrrime de hiç baktırmadım cnm bu zamana kadar erzincanda bakan yer yok fakat burdaki kadın dogumcu 2 ay önce klomen verdi 5 gün içtim yumurtalaıklarıma baktı 3 tane oluşmuş çatlamıştı tsh 2.85 onu düşür gel dedii doktorevet maalesef bir de tanıdık eczaneydi yani uyguna almış halim. Yumurta rezervim az, amh 0.14 tüp bebekten başka şansım yok yani. Keşke değseydi ama 2 yumurta toplama diye girdim 1 yumurta sıvısı çıkmış. 1 tane yumurta ile döllenmeye gönderildi sonuç hüsran kalitesiz olduğu için döllenme olması . Sen nerde başlayacaksınz? sorun nedir. ?
Süreç gerçekten çok ağır , herkes aynı şekilde geçirmiyor ama ben gerçekten çok ağır geçirdim, his olarak. Rabbim sana bu günün yüzü suyu hürmetine sabır versin. İnşallah tez vakitte doldurur kucağını
Hayırlı olsun cnnmmAmin canm
Sagolasn hayurlsii olsun. 4. Gün donduruldu 5. Gun embriyosu 5ab 5bb idi sanirm unuttum
Allah bağışlasın evladını benimde bir oğlum varBenm artik son tüpümdu. 1.tup 5aa idi tutmadi 2. 5aa 5aa kizim oldu. 3. De 5ab civari kaliteliydi ama kimyasl oldu 2 embriyo gitti. 4. De 7 ttane birden koymuslar en kalitesizlerr. 2 tanesi iyi gelişti. Onlari koydular. Kismet yanu canm. Hic belli olmuyo.
Hayirli olsun canım gayet çıkmışEki Görüntüle 2127061 kizlar 7. Günüm. Son durum bu.
Sizde de eşin epey yıpranmış. Allah yardımcısı olsun. Klomenden sonrada mı olmadık gebelik, TSH yüksekliğinden dolayı?İ
inşllah cnm sende üzülme demekki hayırlısı buymuş rabbim inşallah nasip eder rlbet birgün eşimde ileri hıx problemi var tek problem bu 1 yıldır tedavi gördü dna hasarı falan çok şükür degerlri çok yükseldi bende bir problem çıkmadı acıbadem kayseri çaglar yazıcıogluna yaptıracagız mikroçiple biz erzincanda yaşıosruz orda kayınvalidem var onda kalcaz doktorlar 1 yıldır bekleyin olur diolar ama artk beklemek istemiyoruz 5 yıllık evliyim hiç korunmadım hiç gebe kalamadım varikosel var eşimde ayrıca ameliyat oldu 3 yıl önce ama yine tekrarlamış saolsun kaan aydos degeeleri düzelltti tüpe geçecegiz ama şansım ne kadar hiç bilmiyorum amh degrrime de hiç baktırmadım cnm bu zamana kadar erzincanda bakan yer yok fakat burdaki kadın dogumcu 2 ay önce klomen verdi 5 gün içtim yumurtalaıklarıma baktı 3 tane oluşmuş çatlamıştı tsh 2.85 onu düşür gel dedii doktor
Normalde 3. Gün kan verdim fakat amhye bakılmadı bütün degerlerin çok güzel dedi 2 doktorda gerçekten eşim çok yıprandı ama tüp bebek içinde degerlerinin düzelmesi lazımdı aslında kasım ayında yaptırsaydık keşke dna hasarı %7 ye düşmüştü şuan tekrarladımı bilmiyoruz tekrardan tahlil verdik ona göre tüp yapcak hocaSizde de eşin epey yıpranmış. Allah yardımcısı olsun. Klomenden sonrada mı olmadık gebelik, TSH yüksekliğinden dolayı?
Tüp bebek için AMH testi filan yapılması zorunlu canım büyük ihtimal alacaklardır bunun için kan adetin 3. günü. Varikosel ameliyatından sonraki ilk 6 ay içinde gebelik olur diyorlar ama lütfen beni kimse yanlış anlamasın daha ameliyat sonrası gebelik yaşayan duymadım. Kuzenimin eşin de de vardı ameliyat çocuk denemesi ameliyat çocuk denemesi yaptı ama 7,5 yılını gitti. Yine ameliyat ve mikroçiple tüp bebekle gebe kaldı. Sabaha akşama doğacak. En güzeli maddi olarak sizler yipratmayacaksa vakit kaybetmemek. Allahın bizim içinde sınavı bu.
Tese ameliyatı mı oldu acaba en son yoksa yine mi varikosel ameliyatı olduSizde de eşin epey yıpranmış. Allah yardımcısı olsun. Klomenden sonrada mı olmadık gebelik, TSH yüksekliğinden dolayı?
Tüp bebek için AMH testi filan yapılması zorunlu canım büyük ihtimal alacaklardır bunun için kan adetin 3. günü. Varikosel ameliyatından sonraki ilk 6 ay içinde gebelik olur diyorlar ama lütfen beni kimse yanlış anlamasın daha ameliyat sonrası gebelik yaşayan duymadım. Kuzenimin eşin de de vardı ameliyat çocuk denemesi ameliyat çocuk denemesi yaptı ama 7,5 yılını gitti. Yine ameliyat ve mikroçiple tüp bebekle gebe kaldı. Sabaha akşama doğacak. En güzeli maddi olarak sizler yipratmayacaksa vakit kaybetmemek. Allahın bizim içinde sınavı bu.
Normalde 3. Gün kan verdim fakat amhye bakılmadı bütün degerlerin çok güzel dedi 2 doktorda gerçekten eşim çok yıprandı ama tüp bebek içinde degerlerinin düzelmesi lazımdı aslında kasım ayında yaptırsaydık keşke dna hasarı %7 ye düşmüştü şuan tekrarladımı bilmiyoruz tekrardan tahlil verdik ona göre tüp yapcak hoca
Sagolasun canm. Yolun basindayz ins sağlıkla ilerler.Hayırlı olsun cnnmm
Amin kuzum. Maşallah yavruna. Benmde belki olurdu ama 1 yil olmayinca bende tüpe başvurdum girdik bu yola.dondurulmusda var diye deneyelm dedik. Ins sana da hayirli transferler olsun..Allah bağışlasın evladını benimde bir oğlum var
Normal yoldan oldu
Benimde iki embriyo transferi oldu salı günü 4. Embriyosu merakla bekliyorum rabbim hayırlı ve sağlıklı evladlar nasip etsin inşallah hepimize
Evet canm. Ins guzel devam ederz bakalm.Hayirli olsun canım gayet çıkmış
Varikosel ameilitaı diye biliyorum. Mikro tese olsaydı derdi.Tese ameliyatı mı oldu acaba en son yoksa yine mi varikosel ameliyatı oldu
İnşallah cnm gerçekten iyiydi saolsunİnşallah değerleri iyi çıkar ve tek seferde tutunurlar sana. Anladığım kadarıyla da iyi bir hekime denk gelmişsiniz. tez zamanda hayırlı haberlerini alırız.
Saol cnm kaan hoca bize egerki varikosel tekrarlarsa tekrardan ameliyatın hiç bi anlamı yok o yüzen bize yaptırmadı tekrardanVarikosel ameilitaı diye biliyorum. Mikro tese olsaydı derdi.
İşte dediğim gibi en güzeli zaman kaybetmemek ruhen insan gerçekten yoruluyor. Kolay değil ameliyat kararı almak ki defalarca aynısının olması.Saol cnm kaan hoca bize egerki varikosel tekrarlarsa tekrardan ameliyatın hiç bi anlamı yok o yüzen bize yaptırmadı tekrardan
Aynen cnmİşte dediğim gibi en güzeli zaman kaybetmemek ruhen insan gerçekten yoruluyor. Kolay değil ameliyat kararı almak ki defalarca aynısının olması.
evet bana da yapılmadı amh testı yumurtalık rezervıne ultrosnla baktıklarnda suphelenırlerse ıstıolarmıs. duzenlı ultroson oldugu ıcın gelısımlerını gordugumuz ıcın her hastaya yapmıyoruz dedılerNormalde 3. Gün kan verdim fakat amhye bakılmadı bütün degerlerin çok güzel dedi 2 doktorda gerçekten eşim çok yıprandı ama tüp bebek içinde degerlerinin düzelmesi lazımdı aslında kasım ayında yaptırsaydık keşke dna hasarı %7 ye düşmüştü şuan tekrarladımı bilmiyoruz tekrardan tahlil verdik ona göre tüp yapcak hoca
İyi o zaman içim rahatladıevet bana da yapılmadı amh testı yumurtalık rezervıne ultrosnla baktıklarnda suphelenırlerse ıstıolarmıs. duzenlı ultroson oldugu ıcın gelısımlerını gordugumuz ıcın her hastaya yapmıyoruz dedıler
siz nerede tedavı oluyorsunuzİyi o zaman içim rahatladı