• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

E yavaş yavaş yuru bence o zaman. Hem iyi de gelir anı sarsilmaktansa
O çizgiyi gördüysen vardir canm. Kimyasal nadiren oluyor. O da düşük zaten tutuyor düşüyor. Allahm hayırlısıyla gostermesn düşük yine.. senin kaçıncı günündü
Bir de senin adet olacakmis gibi ara ara sancin oluyor mu canım bende bu ikingundur oluyor öyle sancilar

E yavaş yavaş yuru bence o zaman. Hem iyi de gelir anı sarsilmaktansa

Bir de senin adet olacakmis gibi ara ara sancin oluyor mu canım bende bu ikingundur oluyor öyle sancilar
Daha erken ya olmuyor şuan. 3 gun var adetime de. Gecen kimyasalda oluyirdu sancim. Kizimda da hic olmamisti. Bakalm ilerleyen zmanda olucakm.i

Canım ben kullanıyorum onu transfer olduğum günden beri yağlı bir iğne çok yakmıyor ama sonrasında acıyor. Valla popomda yer kalmadı artık

Ya kıyamam ya benim dün akşam vururken hiç acımadı anlamadım bile sabah kalktım fena ağrıyor. Az önce yine gittim vuruldum bu defa başkası yaptı yandı valla :))

Ya kıyamam ya benim dün akşam vururken hiç acımadı anlamadım bile sabah kalktım fena ağrıyor. Az önce yine gittim vuruldum bu defa başkası yaptı yandı valla :))
Yapanların eli hafifse birşey anlamıyorsun zaten kuzum ama sonrası fenaaa :)

Günaydın kızlar bu da bugünkü test 9.gun. cumattesi kan vericem insaAllah

Eklentiler

• IMG-20180321-WA0002.jpg
    IMG-20180321-WA0002.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 168
Kan tahlilinde pozitif gören anne adayları ara:anneadayı: ara bıçak batar gibi sancı ya da kısa sureli adet ağrısıına benzeyen şeyler yaşayan var mı?

Back