- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #10.481
Ama minibüsle 15 dk süren yol yuruyerek çok uzun olmaz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yürüme 20 dakika falan. Minibus yolu uzatiyor:)Ama minibüsle 15 dk süren yol yuruyerek çok uzun olmaz mi
Bir de senin adet olacakmis gibi ara ara sancin oluyor mu canım bende bu ikingundur oluyor öyle sancilarO çizgiyi gördüysen vardir canm. Kimyasal nadiren oluyor. O da düşük zaten tutuyor düşüyor. Allahm hayırlısıyla gostermesn düşük yine.. senin kaçıncı günündü
Daha erken ya olmuyor şuan. 3 gun var adetime de. Gecen kimyasalda oluyirdu sancim. Kizimda da hic olmamisti. Bakalm ilerleyen zmanda olucakm.iE yavaş yavaş yuru bence o zaman. Hem iyi de gelir anı sarsilmaktansa
Bir de senin adet olacakmis gibi ara ara sancin oluyor mu canım bende bu ikingundur oluyor öyle sancilar
Bademellaa canim sen hangi hastanede yaptirdin?
Kanaman durdu mu
Canım ben kullanıyorum onu transfer olduğum günden beri yağlı bir iğne çok yakmıyor ama sonrasında acıyor. Valla popomda yer kalmadı artık
Yapanların eli hafifse birşey anlamıyorsun zaten kuzum ama sonrası fenaaa :)Ya kıyamam ya benim dün akşam vururken hiç acımadı anlamadım bile sabah kalktım fena ağrıyor. Az önce yine gittim vuruldum bu defa başkası yaptı yandı valla :))
Yapanların eli hafifse birşey anlamıyorsun zaten kuzum ama sonrası fenaaa :)
Benim bir önceki kimyasaldi bir gece cok sancim agrim oldu duramadim sabaha da düştü zatenYaaa inşallah kimyasal değildir o zaman kimyasalda mi ağrı oluyor ki genelde
dayanılamayacak kadar değil ama gelip gidiyor arada ya. inşallah kimyasal değildir dua edin bana da lütfenBenim bir önceki kimyasaldi bir gece cok sancim agrim oldu duramadim sabaha da düştü zaten
Canım benim kimyasal değil bende de ağrı olmuştu takma kafana iyi düşünYaaa inşallah kimyasal değildir o zaman kimyasalda mi ağrı oluyor ki genelde
Benim adet ağrısı gibi degilde bir garipti icini ferah tut. Kimyasal olmayacakdayanılamayacak kadar değil ama gelip gidiyor arada ya. inşallah kimyasal değildir dua edin bana da lütfen
Oyle birseu denemez. Her zman agri olabilir normal diyorlar. Ama ben sevmiyorum agrilari kanamalari.Yaaa inşallah kimyasal değildir o zaman kimyasalda mi ağrı oluyor ki genelde
Doktorun kimdi canım timur gürgan miİstinye üniversitesi Liv hospital da yaptırdım bahçeşehir
Dün sabahtan beri bişe yoktu sanki az önce yine sinyal vermeye başladı
Doktorun kimdi canım timur gürgan mi
Tekrar hayırlı olsun canım artık burdayim diyorGünaydın kızlar bu da bugünkü test 9.gun. cumattesi kan vericem insaAllah
Cnm hangi eczaneden aldınız bende kayseri yaptrcam da kayınvalidem orda bende sizin aldıgınız yerden alırım igneleriBen kayseride 235 alıyorum sizler pahalı alıyorsunuz gibime geldi