- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #10.381
Benim sonucumda geldi 0.07dua edin banada nolur ..
canım cok üzüldüm rabbim cok bekletmsein kiimseyi kaçıncı gün embriyosuydu seninkiler dondurulmuş muydu bideBenim sonucumda geldi 0.07dua edin banada nolur ..
12.gun 2 adet embriyo ileKaçıncı günün cnm erken mi test yaptın
Amin vaktiyle nasip etsin mevlam herkese. 5.gun embriyosuydu 2 tane 1. kalite. Ilk denememiz negatif sonuclanmisti. dondurulmusumuz vardi 2 adet transfer edilmisti.canım cok üzüldüm rabbim cok bekletmsein kiimseyi kaçıncı gün embriyosuydu seninkiler dondurulmuş muydu bide
12.gun 2 adet embriyo ile
Massallah senin belliydi zatrn canimHuhuuu kızlar çıktı sonucum 878
Canim benm nasip kismet. Hayirlisi olsun ins bidahakine olumlu sonuç alirsinzNasip degilmis demekki
Massallah senin belliydi zatrn canim
Hayirli olsun .. rabbim tamamina erdirsin insallahsağol cnm emin oldu çok şükür :)))
Hayirli olsun .. rabbim tamamina erdirsin insallah
Canım bizim yıkama sonrası çıkan motil sperm 15-20 adet yazıyordu. 2 tüp donduruldu ama opu günü taze istedikler için 2 kez sperm vermişti eşim. Dondurulmuşları çözmediler yani.Merhaba bizdede erkek faktoru var. Ben bahceciyi dusunuyordum am a
Dollenme soruni yasamissiniz sizdeki sorun tam olarak nasil bizim bahcecide yaptirdigimiz teste yikama sonrasi 70 motil sperm bulundu yaziyordu. Bizdeki butun hepsi hareketsiz yikama sonucu %4 +2 seviyesinde oluyor. Kisa kuyruk ve tail stump agirlikli bensimdi 6.denememi yapicam ve merkez arayisina girdim.
Canım bizim yıkama sonrası çıkan motil sperm 15-20 adet yazıyordu. 2 tüp donduruldu ama opu günü taze istedikler için 2 kez sperm vermişti eşim. Dondurulmuşları çözmediler yani.
Merhaba bize açıkçası bir ilac vermedi trental ve prosed plusa devam dedi. Birde tahlil istiyor zaten pahali tahliler ve sonuclari attiginda 2 aya yakin sonra dönüyor. Tamam çok yogun bir dr ama acikcasi tedavi anlaminda bize bir faydasi olmadi. Gidip gelmem tahliler yaklasik 1.500 tl tuttu ve sonuç sifir... acikcasi ben calisma polotikasini sevmedim bir kere gidiyorsun sonra sadece mail üzerinden o da 1.5 / 2 ayi geciyor ... yani hastasını tedavi edip diger hastaya bakmiyor bence yanlisKaan bey ile tedavi oldugunuzu gördüm. Neden memnun kalmadınız? Biz şimdi kaan beyi araştırıyoruz tedavi için.
Hayirlisi artik o 7 ye yetisebildim 7 de yaptiriyorum kendim yapabilsem dakikasi dakikasina yapacamda hastaneye yetisemedim ilk gun mecbur devamida oyle olduBen dakikasi dakikasina vuruldum cok önemli
Ayy bilmiyorum ki hemşire de dedi doktorla konuşmuşlar ikiz mi acaba dedik değerin çok güzel dedi :))
Gözün aydın canım.Aynı gün transfer olduk haliba.İnşallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız.Tüm bebek isteyen annelerin yüzü gülsün kucakları boş kalmasın inşallah.Bolca dua ediyorum.Okuyanlar da duaşarını esirgemesin bebek isteyenlerden ne olur...sağol cnm emin oldu çok şükür :)))
Bende sormuştum kerede belli olur dedi canım hamsıreme
Gözün aydın canım.Aynı gün transfer olduk haliba.İnşallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız.Tüm bebek isteyen annelerin yüzü gülsün kucakları boş kalmasın inşallah.Bolca dua ediyorum.Okuyanlar da duaşarını esirgemesin bebek isteyenlerden ne olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?