2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Canım bizim yıkama sonrası çıkan motil sperm 15-20 adet yazıyordu. 2 tüp donduruldu ama opu günü taze istedikler için 2 kez sperm vermişti eşim. Dondurulmuşları çözmediler yani.
Kaan bey ile tedavi oldugunuzu gördüm. Neden memnun kalmadınız? Biz şimdi kaan beyi araştırıyoruz tedavi için.

• Þ
    Canım bizim yıkama sonrası çıkan motil sperm 15-20 adet yazıyordu. 2 tüp donduruldu ama opu günü taze istedikler için 2 kez sperm vermişti eşim. Dondurulmuşları çözmediler yani.
Kaan bey ile tedavi oldugunuzu gördüm. Neden memnun kalmadınız? Biz şimdi kaan beyi araştırıyoruz tedavi için.
Merhaba bize açıkçası bir ilac vermedi trental ve prosed plusa devam dedi. Birde tahlil istiyor zaten pahali tahliler ve sonuclari attiginda 2 aya yakin sonra dönüyor. Tamam çok yogun bir dr ama acikcasi tedavi anlaminda bize bir faydasi olmadi. Gidip gelmem tahliler yaklasik 1.500 tl tuttu ve sonuç sifir... acikcasi ben calisma polotikasini sevmedim bir kere gidiyorsun sonra sadece mail üzerinden o da 1.5 / 2 ayi geciyor ... yani hastasını tedavi edip diger hastaya bakmiyor bence yanlis

sağol cnm emin oldu çok şükür :)))
Gözün aydın canım.Aynı gün transfer olduk haliba.İnşallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız.Tüm bebek isteyen annelerin yüzü gülsün kucakları boş kalmasın inşallah.Bolca dua ediyorum.Okuyanlar da duaşarını esirgemesin bebek isteyenlerden ne olur...

Bende sormuştum kerede belli olur dedi canım hamsıreme

neyde belli olur cnm anlamadım

sağol cnm amin Allah razı olsun seninde gözün aydın.7 martta transferim oldu 4. gün embriyosu

Merabalr.opudan sonra ki ikinci adetimde transfer hazirliklarina basliyacagiz.ama henuz adet olmadim .merak ettigim opudan sonraki ilk adet tarihiyle ayni mi oluyor ikinci adet yoksa ilkine gore biraz gecikiyor mu yardimci olursaniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…