2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Demek sperm sayısını yeterli gormus
Bence rahim filmi olmalıydı aşılama için istenmişti benden olmayınca o ay tup bebek merkezi istedi elindekini verdim
Size hemen tedavi başlanılmış hayırlı olsun arkadaşım

Sağol canım Allah insallah hepimize nasip eder hayırlı bir evlat . Moralimi yüksek tutmaya calisiyorum ilk denemem ama zor bir sürec gercekten bu 1 ay benim icin uzun sürecek sanırım

Benim oldu baya kasıkta batma yanma sızı baya şeyler. Ayağa kalkınca sanki alt karında bişeler yırtılıyor gibi oluyordu arada hala oluyor.
Benm de dediğin gibi kasigim yirtiliyor sanki. O an koptu gitti diyorum ☺ işin kötüsü eski negatiflerimde de bu batma oluyordu. Belirti demiyorum buna ama rahatsiz ediyor. Hayırlısı inş

Tedavi öncesi rahim filmi şart diye biliyorum biz en başta çektirdik hatta 1 yıl olmadı ikinciyi de çektirdik. Yani neye göre tedaviye başlıyorlar film olmadan anlamıyorum. Belki bir sorun var ve tutması bu durumda çok zor. Ezbere iş gibi geliyor bana. İnşallah şansına tutar ilk seferde uğraşmazsın cnm.

Benm de dediğin gibi kasigim yirtiliyor sanki. O an koptu gitti diyorum ☺ işin kötüsü eski negatiflerimde de bu batma oluyordu. Belirti demiyorum buna ama rahatsiz ediyor. Hayırlısı inş

Yok benim daha önce böyle belirtilerim olmamıştı. Tabi bunlar belirtiyse artık bilmiyorum :)

Canim hangi igneden bahsediyorsun.

Arkadaşlar merhaba;
Tüp bebek tedavim hüsran ile sonuçlanınca rapor alabilmek için ikinci aşılama yaptırmaya karar verdim. Geçen ay ki adetimde gittim ancak rahim duvarımın kalın olması sebebi ile Prof. SİS TESTİ (sulu ultrason) istedi yani rahim duvarında kist olabilir şüphesi . Adetim bittikten sonra 15. günde MART 5 de SİS testini yaptırdım. Çok şükür kist yok ama ben geciktim. en az 21 en fazla 28 günde bir adet olmam gerekirken şu an gecikme yaşıyorum. Test filan yaptırmadım gebelik değildir diye sizde SİS testi yaptırdınız mı? Yaptırıp gecikme yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…