- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #10.341
Demek sperm sayısını yeterli gormusKizlar birsey soracam cuma gunu hastaneye gittim adetimin ikinci gunuydu igne falan verdi doktor karindan bende bir sorun olmadigini soyledi esimde sperm azligi var fakat ignelerden once bana rahim filmi cekmesi gerekmiyormuydu. Yada daha sonra yapacakmi.
Sağol canım Allah insallah hepimize nasip eder hayırlı bir evlat . Moralimi yüksek tutmaya calisiyorum ilk denemem ama zor bir sürec gercekten bu 1 ay benim icin uzun sürecek sanırımDemek sperm sayısını yeterli gormus
Bence rahim filmi olmalıydı aşılama için istenmişti benden olmayınca o ay tup bebek merkezi istedi elindekini verdim
Size hemen tedavi başlanılmış hayırlı olsun arkadaşım
Benm de dediğin gibi kasigim yirtiliyor sanki. O an koptu gitti diyorum ☺ işin kötüsü eski negatiflerimde de bu batma oluyordu. Belirti demiyorum buna ama rahatsiz ediyor. Hayırlısı inşBenim oldu baya kasıkta batma yanma sızı baya şeyler. Ayağa kalkınca sanki alt karında bişeler yırtılıyor gibi oluyordu arada hala oluyor.
10 dkk filan yurumek gerekiyor emilebilmesi icinArkadaşlar bir sorum olacak bilen lutfen yazabilir mi? Özellikle pozitif gören arkadaşlar crinone jeli uyguladiktan sonra yattiniz mi? Yoksa yürüyüş yaptınız mi?
Kizlar birsey soracam cuma gunu hastaneye gittim adetimin ikinci gunuydu igne falan verdi doktor karindan bende bir sorun olmadigini soyledi esimde sperm azligi var fakat ignelerden once bana rahim filmi cekmesi gerekmiyormuydu. Yada daha sonra yapacakmi.
Benm de dediğin gibi kasigim yirtiliyor sanki. O an koptu gitti diyorum ☺ işin kötüsü eski negatiflerimde de bu batma oluyordu. Belirti demiyorum buna ama rahatsiz ediyor. Hayırlısı inş
Kayisi cok iyi geliyor. Ben de sabah ac karnina 2 tane yiyorumArkadaşlar benim salı veya çarşambaya transfer olacak Allah'ın izniyle progesteron iğne başlandı kabız olan varmı yarın kefir ve kaysiya başlayacağım
Aynı gün transver olucaz canımÇok normal kanama olmasi. Banada çizik atıldı. Perşembe transferim var
Canim hangi igneden bahsediyorsun.Bende bugun 3 tane ictim . Yarin dahada azaltacam insallah bugun 2. Ignemi vuruldum da birsey soracam bugun hemsire gobegimin alt sag tarafindan vurdu ve agri yapti yanlismi vurdu acaba birde doktorum bana 2 ile 7 arasi ayni satte vurul igneni dedi ben ilk gun 7 yi 10 gece vuruldum bugunde 7 de birsey olurmu
Beraber gün sayacağız ozaman sevindimAynı gün transver olucaz canım
Beraber gün sayacağız ozaman sevindimAynı gün transver olucaz canım
Güzel güzel haber ile gel canimm. Bizide habersiz birakma olur mu?Yarın sabah kan vercem bakalım ne diyecekler 12. gün değeri önemli dediler
Güzel güzel haber ile gel canimm. Bizide habersiz birakma olur mu?
Hadi hayırlısı bu mübarek günde inşallah güzel sonuçlar alırsın.Az önce kan verdim cnm 1.5 saate çıkar dediler sonucu hemen yazarım :)))
Evet canımBeraber gün sayacağız ozaman sevindim
yürüdüm hep canımArkadaşlar bir sorum olacak bilen lutfen yazabilir mi? Özellikle pozitif gören arkadaşlar crinone jeli uyguladiktan sonra yattiniz mi? Yoksa yürüyüş yaptınız mi?
Hadi hayırlısı bu mübarek günde inşallah güzel sonuçlar alırsın.
Çıkma mi daha :)Az önce kan verdim cnm 1.5 saate çıkar dediler sonucu hemen yazarım :)))
Karinda igne varya ondan bahsediyorumCanim hangi igneden bahsediyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?