- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #10.401
Kese de bellı olur dedı canım yanlış yazılmısneyde belli olur cnm anlamadım
sağol cnm amin Allah razı olsun seninde gözün aydın.7 martta transferim oldu 4. gün embriyosu
Kese de bellı olur dedı canım yanlış yazılmıs
Normal sirkulasyon gününde olur canm. Ikinciyse. Kac gün-de adet oluyirsan onu baz alMerabalr.opudan sonra ki ikinci adetimde transfer hazirliklarina basliyacagiz.ama henuz adet olmadim .merak ettigim opudan sonraki ilk adet tarihiyle ayni mi oluyor ikinci adet yoksa ilkine gore biraz gecikiyor mu yardimci olursaniz sevinirim.
Biraz ağrili ama sabredersin bacağını ağrıtıyor. Adi n e? Ben projineks vurulmustumkızlar bana hemşire progestan iğne verdi arada kanamam oluyor diye nasıl bir iğne bu çok yakıyor mu
Biraz ağrili ama sabredersin bacağını ağrıtıyor. Adi n e? Ben projineks vurulmustum
Kizlar bi bakarmisnuz. 4 . Gün ama kaşındım akşam akşam ☺
Eki Görüntüle 2125862
Yok kullanmadim. Temiz:)bir şey yok gibi ama çok erken cnm çatlatma iğneside kullandıysan oda çıkabilir çizgi çıkarsa bilgin olsun
Yok kullanmadim. Temiz:)
progestan 50 ml yazıyor
Çıplak gozle gorunuyr gibi ama erken dediign gibi. Yaniltir bu. Paylasmk istedim yine de:) 2 gun sonra bakarm yine :)ahahha :))) gönül rahatlığıyla yapabilirsin testlerini o zaman :))) benim ilk 7, günde çizgi çıkmaya başladı
Hayirli olsun o zaman.:)).bende 4.gun ogrenmistim hayali cizgiyle..ikizdi..sonu kotu oldu ama cikmisti yani...Yok kullanmadim. Temiz:)
Hayırlısı. Noldu canm ? Ya ikizde riskli aslında ama bilmiyorm nasil dua edicemi. Hayırlısı diyorum hepHayirli olsun o zaman.:)).bende 4.gun ogrenmistim hayali cizgiyle..ikizdi..sonu kotu oldu ama cikmisti yani...
Amaci aynıdır. Tam bilemedim amma. Progestann birde fitili vardi. Bizim crinone jeller gibi.
Çıplak gozle gorunuyr gibi ama erken dediign gibi. Yaniltir bu. Paylasmk istedim yine de:) 2 gun sonra bakarm yine :)
Ben okudum canım insallah hayırlı sonuçlar alırsınArkadaşlar merhaba. Bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum. Hayırlı sonuçlar alabilmem için 41 hamileden benim için birer tane ayetel kürsi okumasını istiyorum Benim için okuyabilecek olan var mıdır? Özelden isim soyisim verebilirim.
Canım uyguladıktan sonra 15 dk yatıyorum sonra 15 dk yürüyorum ben o zaman akmıyor hemdeArkadaşlar bir sorum olacak bilen lutfen yazabilir mi? Özellikle pozitif gören arkadaşlar crinone jeli uyguladiktan sonra yattiniz mi? Yoksa yürüyüş yaptınız mi?
bende jel kullanıyordum buna geçtik kanamadan dolayı
paylaş tabi cnm her gün yap hep birlikte takip edelim :))
Kanama olunca kan sulandirici ve jeli kesip igneye döndürmüştü beni ama yeterli olmadi. Sen de bol bol dinlen. Dursun kanama. Sen kacinci gun basadin test yapmaya bakim ☺bende jel kullanıyordum buna geçtik kanamadan sonra buna geçtik
paylaş tabi cnm her gün yap hep birlikte takip edelim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?