- 5 Kasım 2017
- 641
- 475
- 53
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #10.361
Gonalf kullandim ben göbek üstü haric göbek yan ve alt tarafina yapiliyor.Karinda igne varya ondan bahsediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gonalf kullandim ben göbek üstü haric göbek yan ve alt tarafina yapiliyor.Karinda igne varya ondan bahsediyorum
Tedavi öncesi rahim filmi şart diye biliyorum biz en başta çektirdik hatta 1 yıl olmadı ikinciyi de çektirdik. Yani neye göre tedaviye başlıyorlar film olmadan anlamıyorum. Belki bir sorun var ve tutması bu durumda çok zor. Ezbere iş gibi geliyor bana. İnşallah şansına tutar ilk seferde uğraşmazsın cnm.
Ben birsey biliyorda yapmiyor zannetmistim yarin soracagim doktoruma canm sağol bilgilendirdigin icin
Evet ilkini cok tatli bir kadina vurdurdum acilde hemsireye hic acitmadi dunki gicikti biraz agri olduGonalf kullandim ben göbek üstü haric göbek yan ve alt tarafina yapiliyor.
Ben dakikasi dakikasina vuruldum cok önemliEvet ilkini cok tatli bir kadina vurdurdum acilde hemsireye hic acitmadi dunki gicikti biraz agri oldu
Hayırlı olsun canım kaçıncı gundu bugünHuhuuu kızlar çıktı sonucum 878
![]()
Hadi gözünaydın canım çok sevindim Böyle güzel sonuçları alınca çok mutlu oluyorum umut oluyorsunuz bize tebrik ederim çook.Huhuuu kızlar çıktı sonucum 878
![]()
Maşallah arkadasimHuhuuu kızlar çıktı sonucum 878
![]()
Masallahh. Mevlam kucagina almayida nasip etsin insallah. Darisida basima umarimHuhuuu kızlar çıktı sonucum 878
![]()
Masallahh. Mevlam kucagina almayida nasip etsin insallah. Darisida basima umarim
Canim belirti arama hiç..Olan belirtiler ilaçların belirtisi..Ve en az 10 güne kadar da test yapma bence bosuna strese sokma..Sakin gecir bu sureciKızlar bugün öğleden sonra transferimin 7. Gününe girmiş olacagim kasiklarimda ara ara adet sizizi gibi sizlamalar oluyor rahim bölgemd hatta tam orta kisimda. Genelde gebelikte belirti olmuyor deniyor korkuyorum bu sızılar olunca. Yarın test yapmak istiyirum bi yandan da negatif çıkarsa duye tereddütluyum. İnsan çok sabırsızlanıyor inşallah güzel haberler aliriz.
Hayırlı olsun canım Allah kucağınada almayı nasip etsin darısı isteyen herkesin başına inşallah.Huhuuu kızlar çıktı sonucum 878
![]()
Hayırlı olsun canım Allah kucağınada almayı nasip etsin darısı isteyen herkesin başına inşallah.
Ayyy çok sevindim canım maşallah ıkızmı ki acaba baya yüksek çıkmısHuhuuu kızlar çıktı sonucum 878
![]()
Ayyy çok sevindim canım maşallah ıkızmı ki acaba baya yüksek çıkmıs
Maşallah cnm saglikla al kuçağına insHuhuuu kızlar çıktı sonucum 878
![]()
Maşallah cnm saglikla al kuçağına ins