• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

E bizim amacımız bebek diil mı 10 tanesi de tutmaz ya :-)tüp bebek diil de aşılama için aynı şey yapılabilir onda fazla oluşmuyor yumurta bı kaç tane :-)
Dediğiniz overilasyon indikasyonu aşılama da normal ilişki veriyorlar

Saol cnm ilk iğnemi vuruldum 500 dediler 350 ye verdiler herzaman alışveriş yaptığım yerdi
Raporsuz Şişli memorial de yaptırırsam birinde 200 tl ye buldum elinde kalmış inş güvenilirdir memorial de rapor geçmiyor ;(

Memorial Şişli de daha önce ben indirim kullandim bin TL ye yakın indirim yapmislardi ama 4 sene önce şimdi vsr mi bilmiyorum
Var cnm da ilaçta geçmiyor ilaçlarda çok artmış Allah yardımcımız olsun cnm

Arkadaşlar bir sorum olacak bilen lutfen yazabilir mi? Özellikle pozitif gören arkadaşlar crinone jeli uyguladiktan sonra yattiniz mi? Yoksa yürüyüş yaptınız mi?

Arkadaşlar bir sorum olacak bilen lutfen yazabilir mi? Özellikle pozitif gören arkadaşlar crinone jeli uyguladiktan sonra yattiniz mi? Yoksa yürüyüş yaptınız mi?

Özellikle pozitif gören diyince bilemedim şimdi söylesem mi :)) ben yürüyorum valla evin içinde :)

Yumurta gelişimi için icmedimm yumurta toplantikdan sonra ictim ben
Bende bugun 3 tane ictim . Yarin dahada azaltacam insallah bugun 2. Ignemi vuruldum da birsey soracam bugun hemsire gobegimin alt sag tarafindan vurdu ve agri yapti yanlismi vurdu acaba birde doktorum bana 2 ile 7 arasi ayni satte vurul igneni dedi ben ilk gun 7 yi 10 gece vuruldum bugunde 7 de birsey olurmu

Canim bede ayni durumdayim ilk denememde cok az sigara kullandim transfer gününden sonra icmedim taki sonuc negatif olunca moral bozukluğu oldu ve başladım önümüzdeki ay tekrar transfer yapılacak ama ben halen sigara içiyorum bırakmak için çaba gosteriyorum ama olmuyor bir anda bırakilmiyo malesef
Canim ben karindan ignenin 2. Gunundeyim bugun 3 tane ictim gune yaydik esimle yarim o yarim ben ictim ama vicdanim rahatsiz yarin insallah daha az icerim. Vicdan yapiyorum ya olmazsa diye sorun bende degil ama farketmiyor sanirim

Kizlar birsey soracam cuma gunu hastaneye gittim adetimin ikinci gunuydu igne falan verdi doktor karindan bende bir sorun olmadigini soyledi esimde sperm azligi var fakat ignelerden once bana rahim filmi cekmesi gerekmiyormuydu. Yada daha sonra yapacakmi.

Back