• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kaçıncı gün embriyosu canım kaç tane tranfer edildi 24 Ocak transfer tarihim 7. Gün kan testi yaptım çıkmadı :-((
Canım Dondurulmuşlara 2 tane transfer edildi çıkmaz çok az bir ihtimalle çıkar 7. Günde yaptım 4 çıktı ama 4 bile çıkmıyormuş

bende
tüp bebek tedavisi görüyorum yarn 5.gün transferim olcak yaşım 22 bende ccukken apandist ameliyatı oldum adetlerle geçen kistler evlendikten 7ay snra kızlık zarı ameliyati oldum vede sag tüpüm kapali sol acik solda yüzde 15sansi var oda 3yildir tutmaadi acaaba bnmde senn gbi kisllerden apandisitten falanmı kapanmıştır
bilmiyorum arkadaşım ama bana doktor karın içide olunan tüp cerrahi işlemler yapışıklığa sebep oluyor ve buda tüplere z<arar verebiliyor dedi. ama yüzde yüz sebebi bu diyemeyiz dedi.

Kaçıncı gün embriyosu canım kaç tane tranfer edildi 24 Ocak transfer tarihim 7. Gün kan testi yaptım çıkmadı :-((
Benim de 25ocak transfer günüm üstelik beşinci gün embriyosu hiç erken test yaptırmak aklıma gelmiyor doğrusu çok acele etmişsiniz bu kadar strese gerek yok oğlumla vakit geçiriyorum bol bol

Bugün transferimin 5. Günü. 2. Gününden beri aynı adet ağrısı mevcut. Tüm belirtiler adeti gösteriyor sanki. Sizde de aynı adet ağrısı gibi ağrı var mı.? Moralim çok bozuk bu yüzden

Merhaba arkadaşlar Yeni üyeyim Ben de 3 gün transferi oldum ve bugün 6. Günüm 9 gün de test yapmayı düşünüyorum

bilmiyorum arkadaşım ama bana doktor karın içide olunan tüp cerrahi işlemler yapışıklığa sebep oluyor ve buda tüplere z<arar verebiliyor dedi. ama yüzde yüz sebebi bu diyemeyiz dedi.
gecmis olsun belkide onlarda ondu tabi bilemeyiz yada ccukluktan gelen bisey rabbimin bildigi seyler onlar allahm hepimize nasip etsn artk

Bugün transferimin 5. Günü. 2. Gününden beri aynı adet ağrısı mevcut. Tüm belirtiler adeti gösteriyor sanki. Sizde de aynı adet ağrısı gibi ağrı var mı.? Moralim çok bozuk bu yüzden
hic korkma canm ben opu oldum cmrtesi gunu opudan ckinca acayip sancm oldu duramadim igne yaptilar ogunden beri hafif hafif agrim oluyo idrara cok ckiyorum hamile gibi karnm sis agriyo korkma yani olur bazi insanlarda benmde yarn 5.gunum yarn transferim olcak

Moralinizi bozmayın adet sancısı gibi ağrı olması normal diyorlar zaten
bende de oluyor ilk günden beri var hatta ağrı transferin 4. Günü benimde

Arkadaşlar bugün 6. Günüm ama hiç bir belirti yok nasıl anlayabilirim onu da bilmiyorum 9 gün testte çıkar mı onu da bilmiyorum

Belirti arayıp kendini hiç strese sokma arkadaşım
Herkesin vücudu ayrı tepki gösterebiliyo bende adet ağrısı gibi bi ağrı var ne lekelenme ne başka bişey yok
Açıkcası belirti arayıp da kendimi de kasmak istemiyorum

Cuma günü 8. Günü test yapayım diyorum acaba çıkar mı 8 günde

Canım 3. Gün embriyosu için erken bi gün 8. Gün
Varsa bile çıkmama ihtimalini bile bile yaparsan daha iyi olur senin için bi arkadaşımız 3. Gün embriyosuna 8. Gün test yaptı ve idrar testinde pozitifi gördü

Back