• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

İlk gün baya tedirgin oldum ama sonra gün içinde bi kaç damla şeklinde devam etti ve baş ağrım sürekli
Bi önceki transferde böyle olmamıştı hiç
bi doktoruma sorayım ben içim rahat etsin saol canımm
Aynn cnm en azındin için rahatlar... bize de yaz normalse bu gibi durumlar bizde bilgilenmis oluruz:KK200:

Gelmiş Geçmiş olsun çok canım . Bende daha önce kist ameliyatı ve apandisit ameliyatı olmuştum onlar içeride yapışıklığa sebep olduğundan tüpümde sıvı birikmesi olmuş o tüp alınmadan transfer yapmıyorlar. Doktor bana kapalı uapacağını söyledi ama bakalım nasıl olacak martta nasipse
bende
tüp bebek tedavisi görüyorum yarn 5.gün transferim olcak yaşım 22 bende ccukken apandist ameliyatı oldum adetlerle geçen kistler evlendikten 7ay snra kızlık zarı ameliyati oldum vede sag tüpüm kapali sol acik solda yüzde 15sansi var oda 3yildir tutmaadi acaaba bnmde senn gbi kisllerden apandisitten falanmı kapanmıştır

Bilemedim bende canım 1. Gün kadar yoğun değil ama gün içinde bile bi kaç damla olsa da kanıyor sürekli bi kan hali var burnumda başımda da hep bir ağrı
Cevabın için saol canım
benim ilk denememde olmustu canim. Az da olsa hergun burnumdan kan gelirdi kan sulandirici kullaniyorsan onun etkisidir bence

Kizlar 4-5 kiloluk bi tencereyi kaldirdim sizce bi sorun olur mu? Cok tedirgin oldum simdi ya :(

Canlar ilk kontrolden itibaren başlıyor deyil mi ilaçlar .. yani bugün adetimi ikinci günü dr altan üstten bakacak sonra ilaçlarımı yazacak mi yoksa kan imi alıp onun değerlerine göremi verecek ilac

insallah sorun olmaz
Cnm yapma böyle şeyler bence ağır kaldırmak doğru deyil... tamam normal hayatına geri dönmek isteyebilirsin tercih meselesi fakat uzanmak ağır kaldırmak hoplayıp zıplamak gibi şeylerden en sağlıklı gebelik de bile sakinilmali.. test gününe kadar en azından kuzuu ..

Canlar ilk kontrolden itibaren başlıyor deyil mi ilaçlar .. yani bugün adetimi ikinci günü dr altan üstten bakacak sonra ilaçlarımı yazacak mi yoksa kan imi alıp onun değerlerine göremi verecek ilac
Hayırlı olsun canım tedavin..
Bende 2.günü gitmiştim hemen aynı gün başlamıştım iğne ve ilaçlara

Back