• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Merhaba! Cnm sana neden prednol, coraspirin, clexane iğne vermiş ???? Pırtılaşma ve bağışıklıkla ilgili sorunun mu var yoksa tedbir için mi verildi????
Prednol 4 gün kullanılıp bırakılıyor transfer den önce uzun süre kullanılmıyor coraspirin ve clexaneyi doğuma bir ay kala bırakacağım bende

Benim tüp bebek surecim sonucu göremeden bitti kızlar 3.gün aradılar istenilen kalitede değil 5.günü bekleyeceğiz dediler nedense! Ve hiç açıklama yapılmıyor bana soru soruyorum gecistirici cevaplar size bilgi verilmedi mi hiç şu günde şu kadar hücreli falan diye
Canım demek ki kaliteli diiller sana onu bile soylemeden transfer de yapılabilirdi bazen sorumluluğu atmak için herşeyi yapanlar var vardı r bunda da bı hayır üzülme bence kaliteli diilse zaten bi abi anlami yok transfer in

Merhaba! Cnm sana neden prednol, coraspirin, clexane iğne vermiş ???? Pırtılaşma ve bağışıklıkla ilgili sorunun mu var yoksa tedbir için mi verildi????
Tedbir için verildi canım
ilk tedavimde estrofem ve crino jel kullanmıştım
böyle olunca bende şaşırdım

Prednol 4 gün kullanılıp bırakılıyor transfer den önce uzun süre kullanılmıyor coraspirin ve clexaneyi doğuma bir ay kala bırakacağım bende
Allah yardımcınız olsun valla clexane çok yakıyor dimi ?2 kere yaptım göbeğim hep morardi ve acıyor
Bende kullancakmıyım acaba pozitif olursa bukadar uzun süre

Canım benim dış gebelik oldu oraya yerleşen embrio büyüyerek orda bizim haberimiz olmadan patlatı ..acil ameliyata aldılar hayatı riskim var diye kan zehirlenmesi başlamıştı ... açık ameliyat oldum sezeryan dan farksız .. 4.5 gün felaket sonrası toparliyorsun mecbur.. sen neden aldiracaksin canm? Benim ki açık ameliyat diye belki kapalı da yapıyor lar hiç bi bilgim yok o konuda yanlış bilgi vermek istemem şayet açık ameliyat sa 1 hafta zorluk çekersin arkadaşım..
Gelmiş Geçmiş olsun çok canım . Bende daha önce kist ameliyatı ve apandisit ameliyatı olmuştum onlar içeride yapışıklığa sebep olduğundan tüpümde sıvı birikmesi olmuş o tüp alınmadan transfer yapmıyorlar. Doktor bana kapalı uapacağını söyledi ama bakalım nasıl olacak martta nasipse

Mutlu1anne Mutlu1anne günaydın arkadaşım benim de dış gebelikten dolayı sol tüpüm alındı 2 sene önce kapalı olarak ( laparoskopik) ameliyat edildim. Çok tedirgindim ama 1 gece hastanede kalıp çıktım. Sonrası da oldukça rahattı sadece biraz daha dikka ediyorsun o kadar ağrısı sızısı yok denecek kadar geçmiş olsun şimdiden

Gelmiş Geçmiş olsun çok canım . Bende daha önce kist ameliyatı ve apandisit ameliyatı olmuştum onlar içeride yapışıklığa sebep olduğundan tüpümde sıvı birikmesi olmuş o tüp alınmadan transfer yapmıyorlar. Doktor bana kapalı uapacağını söyledi ama bakalım nasıl olacak martta nasipse
Kapali ise okadar sıkıntı olmaz cnm... açık aMelihat olmadığına sevindim

Mutlu1anne Mutlu1anne günaydın arkadaşım benim de dış gebelikten dolayı sol tüpüm alındı 2 sene önce kapalı olarak ( laparoskopik) ameliyat edildim. Çok tedirgindim ama 1 gece hastanede kalıp çıktım. Sonrası da oldukça rahattı sadece biraz daha dikka ediyorsun o kadar ağrısı sızısı yok denecek kadar geçmiş olsun şimdiden
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. ben istanbulda ameliyat olacağım ama trabzonda yaşıyorum ameliyattan sonra bi an önce trabzona dönmek istiyorum inşallah dönebilirim hemen.

Günaydınn kızlarr
Transfer olan arkadaşlarım burun kanaması olan var mı ?
1. Gün yoğun kanadı sonraki günlerde bi kaç damla kanıyor sebebini bilen var mı ?

Bilemedim bende canım 1. Gün kadar yoğun değil ama gün içinde bile bi kaç damla olsa da kanıyor sürekli bi kan hali var burnumda başımda da hep bir ağrı
Cevabın için saol canım
Bence hemen dr una sor cnm çok tuaf bi durum ilk defa duydum ... belki kaldıramadigin bi ilaç filan kullanıyorsun yan etkileri filan dır dicem ama bilemiyorum prospektürlere bi göz at cnm

Bende heycan dorukta kızlar dananın kuyruğu kopuyor bugünnnn. Bakalım bana nekadar ilaç verecek... ilk ignem bugün baslicak mi kızlar ..ilaçları ilk kontrolde alıyorum başlıyorum. Demi... insallah bi aksilik çıkmaz şu kistlerde kaybolmisdur

Bence hemen dr una sor cnm çok tuaf bi durum ilk defa duydum ... belki kaldıramadigin bi ilaç filan kullanıyorsun yan etkileri filan dır dicem ama bilemiyorum prospektürlere bi göz at cnm

İlk gün baya tedirgin oldum ama sonra gün içinde bi kaç damla şeklinde devam etti ve baş ağrım sürekli
Bi önceki transferde böyle olmamıştı hiç
bi doktoruma sorayım ben içim rahat etsin saol canımm

Back