- 29 Mart 2017
- 257
- 153
- 23
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #5.381
Yok bende fitil kullanıyorum sadece onun oluyorAkıntınız var mı peki .ben de yok denecek kadar az
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bende fitil kullanıyorum sadece onun oluyorAkıntınız var mı peki .ben de yok denecek kadar az
Progestan dan dolayı beyaz az akıntı oluyorYok bende fitil kullanıyorum sadece onun oluyor
İpek senin transfer in nezaman olduYok bende fitil kullanıyorum sadece onun oluyor
Cuma günü transferim oldu öğleden sonra bugün 6. Günümİpek senin transfer in nezaman oldu
Kan sulandırıcı iğne veya corasprin kullanıyosan onlar burun kanaması yapabiliyomuş canımGünaydınn kızlarr
Transfer olan arkadaşlarım burun kanaması olan var mı ?
1. Gün yoğun kanadı sonraki günlerde bi kaç damla kanıyor sebebini bilen var mı ?
Benim de aynı şekilde fitilden ara ara şeffaf oluyor onun dışında resmen kuru.Yok bende fitil kullanıyorum sadece onun oluyor
NerdeNyapıldı transfer in kaç embriyoCuma günü transferim oldu öğleden sonra bugün 6. Günüm
Adana Acıbadem tüp bebek merkezinde yapıldı 2 embriyo transfer edildiNerdeNyapıldı transfer in kaç embriyo
akinti yok sadece jel kullaniyorum crınone ondan braz geliyo jel kullandığın ilaclardn olur o akinti senn transfer oldumuAkıntınız var mı peki .ben de yok denecek kadar az
Sürekli yatmıyorum çalışmıyorum da ağır kaldırmıyorum evdeyim geziniyorum sürekli yatmak iyi değil diyorlar kan gitmez miş rahmePeki siz Yatıyor musunuz beni 6 gün oldu yatıyorum iş falan yapmıyorum korkuyorum kalkmaya
SürekliSyatma ama gezin yürüyüş yap merdiven inip çıkma banyo yapma diyorlar sıcak kuru incir kuru kayısı kavrulmamış kabak çekirdeği Ye bol süt içPeki siz Yatıyor musunuz beni 6 gün oldu yatıyorum iş falan yapmıyorum korkuyorum kalkmaya
Benimde fitilden kaybaklı çok az beyazakinti yok sadece jel kullaniyorum crınone ondan braz geliyo jel kullandığın ilaclardn olur o akinti senn transfer oldumu
Evet sonrasında da bir hafta daha sürecek o şiş ve sancı
Merhaba canım
Şişkinlik vardı bende
Toplamadan sonra geçti
Bol şans
Nerde tedavi oluyorsun?
Gayet iyi önemli olan döllenmesi ve kaliteli olması yarın ararlar embriologlarEmsey Hospital'da tedavi oluyorum.
Kizlar yumurtalarim toplandi. 2 saat oldu ciktim. Yemek yedirdiler şimdi. Cok sancim var, fitil verdiler. 10 yumurta toplanmis nasil sizce?
Emsey Hospital'da tedavi oluyorum.
Kizlar yumurtalarim toplandi. 2 saat oldu ciktim. Yemek yedirdiler şimdi. Cok sancim var, fitil verdiler. 10 yumurta toplanmis nasil sizce?
Ben hiç yatamadım nerdeyse. Benim doktor yatalak hastalar gibi yatıp durmasın alışverişe çıksın demiş eşime. Biz de tam taşınma aşımasında olduğumuzdan dolayı ev bakmak zorunda kaldık. Yürüdüm merdiven bile çıktım çok değil ama 1 kat. İnşallah bişey olmamıştır bebişlerime
Gayet iyi canım
Çok geçmiş olsun
Rabbim bebeklerimizi nasip etsin
Gayet iyi önemli olan döllenmesi ve kaliteli olması yarın ararlar embriologlar