• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kizlar annelerinin yaninda olanlar, esleri yaninda olanlar cok sanslisiniz...

Annem cok uzakta hasta babama baktigi icin gelemiyor yanima...
Esiminde gorevi cikti ne zaman gelecegi belli degil...
Aksamlari gorumcem gelecek yanima ama saat 10 gibi falan...
Olsun Allah yanimda...
Seni çok iyi anlıyorum canım. Bende ailemden ayrı şehirdeyim annem hasta babaneme bakıyor yanıma gelemiyor. Eşimde her zaman evde olamıyor nöbet usulü çalışıyor. Ama doğru diyosun Allah var Allah yar. Hemde burası var çol iyi dostlar arkadaşlar var sürekli yazabildiğimiz paylaşabildiğimiz bizi dinleyen anlayam. Allah hepimizden razı olsun bunada şükür..

Benim tüp bebek surecim sonucu göremeden bitti kızlar 3.gün aradılar istenilen kalitede değil 5.günü bekleyeceğiz dediler nedense! Ve hiç açıklama yapılmıyor bana soru soruyorum gecistirici cevaplar size bilgi verilmedi mi hiç şu günde şu kadar hücreli falan diye

Benim tüp bebek surecim sonucu göremeden bitti kızlar 3.gün aradılar istenilen kalitede değil 5.günü bekleyeceğiz dediler nedense! Ve hiç açıklama yapılmıyor bana soru soruyorum gecistirici cevaplar size bilgi verilmedi mi hiç şu günde şu kadar hücreli falan diye
Merhaba arkadaşım sıkma hiç canını bir çok merkez 5. Günü bekliyor. Banada her tün kalitesi hakkında bilgi veriliyordu aranıyordum 5. Güne kadar beklendi. Ama hücre sayısı falan söylenmedi hiç

Merhaba arkadaşım sıkma hiç canını bir çok merkez 5. Günü bekliyor. Banada her tün kalitesi hakkında bilgi veriliyordu aranıyordum 5. Güne kadar beklendi. Ama hücre sayısı falan söylenmedi hiç
Artık umudumu kestim canım tek yumurtam söylenmişti ona da iyi gitmiyor dediler sanki yavrumu oraya bırakmış da hayata dönmesini bekliyor gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum zaten çok korkarak başlamıştım tedaviye ya yine aynısı olursa diye nasıl başlayacağım tekrardan :(

Benim de 5.gune gitti embriyolar sordum kaliteleri iyi cok iyi bolunuyorlar diyorlardi sadece

Artık umudumu kestim canım tek yumurtam söylenmişti ona da iyi gitmiyor dediler sanki yavrumu oraya bırakmış da hayata dönmesini bekliyor gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum zaten çok korkarak başlamıştım tedaviye ya yine aynısı olursa diye nasıl başlayacağım tekrardan :KK43:
Moral motivasyon çok önemli canım. Hepimiz bu süreçten geçerken düşüyoruz kalkıyoruz seni anlayabiliyorum. Bol bol dua edicez bak biz elimizden geleni yapıyoruz Allah’a bırakıyoruz . Mevlam neylerse güzel eyler. Ruhunu daraltma bizim allahımız var. Ona teslim olalım öyle değil mi? Güzel günleri düşünerek mutlu olmaya çalışalım. Eğer nasipte var o bize gelecek ama bugün ama yarın gelecek bunu düşün sabırlı ol.

Moral motivasyon çok önemli canım. Hepimiz bu süreçten geçerken düşüyoruz kalkıyoruz seni anlayabiliyorum. Bol bol dua edicez bak biz elimizden geleni yapıyoruz Allah’a bırakıyoruz . Mevlam neylerse güzel eyler. Ruhunu daraltma bizim allahımız var. Ona teslim olalım öyle değil mi? Güzel günleri düşünerek mutlu olmaya çalışalım. Eğer nasipte var o bize gelecek ama bugün ama yarın gelecek bunu düşün sabırlı ol.
Zaten sadece Rabbim nasip etmedi vardır bir Hayır diyerek kendimi avutuyorum tek dayanağım Rabbim eğer böyle düşünmesem çıkamıyorum işin içinden:(

Bizim herşey normal sebebsiz infertilite

Benimde eşim in sperm sayısı düşük ve morfoloji sorunu var canım bende bişey var mı bilmiyorum HGS filan cekilmedi

Sağ tüpüm alındı sol tüp devamlı yapışıyor .. dış gebelik ve 3 kimyasal dan sonra tüp bebege karar verdik..

Raporum yok basvurmadim da henüz.

Bizde de görünürde morfoloji 2 varikosel var sanırım doppler de çıktı ama kaan aydos önemsemedi sayı falan iyi 60 milyon 3. Tüp deneme için gün sayıyorum :KK66:

Bende bu problem yok canım
Eşimde sayı ,hız ,hareketlilik, morfoloji sorunu var

benimde hersey normal hormonlar adet duzeni falan ama ultrasonda pko gorunumu var baska sorunumuz yok
Canlarim Allah yardimcimiz olsun insallah. Diger insanlar nasil hamile kaldigini bile anlamiyorlar. Biz bu sorunlarla bogusuyoruz. Buna da sukur Allah guc kuvvet versin ki ugrasalim ve sonucunda yavrumuza kavusalim. Allah bizlere sabir versin insallah.
Seni çok iyi anlıyorum canım. Bende ailemden ayrı şehirdeyim annem hasta babaneme bakıyor yanıma gelemiyor. Eşimde her zaman evde olamıyor nöbet usulü çalışıyor. Ama doğru diyosun Allah var Allah yar. Hemde burası var çol iyi dostlar arkadaşlar var sürekli yazabildiğimiz paylaşabildiğimiz bizi dinleyen anlayam. Allah hepimizden razı olsun bunada şükür..
benim gibi biri daha varmis burada. Ama olsun. Bu gunlerimize de sukur. Insallah ileride bu gunleri anip icli bir ah cektikten sonra gulumseriz ve cocuklarimiza anlatacak bir animiz olur...

Geçmiş olsun arkadaşım. Benimde bir tüpüm alınacak . Ameliyat zor mu kaç gün sonra normal hayata dönülüyor ?
Canım benim dış gebelik oldu oraya yerleşen embrio büyüyerek orda bizim haberimiz olmadan patlatı ..acil ameliyata aldılar hayatı riskim var diye kan zehirlenmesi başlamıştı ... açık ameliyat oldum sezeryan dan farksız .. 4.5 gün felaket sonrası toparliyorsun mecbur.. sen neden aldiracaksin canm? Benim ki açık ameliyat diye belki kapalı da yapıyor lar hiç bi bilgim yok o konuda yanlış bilgi vermek istemem şayet açık ameliyat sa 1 hafta zorluk çekersin arkadaşım..

Bana bunları verdi canım

Monodoks günde 2 tane
Prednol
Clexane iğne
Progesteron iğne
Estrofem devam
Coraspin devam
Folbiol devam

Bunlari kullanıyorum canım
İki ignede inanilmaz ağrılı
Diğer vuruldugum ignelere hiç benzemiyor

Merhaba! Cnm sana neden prednol, coraspirin, clexane iğne vermiş ???? Pırtılaşma ve bağışıklıkla ilgili sorunun mu var yoksa tedbir için mi verildi????

Back