• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Amin inşallah ama keşke evde kendim yapmasaydım o testi tek çizgiyi görünce moralim çok bozuldu.. bakalım 14.30 a öğreneceğim kan sonucunu da.. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar verir inşallah..
İnşallah canım yalnız değilsin hepimiz senin gibiyiz hepimizin kalbi ağzında allah inşallah bizlere nasip edecek inş çıkarda kendimiz olmuş gibi mutlu oluruZ

3. Gün embriyosu konulan arkadaşlar bnle birlikte birşey hissediyormusunuz :)
Ben hicbisey hissetmiyorumm sen hissediyomusunn cnm. Bu gun dus aldimm duramadimm. Dr ayakta ilik suyla al dusunu demisti. Pek vucuduma degdirmedim ayakta kafami yikadim. Kovaya da soguga yakin su koydum vucuduma doktum. İnsallah emeklerimiz bosa cikmaz.

Bnde birşey hissetmiyorum bize duş yasak deildi dün aldım bn. Kağıtda banyo yapabilirsiniz yazıyordu

Kızlar inşallah hepinizin güzel haberleri gelir ben hala adetimi bekliyorummm.. bugün gelmesi lazımdı yok meret.. kist vardı inşallah gitmis dir. Bide ilac da kullandım cyclo progynova diye bi ilaç iki gün oldu bitti ama hala adet yok.. morelim çok bozuk kist gitmediyse yine tedaviye başlamam mümkün deyil ..Dr geçen ay da öyle demişti her iki tarafda da vardı .. cok canim sikkin

Bnde birşey hissetmiyorum bize duş yasak deildi dün aldım bn. Kağıtda banyo yapabilirsiniz yazıyordu
Benim kagitta da yaziyodu ama hemsire iki gun bekle sen yinede demisti. O yuzden bekledim ben. Ayy gelismeye devam ediyorlarsa simdi 5. Gun embriyosu oldular demi blastosistciklerimiz.

Benim kagitta da yaziyodu ama hemsire iki gun bekle sen yinede demisti. O yuzden bekledim ben. Ayy gelismeye devam ediyorlarsa simdi 5. Gun embriyosu oldular demi blastosistciklerimiz.
Evet 5. Gün olacaklar bugünden sonra veya bugün tutunacaklar allahın izniyle

Back