How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar merhaba,
18 ocakta 2 embriyo transfer edildi. Bugün 8. günüm.. 10 gün sonra yaptır kan testini dedi doktor.. ayyyy beklemek çok zor :/ var mı yakın zamanda öğrenenler hamileliğini? Belirtileri ilaçlara mı yormam gerekiyor :/ kafayı yemek üzereyim :/
Benim de tranfer 17sinde oldu canım
27sinde test günüm
Aynen çok zor beklemek
Ama bnm kahverengi lekem var 3 gündür bilemiyorum
Sende ne belirtileri var

Ben demelerimi istanbulda yapinca sabah ezaninda yollara duserdik servisle ayakta 2 saatlik yol aksam 7 eve gelirdik o kadar cok zorluk cektik ki ama gercekten bisa gidince insan üzülüyor balimm yaa
En kötüsü de o zaten
Onca uğraşı boşa gitmesi
Rabbim emeklerimizi zayi etmesin
Bende 2 saat gidiyorum haftanın 2 günü
İnşallah değer

Bu siteya uye olunca sunu fark ettim burda kadin dayanışmasi var ve bu beni coook etkiledi hepimizin farkli farkli rahatsizliklari olmasina ragmen tek birsey icin savasıyoruz evlat sahibi olmak icin. Burda önüme çıkacak cok onemli bilgiler öğrendim bana yardimci olan arkadaslara coook tsr ediyorum
Haklısın canimm ben tek olunca sanki bitek evlat sahibi olmayan benimm diye kendimi yiyip bitiriyordum bu rda benimm gibi evlat hasretiyle tutusan bayanlari görünce bana teselli oldu hayata tutundum resmen

En kötüsü de o zaten
Onca uğraşı boşa gitmesi
Rabbim emeklerimizi zayi etmesin
Bende 2 saat gidiyorum haftanın 2 günü
İnşallah değer
Ayy canimm dua edecem sana tutsun diye hepinize yarin ilk isim senin icin yasin okumak umarim hersey yolunda gider cok iyi anlıyorum umudunu hic kaybetme

İyiyimiş canım
Sadece toplamaya kadar 6 bin ödedim ben hastaneye
2.300 ilaçlar
Testler vs 1 tl buldu zaten
Muayeneleri saymıyorum bile
Pazartesi de 2.700 ödeyeceğim transfer için
Cook zor cnm ya rabbim emellerini boşa cikarmasin sana nur topu gibi ikiz bebek nasip etsin insallahhh:dua::dua::dua:

27sinde test günüm
Aynen çok zor beklemek
Sende ne belirtileri var

Merhaba kızlar benim transferim de 17sinde oldu bu sabah erken gebelik testi yaptım silik çizgiyi gördüm cumartesi kan testi yaptırıcam inşallah pozitif sonuçlar alırız

27sinde test günüm
Aynen çok zor beklemek
Sende ne belirtileri var
Hemen hemen aynı zamanlarda yapılmış transferlerimiz..
3. Gün yapıldı transfer bana canım.. göğüslerim hassaslaşmaya başladı bide göğüs ucu ve çevresinde çil gibi lekeler oluşmaya başladı. Adet ağrısı çekiyorum, batmalarım var ama dr Protestanı rahim içi fitil olarak aldığım için gaz sancısı dedi :)))

Kızlar siz yine az odemsiniz biz ikinci denememize kadar bi ev parası harcadık o zamanın koşullarında esimde kemik erimesi azosperm vardı 9 ay boyunca tedavi gördü hormon değerleri yükselmesi için iki günde bir iğne vurunuyirdi iğneyi 300 350 TL ye alıyorduk daha dr bazı tahlilleri devlette yaptırıyordu 75 80 rahat tutmuştu ve asgari ücret ile çalışıp bide kirada oturuyorduk o paralar inanın hiç gözümüze gözükmedi herkes bizlere kiziyirdu özele paranızı kaptiriyorsunuz diye ama biz onlar gibi dusunmuyorduk bı çocuk için inanın o para o kadar değersiz ki bide o nu kucağınıza aldığınızda herşeye degiyor çocuk istiyorsak maddi yönünü düşünmeyin rabbim yar ve yardımcımiz oluyor bizlere kolaylık veriyor yrterki biz derdimizin dermanini arayalım

Kızlar siz yine az odemsiniz biz ikinci denememize kadar bi ev parası harcadık o zamanın koşullarında esimde kemik erimesi azosperm vardı 9 ay boyunca tedavi gördü hormon değerleri yükselmesi için iki günde bir iğne vurunuyirdi iğneyi 300 350 TL ye alıyorduk daha dr bazı tahlilleri devlette yaptırıyordu 75 80 rahat tutmuştu ve asgari ücret ile çalışıp bide kirada oturuyorduk o paralar inanın hiç gözümüze gözükmedi herkes bizlere kiziyirdu özele paranızı kaptiriyorsunuz diye ama biz onlar gibi dusunmuyorduk bı çocuk için inanın o para o kadar değersiz ki bide o nu kucağınıza aldığınızda herşeye degiyor çocuk istiyorsak maddi yönünü düşünmeyin rabbim yar ve yardımcımiz oluyor bizlere kolaylık veriyor yrterki biz derdimizin dermanini arayalım

Tabii öyle canım
Herşey bebek için
Keşke olsa da 15 yerine 20 ödesek

Back