How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar transfer sonrası sanki biraz fazla ilaç kullanıyorum gibime geliyor
Progestan vajinal günde 3
Esteofem günde 2
Coraspirin günde 1
Folbiol günde 1
Hibor 3500 göbekten iğne günde 1
Proluton iğne 3 günde 1
ve transferin 10.günü gobekten yapilacak bir catlatma ignesi

Bitmiş durumdayım bu ilaçları herkes kullaniyormu sizin durumunuz ne

İlk 4 sırayı bende kullandım
Bi de 4 gün çok az bir doz çatlatma kullandım o kadar

Esteofem günde 2
Coraspirin günde 1
Folbiol günde 1
Proluton iğne 3 günde 1

Canım dert etme bunların hepsi embriyocuklarımız tutunabilsin diye yapılan hazırlıklar . Transferden sonra iğneler bitiyor, çatlatma iğnesi son
Ben transferin 8. Günündeyim kullandığım ilaçlar
Estrofem sabah 2 akşam 2
Protestan 3 dü transfer sonrası 4 e çıkardı vajinal
Coraspin 1
Folbiol 1
Devit 10 damla
Herhafta içinde bir izotonik 500cc ve smoflopid serum, dün taktırdım serum ve ilacımı da
Sen hiç merak etme doktorun bir bildiği mutlaka vardır :)

Maşallah canım gerçekten bayagi fazlaymis
İnşallah şifa olur allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

Ben estrofem ve folik asit kullanmıştım sadece negatif oldu tedavim

Şimdi 2.tedavime başladım 1 hafta sonra transferim olucak inşallah
bu sefer neler kullanicam bilmiyorum daha.
Umarim bu kadar eziyet bosa gitmez canım gişelerden artık delik deşik oldum bide çok halsizim ödem çok fazla

Canım dert etme bunların hepsi embriyocuklarımız tutunabilsin diye yapılan hazırlıklar . Transferden sonra iğneler bitiyor, çatlatma iğnesi son
Ben transferin 8. Günündeyim kullandığım ilaçlar
Estrofem sabah 2 akşam 2
Protestan 3 dü transfer sonrası 4 e çıkardı vajinal
Coraspin 1
Folbiol 1
Devit 10 damla
Herhafta içinde bir izotonik 500cc ve smoflopid serum, dün taktırdım serum ve ilacımı da
Sen hiç merak etme doktorun bir bildiği mutlaka vardır :)
Umarım güzel haberler alırız canım benimde transfer sonrası 4. Gün iğnelerle devam ediyorum tabiki doktoruna güveniyorum ama göbeği çok şiş ve artık iğneler çok açıtmaya başladı kendime yaparken çok zorlanıyorum batıracak yer kalmadı bide vücudum çok agirlastit

Umarım güzel haberler alırız canım benimde transfer sonrası 4. Gün iğnelerle devam ediyorum tabiki doktoruna güveniyorum ama göbeği çok şiş ve artık iğneler çok açıtmaya başladı kendime yaparken çok zorlanıyorum batıracak yer kalmadı bide vücudum çok agirlastit
yaa sadece bendemi diyordum , evet iğneler çok şişirdi ve acıtıyor artık birde akşamları adet sancısı gibi kasık ağrım oluyor iğnelerden sonra... olsada bitse artık

İnşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım, bilirim o iğne yapacak yer arayışını.. ama gerçekten geçiyor bak, diyordum ki Allahım ben ne yapacağım, sonra dedim ki 10 gün nasıl geçecek ama bak ben bir gün sonra kan vereceğim :))
Güzel sonuçlar alalım da gerisi göze hoş gelir :)

İnşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım, bilirim o iğne yapacak yer arayışını.. ama gerçekten geçiyor bak, diyordum ki Allahım ben ne yapacağım, sonra dedim ki 10 gün nasıl geçecek ama bak ben bir gün sonra kan vereceğim :))
Ay senin adına çok sevindim :) umarım hayırlı sonuçlar alırsın en zor şeyde bu beklemek :))

Ay hadi bakalim yarin hayirli haberlerle inşallah

Esteofem günde 2
Coraspirin günde 1
Folbiol günde 1
Proluton iğne 3 günde 1

Hayir cnm her doktor farkli veriyo estofem gunde 3 progestan fitil gunde 3

Back