How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Raporla tüp bebek ne kadar acaba ?
Devlet az bir miktarını ödüyor diye biliyorum
Bizim 10 bini geçti şuanda
Daha da ödeyeceğiz pazartesi günü
Canim yarısını devlet ödüyor

Rapor çok işe yarıyor

İlaçlarım 2500 tutucakti 550 verdin ben

Hastanede 6200 tutuyordu

3000 lira verdim
Rapor var diye

Tutuyor gerçekten o kadar
Canım araştırdım da
Hipo hipo üreme bozukluğu diyor
Peki bunun için tedaviye başladın mı ?
Doktorun ne önerdi
15 yaisndan beri ilac kulaniyurm kulamama durumunda kemik erimesi oluyor tedavisi kolay diyorlar ama sabir lazim

Bu siteya uye olunca sunu fark ettim burda kadin dayanışmasi var ve bu beni coook etkiledi hepimizin farkli farkli rahatsizliklari olmasina ragmen tek birsey icin savasıyoruz evlat sahibi olmak icin. Burda önüme çıkacak cok onemli bilgiler öğrendim bana yardimci olan arkadaslara coook tsr ediyorum

Bu siteya uye olunca sunu fark ettim burda kadin dayanışmasi var ve bu beni coook etkiledi hepimizin farkli farkli rahatsizliklari olmasina ragmen tek birsey icin savasıyoruz evlat sahibi olmak icin. Burda önüme çıkacak cok onemli bilgiler öğrendim bana yardimci olan arkadaslara coook tsr ediyorum

Hoşgeldin canım
Aynen öyle
Bizi anca bizim gibiler anlıyor malesef
Sen hangi aşamadasın ?

Keşke tutsa canım
tutmazsa sorun
Emekler boşa
Ben demelerimi istanbulda yapinca sabah ezaninda yollara duserdik servisle ayakta 2 saatlik yol aksam 7 eve gelirdik o kadar cok zorluk cektik ki ama gercekten bisa gidince insan üzülüyor balimm yaa

Back