- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #4.421
Sen görmüyor musun adet ?doğuştan adet gormeme iste kisacasi
Tüp bebek oluyor mu peki ?
Hiç bilmediğim hastalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen görmüyor musun adet ?doğuştan adet gormeme iste kisacasi
Tam ustune bastın:)Hipo hipo farklı birşey arkadaşlar
Üreme ile alakalı
hipotroidi (troid az çalışması) aynı değil baktım şimdi
Canim yarısını devlet ödüyorRaporla tüp bebek ne kadar acaba ?
Devlet az bir miktarını ödüyor diye biliyorum
Bizim 10 bini geçti şuanda
Daha da ödeyeceğiz pazartesi günü
Şaka yapıyorum canım tabi ki öyledirTek sebep o değildir canım ya
Canim yarısını devlet ödüyor
Rapor çok işe yarıyor
İlaçlarım 2500 tutucakti 550 verdin ben
Hastanede 6200 tutuyordu
3000 lira verdim
Rapor var diye
15 yaisndan beri ilac kulaniyurm kulamama durumunda kemik erimesi oluyor tedavisi kolay diyorlar ama sabir lazimTutuyor gerçekten o kadar
Canım araştırdım da
Hipo hipo üreme bozukluğu diyor
Peki bunun için tedaviye başladın mı ?
Doktorun ne önerdi
Tam ustune bastın:)
15 yaisndan beri ilac kulaniyurm kulamama durumunda kemik erimesi oluyor tedavisi kolay diyorlar ama sabir lazim
Devlet iki aşılama + 3 yılı zorunlu tutunca direk özele başladım bende..7 bin civarı tuttu benimde., inşallah güzel sonuçlar getirirde hiç gözüm de görünmeyecek artık..:/Malesef ozller cok pahli 2 tedaviyi yapinca 20 binj gecti devlet yaklasik ilac vs 2500 tutuyor
Yanlis anlama canimm lutfen isim olarak dedim yeni duydum ya ondanNeden tuhaf geldi cnm ?
Bende herhangi bir sorun yok
Hepimize insallah canimGeçmiş olsun
Rabbim şifa versin inşallah
İnşallah düzelir canım
Devlet iki aşılama + 3 yılı zorunlu tutunca direk özele başladım bende..7 bin civarı tuttu benimde., inşallah güzel sonuçlar getirirde hiç gözüm de görünmeyecek artık..:/
Yanlis anlama canimm lutfen isim olarak dedim yeni duydum ya ondan
Hepimize insallah canim
Tabi maddi imkanlar el veririse özel iyi umarim cabalariniza deger rabbim gulduru yuzunuzuDevlet iki aşılama + 3 yılı zorunlu tutunca direk özele başladım bende..7 bin civarı tuttu benimde., inşallah güzel sonuçlar getirirde hiç gözüm de görünmeyecek artık..:/
Tabi maddi imkanlar el veririse özel iyi umarim cabalariniza deger rabbim gulduru yuzunuzu
Bu siteya uye olunca sunu fark ettim burda kadin dayanışmasi var ve bu beni coook etkiledi hepimizin farkli farkli rahatsizliklari olmasina ragmen tek birsey icin savasıyoruz evlat sahibi olmak icin. Burda önüme çıkacak cok onemli bilgiler öğrendim bana yardimci olan arkadaslara coook tsr ediyorum
Ben demelerimi istanbulda yapinca sabah ezaninda yollara duserdik servisle ayakta 2 saatlik yol aksam 7 eve gelirdik o kadar cok zorluk cektik ki ama gercekten bisa gidince insan üzülüyor balimm yaaKeşke tutsa canım
tutmazsa sorun
Emekler boşa
Cnm dr söylemesine gore raporla 2bin tl tutacakRaporla tüp bebek ne kadar acaba ?
Devlet az bir miktarını ödüyor diye biliyorum
Bizim 10 bini geçti şuanda
Daha da ödeyeceğiz pazartesi günü