- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #4.401
Tam adini bilmiyorum canim :) hipo hipo diye geciyor hormon eksikligi iste :)
Yok canım değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam adini bilmiyorum canim :) hipo hipo diye geciyor hormon eksikligi iste :)
Bizden genetik test istemedi ilk deneme diye. Biz yaptırmadık yani genetik test.Canimm bende emek beye gittim esimdendem de testler falan istedi acaba siz genetik tesk falan yaptiniz mi kac aya çıktı
Bende alacam rapor canimm emek beyden evlilik cuzdanj fotokopi ssk pirim gunu kimlik fotokopi tabi bazi testlerde isteye bilir genetik vsRapor cikarmak icin neler istiyorlar
Evettt bana da oyle bir kagit verdi asilamani yaptir tutmazsa bu evrakları cikar demistiBende alacam rapor canimm emek beyden evlilik cuzdanj fotokopi ssk pirim gunu kimlik fotokopi tabi bazi testlerde isteye bilir genetik vs
Bende bu hastaligi ilkkez duyuyorum nasil bisey acaba rahimle mi ilgili yoksa hormon mu canimHipotroidi mi
Bende bu hastaligi ilkkez duyuyorum nasil bisey acaba rahimle mi ilgili yoksa hormon mu canim
Sizde mi emek beye gidiyorsunuz dimi ilgili bi doktorEvettt bana da oyle bir kagit verdi asilamani yaptir tutmazsa bu evrakları cikar demisti
1 adet bayan fotoğrafıRapor cikarmak icin neler istiyorlar
Rahime ilgili değil canım tsh yani tiroit hormonu halk arasında guatrBende bu hastaligi ilkkez duyuyorum nasil bisey acaba rahimle mi ilgili yoksa hormon mu canim
Yok canimm kendi hastaligimi biliyorum ama senin tehsisin yuhaf geldi insallah tedavisi kolaydirİnternetten araştır
doktoruna sormadın mı cnm ?
Yok canimm kendi hastaligimi biliyorum ama senin tehsisin yuhaf geldi insallah tedavisi kolaydir
Valla biz kadinlar ne kadar günahsız degisk değişik hastaliklar iste rabbim kolaylik versinRahime ilgili değil canım tsh yani tiroit hormonu halk arasında guatr
EvetSizde mi emek beye gidiyorsunuz dimi ilgili bi doktor
Evet hastasıyla son derece ilgili begendim insallah isindede başarılıdırSizde mi emek beye gidiyorsunuz dimi ilgili bi doktor
Rahime ilgili değil canım tsh yani tiroit hormonu halk arasında guatr
Malesef ozller cok pahli 2 tedaviyi yapinca 20 binj gecti devlet yaklasik ilac vs 2500 tutuyorRaporla tüp bebek ne kadar acaba ?
Devlet az bir miktarını ödüyor diye biliyorum
Bizim 10 bini geçti şuanda
Daha da ödeyeceğiz pazartesi günü
doğuştan adet gormeme iste kisacasiHipotroidi hipo hipo dedikleri cnm ?
Farklı sanki ? Bilmiyorum ben
Malesef ozller cok pahli 2 tedaviyi yapinca 20 binj gecti devlet yaklasik ilac vs 2500 tutuyor