How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Evet cnm ayni dr oldugu icin merak ettim memnunmsn
Ben emek beyden memnunum ama tabi olumlu sonuç alırsam daha memnun olacağım:super:eşim daha önce ürolojiye muayene oldu bende emek beye. Sonuçta tüp bebeğe karar verdi.rapor çıkarmak için işlemleri hallettim. Rapor çıkardım ilaçlarımı aldım. Bu ayki adetle iğnelere başladık. Bugün iğne de 7. Günüm. Pazartesi yada salı toplama olacak.başka aklına takılan varsa sen sor istersen.

Kızlar merhaba,
18 ocakta 2 embriyo transfer edildi. Bugün 8. günüm.. 10 gün sonra yaptır kan testini dedi doktor.. ayyyy beklemek çok zor :/ var mı yakın zamanda öğrenenler hamileliğini? Belirtileri ilaçlara mı yormam gerekiyor :/ kafayı yemek üzereyim :/

Benim de bugundu test gunum, Allahin izniyle sen de al güzel haberleri hıc yaşanmamış gibi olacak bu bekleyiş Sımdı bolca sabır bolca dua zamanı biraz daha sık dişini azıcık kaldı❤️

Kizlar benimm ilk denemm pozitif olmuştu 4 haftalikken düşük oldu 2 tutmadi 3 . yapmak istiyoruz ya tutmasa diye korkuyurm benim. Gibi 3. Denemesinde gebe olan var mi hipo hipo lu

Kizlar benimm ilk denemm pozitif olmuştu 4 haftalikken düşük oldu 2 tutmadi 3 . yapmak istiyoruz ya tutmasa diye korkuyurm benim. Gibi 3. Denemesinde gebe olan var mi hipo hipo lu

Çok geçmiş olsun canım
umudunu yitirme
Bizim imtihanımız da bu
Sabır ve dua ihtiyacımız

Ben emek beyden memnunum ama tabi olumlu sonuç alırsam daha memnun olacağım:super:eşim daha önce ürolojiye muayene oldu bende emek beye. Sonuçta tüp bebeğe karar verdi.rapor çıkarmak için işlemleri hallettim. Rapor çıkardım ilaçlarımı aldım. Bu ayki adetle iğnelere başladık. Bugün iğne de 7. Günüm. Pazartesi yada salı toplama olacak.başka aklına takılan varsa sen sor istersen.
Canimm bende emek beye gittim esimdendem de testler falan istedi acaba siz genetik tesk falan yaptiniz mi kac aya çıktı

Rapor cikarmak icin neler istiyorlar

Cnm ben 28 yasindayim daha once ilaclar 1 asilama vs negatif sonuc verdi 4 yıl bebek sahibi olamadim umuttepe de dr onerdiler ona gittim oda 2.asilamani yaptir tutmazsa sonraki ay tupbebege baslariz dedi
Senin sıkıntı neydi canimm umuttepe 2 özel doktor denemesinden sonuc olmayınca arayi tavsiye ettiler

Back