2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Canım hangi esmalari vs okuyorsun bana da mesaj atar misin
707 YA VARIS ,707 YA MUBDIÜ, 731 YA HALIK,707 ES SELAM ,818 ESTAĞFIRULLAH EL AZIM bide 313 tane ayet-el kürsü hergün bir yasin-i şerif okuyorum bide kuran hocam var o dedi ki hergün yusuf suresi ve lokman süresi oku desi çocuğun yusuf yüzlü lokman sözlü olsun diye daha başlayamadım ama okuyacak INŞAALLAH ALLAH'IN izniyle

Canım maşallah yaa nasıl yapıyorsun bu kadar cidden maşallah bana da dua et

Vallahi kızlar ben kocayı kanepede uyutuyorum, horlamalarını dinleyemem çünkü. Bide vücut suları tutuyo benim heralde gecelerin 4-5 kere kalkıyorum wc ye.
Canım ben normalde 3lt su icen biriyim ama hamilelikte tiksinmelerim basladıgından beri su icemiyorum 1 lt zar zor içiyorum .

Valla bilmiyorum ki nasıl olucak.Embriyolog pazartesiden sonra trnsfer belli olur dedi ama.Heralde 5.güne gidiceğini düşünüyo ama net bişey söylemedi
P.tesi dediyse 5.günü bekliyorlar o zaman.Daha iyi canm tutunma ihtimali daha yüksek oluyor. Artık için rahat olsun maşallah 6 tane döllenmiş.5.güne de gidenler olacak inşallah.Belki hepsi gider.

Kızlar bi yerde okumuştum hamile iken ne kadar düzenli uyursak bebeğin düzeni de o şekilde oluyormuş doğumdan sonra ben dikkat ediyorum en azından öğleden sonra uyumaya çalışın sizde
Gün içinde cok uyuyorum sonra gece yatamıyorum sabah 6 da kalkıyorum 2 saat mide bulantısı sonra yine uyuyorum 11 de kalkıyorum düzenim sıfır

Her defasında abdest alıyor musun canım? Gerek yok diye biliyorum ama?

Gün içinde cok uyuyorum sonra gece yatamıyorum sabah 6 da kalkıyorum 2 saat mide bulantısı sonra yine uyuyorum 11 de kalkıyorum düzenim sıfır
Maşallah canım ona da maşallah..:)) O günlere bizler de gelelim inşallah..

P.tesi dediyse 5.günü bekliyorlar o zaman.Daha iyi canm tutunma ihtimali daha yüksek oluyor. Artık için rahat olsun maşallah 6 tane döllenmiş.5.güne de gidenler olacak inşallah.Belki hepsi gider.
Ay insallah canım ağzından bal damlıyo valla.Keşke öyle olsa dondurulmuş embriyomda olur.İlersi için lazım olabilir.Sende durumlar ney canım tedavinin hangi aşamasındasın

Amin canım inşallah:) sonucun ne zaman belli olacak sanada dua edelim
Canim ben iki üç güne adetimi bekliyorum.Adetimle birlikte dondurulmuş embriyo transferine hazirlanacagim.Transferim bu ayın sonlarına gelir diye tahmin ediyorum.Dualarinizi bekliyorum canlar..4.deneme 3.transferim artık son olsun hayırlısıyla..

İnşallah canım bu sefer hayırlısıyla yavrunu sağ salim kucağına alırsın. İnşallah bu son olur

Ay insallah canım ağzından bal damlıyo valla.Keşke öyle olsa dondurulmuş embriyomda olur.İlersi için lazım olabilir.Sende durumlar ney canım tedavinin hangi aşamasındasın
İnşallah güzel sonuçlar alacaksın canım Allah'in izniyle.Sonucunu öğreneceğimiz gün de yakın. .:))
Ben adetimi bekliyorum canm.Dondurulmuş embriyo transferi yapılacak o da tahminimce bu ayın sonlarına gelir.

Rabbim yardımcın olsun canım.Kaçıncı gün embriyoları konulucak.Rahimde kist falan mı vardı neden dondurulmuş konulucak

Rabbim yardımcın olsun canım.Kaçıncı gün embriyoları konulucak.Rahimde kist falan mı vardı neden dondurulmuş konulucak
Amin canım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Benim embriyolarıma pgt yöntemi uygulandı canm.Şuan havuz yöntemi ile 4 embriyom var 5.ve 6.gün embriyosu.Tahminime göre iki tane transfer edilir artık 5.gün mü 6.gün mü olur bilmiyorum canm.Pgt den sonucun gelmesi 9 gün sürdü. Transfer tarihini geçti o yüzden.

Zor olan kısmı atlatmışsınız canım.Artık güzel kısma gelmiş sıra.İcime doguyo senden de güzel haberler alıcaz Allahın izniyle.O mutlu haberi bizimle paylaşmayı unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…