2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Canimiz kanimiz Kenan hocamiz :)) valla kk da o kadar kotu yorumlar yazmislar ki doktorumuz hakkinda gorunce sinir oluyorumm
Neden ki acaba.Doktorunuzun ünvanı neydi prof mu doç mu

Canimiz kanimiz Kenan hocamiz :)) valla kk da o kadar kotu yorumlar yazmislar ki doktorumuz hakkinda gorunce sinir oluyorumm
Ay evet okudum ve cok sinirlendim. Allaha şükür ki öyle bir insan degil kim ne derse desin Kenan hoca bitane :)

M mry86 Yeni profil resmin uğur getirsin canim.Bebişine çorap almışsın sanırım.Canim doğumdan sonra bebisini ayağına giydirip profil resmine koyarsın bizde bakıp mutlu olur bu günleri yad ederiz

Operator doktor kendisi ama tup bebek konusunda 15 yilli askin tecrubesi var devlet hastahanesinde yillarca tup bebek direktorlugu yapmis
Valla benip operatör doktorlara hiç güvenim kalmadı.Ama tecrubesi varmış memnun kaldığın göre demek ki iyi bi doktor.

Valla benip operatör doktorlara hiç güvenim kalmadı.Ama tecrubesi varmış memnun kaldığın göre demek ki iyi bi doktor.
Bizim doktorumuz aynı Kenan beyin hastasıyız :) zeynep kamilde tüp bebek direktörüydü önceden şuan Medistate hastanesinde ne zaman gitsem full dolu ve gelen cogu kişi gebe kalmıs kontrole geliyor :) ne diyeyim ki başka :)

M mry86 Yeni profil resmin uğur getirsin canim.Bebişine çorap almışsın sanırım.Canim doğumdan sonra bebisini ayağına giydirip profil resmine koyarsın bizde bakıp mutlu olur bu günleri yad ederiz
Eşim almıstı canım bunları kalp atısını duydugumuzda :) Amin inşallah hepimiz o günleri görelim

zaten olumsuz yazanlar yuksek ihtimal rakip merkezlerdendir diye tahmin ediyorum

Doktor elinden geleni yapıyor nasibimiz Allaha kalmıs zaten. Ol derse olur..
Bunun bilincinde olanlar zaten doktorda kabahat bulmaz canim Tabii gorevini kotu yonde kullanan doktorlar haric neler duyuyoruz Allah kotulerinden korusun.. kizlar ben uyumaya calisayim beni duasina katan tum arkadaslarimdan Allah razi olsun kirk binnkere iyi geceler r

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle bize yazmayı unutma

Canım hangi esmalari vs okuyorsun bana da mesaj atar misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…