2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Merhaba canım sanırım seninle aynı haftadayiz Bulantı durumun nedir senin
Canım değişik ya Allah a şükür kusma olmadı daha ama bulantim gün içinde oluyor biraz pek yemek falan bisey yiyemiyorum iştahım pek yok.... benim daha çok geceleri bulantim oluyor yatamıyorum pek onun dışında ekşime ve hazımsızlık daha çok var ben de.... senin ne durumda

Canım maşallah yaa nasıl yapıyorsun bu kadar cidden maşallah bana da dua et
Herkese ediyorum bitanem RABBIM ümmet-i muhammedin kini içinde de bizim hamileliğimizi sağlıklı sıhhatli tamamına erdirsin yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucağimiza almayı nasip etsin o mis kokularını içimize çektikçe şükür etmeyi bize nasip etsin INŞAALLAH

Söylerim tabii canım
Cinsiyetini cok merak ediyorum ya ramzi teorisi diye birşey varmış kese sekline ne tarafta olduguna göre cıkıyormuş
Allah Allah Henuz o konulari hiic bilmiyorum ama bence kiz seninki

Her defasında abdest alıyor musun canım? Gerek yok diye biliyorum ama?
Hamileyken abdestli gezmek gerekiyormuş hep abdestli oluyorum canim uyurken bile abdest alıp yatıyorum kabus falan görmeyeyim diye iyide oluyo o yüzden hep abdestli okuyorum benim bildiğimde abdestli okunması gerekiyormuş

Benim de değişik :) aynı şekilde kusma bende de yok. Günün değişik saatlerinde olabiliyor ya da mesela iki gün önce tüm gün neredeyse bulandı dün idareydi bugün yok hiç olmadı. Bi çok kötü bir çok iyi. Kötü olunca kocaya dert yanıyorum hiç olmadığı günler bişey mi oldu acaba diye endişeleniyorum :)))

İnşallah canım
Benimde yarın kontrolüm var hem heyecanlıyım hem korkuyorum. Her muayene bekleyişi boyle korkulu mu olacak
Kuzum bir tek bizim değil herkesin böyle geçiyo stres yapma bitanem bebeğin ALLAH'IN izniyle sağlıklı sıhhatli INŞAALLAH

Sen de hamilelik takvimi koymamışsın ne zaman koymayı planlıyorsun

Inş bisey olmaz canım
İnşallah canım hepimiz hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldığımız günleri görürüz. Benim geçen perşembe kalbi duyduk 3 hafta sonrasına çağırdı kontrol için bazı kan testleri varmış yapılması gerekenler. Yani taaaa 19 'unda gidecem. O zamana kadar başka bi doktora da mı gitsem diyorum :) sen tüp doktoruna gidiyorsun değil mi canm

Evet canım ben de geçen cuma duydum şükür bizim dr bir hafta sonra gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…