2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Zor olan kısmı atlatmışsınız canım.Artık güzel kısma gelmiş sıra.İcime doguyo senden de güzel haberler alıcaz Allahın izniyle.O mutlu haberi bizimle paylaşmayı unutma
Ayy inşallah canım benim.Hepimiz artık güzel haberler alıp topici mutlu sonla bitirelim.Mutlaka paylaşırım canm sırada bekleyenlere umut olur inşallah..

Merhaba kizlarrr Sabah bebisimi aldim anca eve vardik artik geri kalan zamanda takdiri ilahii 17 ocak test gunum Allah pozitifi gormeyi nasip eylesin insallaah bekleyen herkesin kucagi dolsun @mry86 -Gul-
İnşallah sana tutunur zamanı geldiğinde sağlıcakla doğar canm.Hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü,kaderi güzel olsun inşallah..

Merhaba kizlarrr Sabah bebisimi aldim anca eve vardik artik geri kalan zamanda takdiri ilahii 17 ocak test gunum Allah pozitifi gormeyi nasip eylesin insallaah bekleyen herkesin kucagi dolsun @mry86 -Gul-
Kız ben senin nedense bugün transfer olucağını unutmuşum opu olucaksın sanıyorum pardon Hayırlı olsun canım Rabbim yazmış olsunda inşallah hamiş kal

Kız ben senin nedense bugün transfer olucağını unutmuşum opu olucaksın sanıyorum pardon Hayırlı olsun canım Rabbim yazmış olsunda inşallah hamiş kal
insallah canim benim Rabbim ol desin yeter ki

Hastanede 2 saat dinlendim simdi evde uzandim bakalim ama doktor oturabilirsin agir isler yapmadigin surece gunluk hayatina don diyor
Nasıl bi duygu canım.Duygulandın mı sende.Benim de inşallah pazartesiden sonra olucak büyük ihtimalle

Ay cok heyecanlı biliyorum o gün geldiginde buraya pozitif yazacaksın.

Allah buyuk canim umut dunyasi biliyorsun en basindan beri pozitifim ve pozitifi cekerim insallaaaah
İnşallah canım
Benimde yarın kontrolüm var hem heyecanlıyım hem korkuyorum. Her muayene bekleyişi boyle korkulu mu olacak

İnşallah canım
Benimde yarın kontrolüm var hem heyecanlıyım hem korkuyorum. Her muayene bekleyişi boyle korkulu mu olacak
Hiiic korkma canım gonlunu ferah tut her sey yolunda bebisin seninle :)) cinsiyetini ogrenicez kucagina alicaksin bunlari dusun ve kendini motive ett

Hiiic korkma canım gonlunu ferah tut her sey yolunda bebisin seninle :)) cinsiyetini ogrenicez kucagina alicaksin bunlari dusun ve kendini motive ett
İnsallah canım ya insallah hepimiz o günleri görürüz Bizler cok ugrastıgımız icin bu kadar tedirginiz. Bakalım yarın görücez neler yapıyormuş

İnsallah canım ya insallah hepimiz o günleri görürüz Bizler cok ugrastıgımız icin bu kadar tedirginiz. Bakalım yarın görücez neler yapıyormuş

napsin yatip buyuyor annesii bizden de selam sole minise

napsin yatip buyuyor annesii bizden de selam sole minise
Söylerim tabii canım
Cinsiyetini cok merak ediyorum ya ramzi teorisi diye birşey varmış kese sekline ne tarafta olduguna göre cıkıyormuş

Söylerim tabii canım
Cinsiyetini cok merak ediyorum ya ramzi teorisi diye birşey varmış kese sekline ne tarafta olduguna göre cıkıyormuş
Bana geçen hafta doktor tahminde bulundu canım ama neye dayanarak söyledi bilemiyorum. Büyük bir ihtimal dedi ama yinede kesin değil dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…