2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kızlar herkese hayırlı cumalar.Hayırlı günler.Bugün acıbademden aradılar 7 yumurtadan 6 sı döllenmiş şükür.Hiç bi sorun yok dedi embriyolog.Yarın tekrar arıycakmış.İnşallah gelişimleri durmadan devam eder

Hadi hayırlısı bitanem desene pazar günü transferin var dua ediyorum sana ve diğer arkadaşlara inşallah kucagimiza almak nasip olsun... benim de yarın kontrolüm var bugün çok sinirliyim gece uyuyamadım saçma sapan rüyalar yüzünden

Ohh hadi gözünaydın canım

Valla bilmiyorum ki nasıl olucak.Embriyolog pazartesiden sonra trnsfer belli olur dedi ama.Heralde 5.güne gidiceğini düşünüyo ama net bişey söylemedi

Ben o rüyaları hep görüyorum artık uyumaya korkuyorum ya Benim kontrolde yarın bakalım ne olacak

Maşallah canımmm gözün aydınnn

Ben o rüyaları hep görüyorum artık uyumaya korkuyorum ya Benim kontrolde yarın bakalım ne olacak
Kızlar baska hamişlerden de duydum bu kabus meselesini.Demek ki genelde oluyo böyle şeyler.Hormonların dengesizliğinden olabilir.Geçer insallah takmayın

Kızlar baska hamişlerden de duydum bu kabus meselesini.Demek ki genelde oluyo böyle şeyler.Hormonların dengesizliğinden olabilir.Geçer insallah takmayın
Ben hep ailemle ilgili görüyorum ya eşimle, ya onun ailesiyle ya da kendi ailemle hep havga ederken görüyorum rüyalar. Valla cok üst üste oldu dedim ne oluyor sonra arastırdım baktım hamileler bu tarz seyleri cok görürmüş. Daha korkunc seyler gorenlerde varmış.

Rüyaları tersine yorun bari belki biraz içiniz rahatlar.Mesela niye kvga etsinler ki tam tersi yakında torunu kucaklarına alınca çok mutlu olucaklar

Rüyaları tersine yorun bari belki biraz içiniz rahatlar.Mesela niye kvga etsinler ki tam tersi yakında torunu kucaklarına alınca çok mutlu olucaklar
Evet canım aynen öyle şeytan işte dürtüyor insanı. Dedigin gibi tersine yormak lazım :)

Aynen canım hergun var transferden beri ama baş ağrısı da olunca hiç uyuyamadım nerdeyse... yazık kocama o da yanımda horlayarak destek oluyor bana

Aynen canım hergun var transferden beri ama baş ağrısı da olunca hiç uyuyamadım nerdeyse... yazık kocama o da yanımda horlayarak destek oluyor bana
Sesli güldüm yazık kocama yazınca devamında oda uykusuz kalıyo demeni bekliyodum.Horlayarak destek oluyo kısmını okuyunca koptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…