- 7 Kasım 2017
- 2.642
- 3.547
Allah razi olsun canım benimOlmustur bence bizim doktor sabah yapıyor genelde:) İnşallah tutar yumoşu Allah onada nasip eder.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun canım benimOlmustur bence bizim doktor sabah yapıyor genelde:) İnşallah tutar yumoşu Allah onada nasip eder.
Ayy inşallah canım benim.Hepimiz artık güzel haberler alıp topici mutlu sonla bitirelim.Mutlaka paylaşırım canm sırada bekleyenlere umut olur inşallah..Zor olan kısmı atlatmışsınız canım.Artık güzel kısma gelmiş sıra.İcime doguyo senden de güzel haberler alıcaz Allahın izniyle.O mutlu haberi bizimle paylaşmayı unutma
İnşallah sana tutunur zamanı geldiğinde sağlıcakla doğar canm.Hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü,kaderi güzel olsun inşallah..Merhaba kizlarrr Sabah bebisimi aldim anca eve vardik artik geri kalan zamanda takdiri ilahii 17 ocak test gunum Allah pozitifi gormeyi nasip eylesin insallaah bekleyen herkesin kucagi dolsun @mry86 -Gul-
Amin İnsallah canım benim Allah hepimizin yuzunu guldursun kucagini doldursun insallahİnşallah sana tutunur zamanı geldiğinde sağlıcakla doğar canm.Hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü,kaderi güzel olsun inşallah..
Hadi hayırlı olsun canım bol bol dinlenAmin İnsallah canım benim Allah hepimizin yuzunu guldursun kucagini doldursun insallah
Hastanede 2 saat dinlendim simdi evde uzandim bakalim ama doktor oturabilirsin agir isler yapmadigin surece gunluk hayatina don diyorHadi hayırlı olsun canım bol bol dinlen
Kız ben senin nedense bugün transfer olucağını unutmuşum opu olucaksın sanıyorum pardon Hayırlı olsun canım Rabbim yazmış olsunda inşallah hamiş kalMerhaba kizlarrr Sabah bebisimi aldim anca eve vardik artik geri kalan zamanda takdiri ilahii 17 ocak test gunum Allah pozitifi gormeyi nasip eylesin insallaah bekleyen herkesin kucagi dolsun @mry86 -Gul-
insallah canim benim Rabbim ol desin yeter kiKız ben senin nedense bugün transfer olucağını unutmuşum opu olucaksın sanıyorum pardon Hayırlı olsun canım Rabbim yazmış olsunda inşallah hamiş kal
Nasıl bi duygu canım.Duygulandın mı sende.Benim de inşallah pazartesiden sonra olucak büyük ihtimalleHastanede 2 saat dinlendim simdi evde uzandim bakalim ama doktor oturabilirsin agir isler yapmadigin surece gunluk hayatina don diyor
Canım nasıl gecti izledin dimi :)Allah razi olsun canım benim
İzlemem mii cokk güzeldi yormak degil de kasiklarim agriyor biraz o yuzden uzaniyorumCanım nasıl gecti izledin dimi :)
Sen yinede cok yorma kendini 2 3 gün uzan dinlen hic iş yapma.
Ay cok heyecanlı biliyorum o gün geldiginde buraya pozitif yazacaksın.Merhaba kizlarrr Sabah bebisimi aldim anca eve vardik artik geri kalan zamanda takdiri ilahii 17 ocak test gunum Allah pozitifi gormeyi nasip eylesin insallaah bekleyen herkesin kucagi dolsun @mry86 -Gul-
Allah buyuk canim umut dunyasi biliyorsun en basindan beri pozitifim ve pozitifi cekerim insallaaaahAy cok heyecanlı biliyorum o gün geldiginde buraya pozitif yazacaksın.
İnşallah canımAllah buyuk canim umut dunyasi biliyorsun en basindan beri pozitifim ve pozitifi cekerim insallaaaah
Hiiic korkma canım gonlunu ferah tut her sey yolunda bebisin seninle :)) cinsiyetini ogrenicez kucagina alicaksin bunlari dusun ve kendini motive ettİnşallah canım
Benimde yarın kontrolüm var hem heyecanlıyım hem korkuyorum. Her muayene bekleyişi boyle korkulu mu olacak
İnsallah canım ya insallah hepimiz o günleri görürüz Bizler cok ugrastıgımız icin bu kadar tedirginiz. Bakalım yarın görücez neler yapıyormuşHiiic korkma canım gonlunu ferah tut her sey yolunda bebisin seninle :)) cinsiyetini ogrenicez kucagina alicaksin bunlari dusun ve kendini motive ett
İnsallah canım ya insallah hepimiz o günleri görürüz Bizler cok ugrastıgımız icin bu kadar tedirginiz. Bakalım yarın görücez neler yapıyormuş
Söylerim tabii canımnapsin yatip buyuyor annesii bizden de selam sole minise
Bana geçen hafta doktor tahminde bulundu canım ama neye dayanarak söyledi bilemiyorum. Büyük bir ihtimal dedi ama yinede kesin değil dedi.Söylerim tabii canım
Cinsiyetini cok merak ediyorum ya ramzi teorisi diye birşey varmış kese sekline ne tarafta olduguna göre cıkıyormuş