- 11 Kasım 2014
- 937
- 1.031
- 40
Tüp bebek doktorumla sonucumu öğrendiğim gün konuştum ilaçlara devam dedi..kadin dogumcumda 12. Haftaya kadar bu ilaçlar kullanılır ama merkezin doktoruyla konuşursun dedi..Simdi pazartesi kalp atışı dinlemeye gidecegiz sonrasinda doktorumu arayıp soracağım yine..Cnm peki kaç haftaya kadar etrofeme devam? Benim gittiğim dr estrofemi bırak dedi kafam karıştı.
Ya bi arkadaşim normal hamile ama 4 haftadan basladi 10 da bittiDaha erken canım.Benim 8.haftada başlamıştı.Hala da devam ediyo
Sizin de tüp bebekti değil mi? Prolutonu normalde de kullanmıyormuydunuz peki? Ben transfrden sonra her hafta kullanıyorum..Allah yardımcinız olsun, kötü düşünceleri getirmeyin aklınıza..Kalacak insallah bebişin seninleKizlar moralim çok bozuk.Desteginize ihtiyacım var.Gecen gün yoğun kanamayla uyandim.Dra gittim tek kese gördü. Proluton iğne verdi.Bugün yine kırmızı kan gördüm. Allah yardımcımız olsun..
ben yumurtalarım toplandığı gün günde 3 kere olacak şekilde başlamıştım 6. hafta kontrolümde keseyi görünce bırakabilirsin dedi doktor progestan vajinal günde 3 kere ve pruluton depot iğne 3 günde 1 devam ve birde vitamin ben şu sağlık ocaklarının ücretsiz verdiği decaviti alıyorumKızlar dondurulmuş transferi sonrası pozitif olanlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Estrofemi size bıraktırdımı dr Yada kaç hafta kullanacaksınız dedi?
Cnm peki kaç haftaya kadar etrofeme devam? Benim gittiğim dr estrofemi bırak dedi kafam karıştı.
Herkese merhaba kızlar.. Umarım hepimiz sağ salim kuzularımızı kucağımıza alırız. Estrofem bendede kafa karışıklığı yaptı.. Şimdilik kullanıyorum..bakalım haftaya dr kontrolü var.. Bazı drlar kalp atışını duyunca bazılarıda 12.haftada kesiyor
Hayırlı olsun canım tedavin..Rabbim emeklerini bosa çıkarmasın..Zor bir sureç ama sonu guzel bir sureç..Az önce ilk iğnemi yaparak ilk tüp bebek denememi resmi olarak başlattım kızlar, hayırlı olur umarım
Estofer mi kaçıncı haftaya kadar kullanamız gerekiyor.doktorların görüşleri değişiyor sanırım.bu kişiye göre değişen bir uygulama mı yoksa belli bir kullanım süresi mi var??Estrofem hakkında ne duymak istiyorsunuz ?
Yaa bu akıntı olayını çözemiyorum crino jel den dolayı ayırt edemiyorum sahsenKızlar merhaba 1-2 gündür yoğun şeffaf uzayan akıntım var sizlerede oldu mu acaba ? Nette arastırdım değişen hormonlardan dolayı yazmışlar ama bilemedim
Estofer mi kaçıncı haftaya kadar kullanamız gerekiyor.doktorların görüşleri değişiyor sanırım.bu kişiye göre değişen bir uygulama mı yoksa belli bir kullanım süresi mi var??
İnşallah canım..İğneyi daha önce kullanmadım. Kanamam olunca drum verdi.Evet tüp bebek canm.Sizin de tüp bebekti değil mi? Prolutonu normalde de kullanmıyormuydunuz peki? Ben transfrden sonra her hafta kullanıyorum..Allah yardımcinız olsun, kötü düşünceleri getirmeyin aklınıza..Kalacak insallah bebişin seninle
Herkese merhaba kızlar.. Umarım hepimiz sağ salim kuzularımızı kucağımıza alırız. Estrofem bendede kafa karışıklığı yaptı.. Şimdilik kullanıyorum..bakalım haftaya dr kontrolü var.. Bazı drlar kalp atışını duyunca bazılarıda 12.haftada kesiyor
Estofer mi kaçıncı haftaya kadar kullanamız gerekiyor.doktorların görüşleri değişiyor sanırım.bu kişiye göre değişen bir uygulama mı yoksa belli bir kullanım süresi mi var??
ben progestan kullanıyorum ama o kadar akıntım yoktu şimdi şeffaf uzayan akıntı basladı 2 gündürYaa bu akıntı olayını çözemiyorum crino jel den dolayı ayırt edemiyorum sahsen
Olabilir canım.Bünyeden bünyeye değişiklik olabilir.Kimisinde hiç bulantı bile olmuyoYa bi arkadaşim normal hamile ama 4 haftadan basladi 10 da bitti
Canım çok üzüldüm.İnşallah bebeğin seninle kalır.Sırt üstü yat.Bol bol dinlen.Düşük tehlikesinin en etkili tedavisi ilaçla beraber bol bol dinlenmek.İnşallah en kısa zamanda bu sıkıntılı durumdan kurtulursunKizlar moralim çok bozuk.Desteginize ihtiyacım var.Gecen gün yoğun kanamayla uyandim.Dra gittim tek kese gördü. Proluton iğne verdi.Bugün yine kırmızı kan gördüm. Allah yardımcımız olsun..
biz 5+6 da vajinal ultrasonla gördük hatta kalbinin atışı ni da gördükKızlar salı günü ilk kontrolüm var. son adet tarihimze göre baz alınca bugün 5+4 kontrol günüde 6+1 olmuş oluyoruz.
Keseyi görür müyüz ?