2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Aaa öylemi internetten bakıyorm transfer tarihi falan diyor doktorada gitmedim daha
Senin doktorun son adet tarihine göremi hesapladı canım. Öyleyse eğer 5+1 benim bugün
Benımkı 10 ocaktı canım ben ona göre gırdım uygulama ındırdınmı

İndirdim canım orada hep son adet tarihi yazıyor ama bizimkisi tüp bebek ya kafam karıştı internettede hep transfer tarihi falan diyor
Bak burdakındede doğum yapacağın günü yazıyon kuzum aynıymış bende bilmiyordum

Bak burdakındede doğum yapacağın günü yazıyon kuzum aynıymış bende bilmiyordum
Peki canım son bir soru çok darladım farkındayım nolur kusura bakma :)
Son adet tarihine göre hesapladığında çıkan gebelik haftan ile doktordaki muayene sonucu çıkan gebelik haftan uyuşuyormu

Evet Bursalıyız canım Doruk hastanesi şuan için en uygun olanı diğer hastanelere göre Yıldırımdaki şubesi Çekirgedeki şubesine göre biraz daha uygun oluyor benim eşiminde şirketinin orayla anlaşması var oraya gidicem büyük ihtimal ama doktor araştıramadım daha Nuray Kuzukırana gidiyordum ama çok soğuk ve ilgisiz ağzından kerpetenle laf al yani öyle Senem Alkan Akalın varmış Çekirge dorukda ondan için çok güler yüzlü ilgili diyorlar ama daha gidip deneme şansım olmadı. Birde Osmangazi Tıpta Nagihan hanım varmış orası için de 1800-2000 diyorlardı doğuma

İndirdim canım orada hep son adet tarihi yazıyor ama bizimkisi tüp bebek ya kafam karıştı internettede hep transfer tarihi falan diyor
son kontrole gittiğim de son adet tarihimi 13 Şubat yazdılar ama 12 şubat dedim hemşirede çatlatma iğnesini olduğun günden 11 gün öncesini alıyoruz Sat için dedi çatlatma iğnesinide 24 ünde olmuştum

Peki canım son bir soru çok darladım farkındayım nolur kusura bakma :)
Son adet tarihine göre hesapladığında çıkan gebelik haftan ile doktordaki muayene sonucu çıkan gebelik haftan uyuşuyormu
Olurum canım istediğin zaman yazabilirsin benim bu gün önde gıdıyodu ilk ultrasonda ona göre düzenledim

son kontrole gittiğim de son adet tarihimi 13 Şubat yazdılar ama 12 şubat dedim hemşirede çatlatma iğnesini olduğun günden 11 gün öncesini alıyoruz Sat için dedi çatlatma iğnesinide 24 ünde olmuştum
Ben çatlatma iğnesi vurulmadım ama canım

Ben çatlatma iğnesi vurulmadım ama canım
Ultrasonda çıkar sıkma canını benimde dondurulmuş embriyo transferi oldu transfer gününe 2hafta ekle birde öyle hesapla bende doğru çıkmıştı enson gittiğimde gelişimi 3 gün önde gidiyordu oda dr normal dedi tatlım

Pozitif sonucu aldıktan sonra doğumm zamanına kadar uyutsalar. Meleğimi sağlıklı sıhhatli kucagimiza alabilsek diye hayal kurmaya başladım. İnsan senelerce uğraşıp yaşadıklarından sonra bunu dusunuyormus inşallah hepimizmelegimize kavusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…