Aaa öylemi internetten bakıyorm transfer tarihi falan diyor doktorada gitmedim dahaSon adet tarihini girecen canım
Benımkı 10 ocaktı canım ben ona göre gırdım uygulama ındırdınmıAaa öylemi internetten bakıyorm transfer tarihi falan diyor doktorada gitmedim daha
Senin doktorun son adet tarihine göremi hesapladı canım. Öyleyse eğer 5+1 benim bugün
İndirdim canım orada hep son adet tarihi yazıyor ama bizimkisi tüp bebek ya kafam karıştı internettede hep transfer tarihi falan diyorBenımkı 10 ocaktı canım ben ona göre gırdım uygulama ındırdınmı
Bak burdakındede doğum yapacağın günü yazıyon kuzum aynıymış bende bilmiyordumİndirdim canım orada hep son adet tarihi yazıyor ama bizimkisi tüp bebek ya kafam karıştı internettede hep transfer tarihi falan diyor
Peki canım son bir soru çok darladım farkındayım nolur kusura bakma :)Bak burdakındede doğum yapacağın günü yazıyon kuzum aynıymış bende bilmiyordum
Evet Bursalıyız canım Doruk hastanesi şuan için en uygun olanı diğer hastanelere göre Yıldırımdaki şubesi Çekirgedeki şubesine göre biraz daha uygun oluyor benim eşiminde şirketinin orayla anlaşması var oraya gidicem büyük ihtimal ama doktor araştıramadım daha Nuray Kuzukırana gidiyordum ama çok soğuk ve ilgisiz ağzından kerpetenle laf al yani öyle Senem Alkan Akalın varmış Çekirge dorukda ondan için çok güler yüzlü ilgili diyorlar ama daha gidip deneme şansım olmadı. Birde Osmangazi Tıpta Nagihan hanım varmış orası için de 1800-2000 diyorlardı doğumaSende bursadasın sanirım canim.Bende hem bütçemizi sarsmıycak hemde iyi bi hastane arayısındayım.Buranin yabancısıyım napıcam bilmiyorumBen memurum emekli sandığıyla anlaşmalı bi hastane bulmak istiyorum.Tavsiyen var mı ben bide sezeryan fiyatlarını merak ediyorum senin dediğin hastane normal doğum için heralde dimi
Aynen inşallah bir aksilik olmazsaİyiymiş kuzum 2bıne
son kontrole gittiğim de son adet tarihimi 13 Şubat yazdılar ama 12 şubat dedim hemşirede çatlatma iğnesini olduğun günden 11 gün öncesini alıyoruz Sat için dedi çatlatma iğnesinide 24 ünde olmuştumİndirdim canım orada hep son adet tarihi yazıyor ama bizimkisi tüp bebek ya kafam karıştı internettede hep transfer tarihi falan diyor
Olurum canım istediğin zaman yazabilirsin benim bu gün önde gıdıyodu ilk ultrasonda ona göre düzenledimPeki canım son bir soru çok darladım farkındayım nolur kusura bakma :)
Son adet tarihine göre hesapladığında çıkan gebelik haftan ile doktordaki muayene sonucu çıkan gebelik haftan uyuşuyormu
Ben çatlatma iğnesi vurulmadım ama canımson kontrole gittiğim de son adet tarihimi 13 Şubat yazdılar ama 12 şubat dedim hemşirede çatlatma iğnesini olduğun günden 11 gün öncesini alıyoruz Sat için dedi çatlatma iğnesinide 24 ünde olmuştum
Ultrasonda çıkar sıkma canını benimde dondurulmuş embriyo transferi oldu transfer gününe 2hafta ekle birde öyle hesapla bende doğru çıkmıştı enson gittiğimde gelişimi 3 gün önde gidiyordu oda dr normal dedi tatlımBen çatlatma iğnesi vurulmadım ama canım
Hayırlı olsun kuzummmBen dün öğrendim canım kız dedi doktor.Sen oğrenebildin mi
Allah razı olsun canım benim.Şükürler olsun bu günleride gösterdi Rabbim.Darısı başına.Sen ne yapıyosun tüp bebeğe başlıyabildiniz miHayırlı olsun kuzummm
Yok kuzum ya başlayamadık malesef maddi durumdan ötürüAllah razı olsun canım benim.Şükürler olsun bu günleride gösterdi Rabbim.Darısı başına.Sen ne yapıyosun tüp bebeğe başlıyabildiniz mi
Allah kolaylık versin canım.Cidden çok masraflı tüp bebek süreci.Dualarımdasın inşallah tedavisiz hamile kalırsın en kısa zamanda.Rabbim çok bekletmesinYok kuzum ya başlayamadık malesef maddi durumdan ötürü
o zaman sen gene son adet tarihini baz al canımBen çatlatma iğnesi vurulmadım ama canım
benim kasıklarımda hafif bir batma var doktorum rahim büyümesinden dolayı hissediyorsundur dedi zaten normalde de yumurtlama günlerimde acayip kasık ağrım olurdu bunu daha çok hissedersin dediAnne adayları agriniz sanciniz oluyor mu
Beni arada oluyor canımAnne adayları agriniz sanciniz oluyor mu