Herkese merhaba kızlar.. Umarım hepimiz sağ salim kuzularımızı kucağımıza alırız. Estrofem bendede kafa karışıklığı yaptı.. Şimdilik kullanıyorum..bakalım haftaya dr kontrolü var.. Bazı drlar kalp atışını duyunca bazılarıda 12.haftada kesiyor
D Dxdxdx bu da 6. üyelik ve sonrasında bana yazdığı mesaj ;
"Lğtfen bütün üyeliklerim dahil bubüyeliğimide iptal edip bir daha asla va aslaabu kulube üye olmamı engellermisiniz.. Rica etsem.edediğiniz gib yıllar önce alınmış ve unutulmuş hesaplar.. O hesaplardahyazdıklarıma bakarsınız defalarca tüp bebek yapmış ve kaybetmiş biriyim ve değil hesapları hatırlamak kendimi bilr hatırlamıyorum. .Sabah iseieski hesap birden kapanınca tlfda yeni hesap aldım..ve hala bunda bilr yazarkrn sürekli kapanıyor.zor birbhamilelik geçiriyorum ve sadece ilaçlar hakkında bilgi almak istemiştim.. Şuan şu yapılanı asla ve asla haketmedim. Lütfen üyeliğimi silin ve engelleyin. Beni bu kadar üzemeye ağlatmaya hakkınız yoktu.."
Şöyle bir açıklama yapayım, kimseyi üzmek gibi bir niyetimiz yok. Asla hesapları da kapatılmadı. Öncesinde profilinde sordum cevap alamayınca hesaplar kapatıldı. Sonrasında gelip 3 ayrı hesapla burada ilaç sormuş ki sabah 2 hesap sanıyorduk. D Dxdxdx bu hesabı ile de soru sormuş.