2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Aynen canım kendim için soruyorum.Tüp bebekle hamile kaldım.Yarım rahimliyim bi de çocuk büyük ihtimalle dönemiycek o yüzden hiç riske atmak istemiyorum.Sezeryan istiyorum bakalım illa normal doğur diye tutturmaz heralde :KK45:

Yok yok canım ısrar etmez yani bence etmemeli :)

Ben dün öğrendim canım kız dedi doktor.Sen oğrenebildin mi

gözün aydın canım :) yok ben daha öğrenemedim geçen cuma günü ense kalınlığına bakmak için gittim ama sadece ölçümleri yapıldı cinsiyet ben de sormadım doktor da söylemedi :) sağlıklı olsunlar önceliğim o.. sonra ne gelirse başım üstüne :)

Canlar.Nasılsınız neler yapıyosunuz.Kontrole gidenler,Kese,Kalp atışı görenler nerdeler bakıyım

Az önce ilk iğnemi yaparak ilk tüp bebek denememi resmi olarak başlattım kızlar, hayırlı olur umarım :KK76:
Hayırlı olsun canım.Sen böyle diyince 3 ay öncesi aklıma geldi.Her akşam bi iğne muhabbeti vardı bizdede.İnşallah sende benim gibi pozitifi görürsün

Hayırlı olsun canım.Sen böyle diyince 3 ay öncesi aklıma geldi.Her akşam bi iğne muhabbeti vardı bizdede.İnşallah sende benim gibi pozitifi görürsün
Yaa inşallah canım hayırlısıyla. Çok heyecanlıyım gerçekten :halay: senin de çok sağlıklı geçsin hamileliğin inşallah.

Günaydın
Crinone jel kullanan var mı? Dün gece tortu yeşil geldi. Huzursuz oldum. Pembemsi gelmesine alışmıştım ama yeşil nedir yaa.
İnşallah meleklerim iyidir:dua::dua: doktor kırmızı kan olmadıktan sonra dert etmeyin diyor daha önce pembe için sormuştum .

Kizlar moralim çok bozuk.Desteginize ihtiyacım var.Gecen gün yoğun kanamayla uyandim.Dra gittim tek kese gördü. Proluton iğne verdi.Bugün yine kırmızı kan gördüm. Allah yardımcımız olsun..

Kızlar dondurulmuş transferi sonrası pozitif olanlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Estrofemi size bıraktırdımı dr Yada kaç hafta kullanacaksınız dedi?

Kızlar dondurulmuş transferi pozitif alan arkadaşlar.. Hangi ilaçları kullandınız? EstrofemiEne kadar kullandırdı size dr?

Kızlar dondurulmuş transferi sonrası pozitif olanlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Estrofemi size bıraktırdımı dr Yada kaç hafta kullanacaksınız dedi?
Canım estrofemi sabah akşam 1 kullanıyorum, crino jel coraspin ve imom kullanıyorum.haftada 1 prolutona devam

X