2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

anladım canım ama en önemlisi de senin endişelerini ciddiye alması. eğer göz ardı ediyorsa ben yapamam öyle bi doktorla zaten zor bulmuşuz bebeğimizi

anladım canım ama en önemlisi de senin endişelerini ciddiye alması. eğer göz ardı ediyorsa ben yapamam öyle bi doktorla zaten zor bulmuşuz bebeğimizi
Canım sen kendin gidip kendi gozünle gorsen daha iyi olur.Ama önemli meselelerde goz ardı eden bi doktor deil.O konuda için rahat olsun

Ben de konuyla ilgili bilgi vermek için merak edilenleri soruyorsunuz diye özetlemiştim.şimdi anlıyorum.teşekkürler ilginiz için...

CAnım hoca vermemişti ama ben eğriçayır marka arı sütü kullandım ve balık yağı en kaliteli oranda kullandım
İncir yedim vs kavrulmamış çerez vs her güzel şeyi yedim yani ama kısmet olmadığını Ne demek anladım o gün

Canım işte vermesi gerekiyodu.Ben doktorun verdiği iki tane vitamin kullandım.Yumurtayı destekleyici vitaminlerdi.Bende doktorun verdikleri dışında incir ceviz fındık,arı sütü bal polen yedim.Tabi herşey nasip ama nasipte biraz bizim elimizde.Hakkında hayırlısı olsun

İnşallah hemen kalkma dikkat et çok iş tutma hersey çok güzel olur inşallah

Kızlar bugün kontrolüm vardı bebişim şükür gayet iymiş.Normalde 12+6 dayım 13+4 gözüküyo dedi.Gelişimi 4 gün ilerdeymiş.Ayrıca rapor aldım.Heyet raporu da vericek doktorum.Bende gelişmeler böyle sizden de güzel haberler bekliyorum canlar ❤

gözün aydın . benim de sali gunu kontrolüm var bakalım neler olacak

Çok sevindim canım zor günler yaşadın bebısını kucağına sağ saglım alırsın ınsallah

Maaşallah ne güzel bir haber

Kizlar moralim çok bozuk.Desteginize ihtiyacım var.Gecen gün yoğun kanamayla uyandim.Dra gittim tek kese gördü. Proluton iğne verdi.Bugün yine kırmızı kan gördüm. Allah yardımcımız olsun..

Allah yardımcın olsun cnm.. inşallah seni üzecek şeyler yaşamazsın.

Kizlar merhaba bende bugun pozitif sonuç aldim cok şükur Darisi tum bekleyenlere olsun❤

Tebrikler.. sağlıkla kucağına da al inşallah

Kızlar salı günü ilk kontrolüm var. son adet tarihimze göre baz alınca bugün 5+4 kontrol günüde 6+1 olmuş oluyoruz.
Keseyi görür müyüz ?
Cnm son adete gore degil doktorum bana yumurta toplama gununden itibaren olan tarihe 2 hafta ekleyerek hesaplaniyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…