anladım canım ama en önemlisi de senin endişelerini ciddiye alması. eğer göz ardı ediyorsa ben yapamam öyle bi doktorla zaten zor bulmuşuz bebeğimiziŞahin bey gibi bi doktordan sonra biraz vasat kalıyo ama hiç yoktan iyidir.Lekelenmem olduğunda saolsun ne yapılması gerekiyosa yaptı.O konuda güvenebilirsin onun dışında bazen başından savayomuş hissine kapılıyorum.Genel olarak idare eder bence
Canım sen kendin gidip kendi gozünle gorsen daha iyi olur.Ama önemli meselelerde goz ardı eden bi doktor deil.O konuda için rahat olsunanladım canım ama en önemlisi de senin endişelerini ciddiye alması. eğer göz ardı ediyorsa ben yapamam öyle bi doktorla zaten zor bulmuşuz bebeğimizi
tamamdır.canım cok tesekkur ederimCanım sen kendin gidip kendi gozünle gorsen daha iyi olur.Ama önemli meselelerde goz ardı eden bi doktor deil.O konuda için rahat olsun
Ben de konuyla ilgili bilgi vermek için merak edilenleri soruyorsunuz diye özetlemiştim.şimdi anlıyorum.teşekkürler ilginiz için...üyenin 5 tane üyeliği olup (3 tanesini şimdilik aktif kullanmıyor) aynı soruyu sorunca rahatsız oldum.
Yani özetle ; @masalim61 ve @ozlenenimm sanırım aynı kişiler hatta (@gamzemm , @karsuu ve @ruyamsin) gibi eski üyeliklerinden bahsetmiyorum bile.
Aaa maşallah cok sevindim canım.Allah tamamina erdirsin.Ne güzel bu ara pozitifler arttı.Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyuKizlar merhaba bende bugun pozitif sonuç aldim cok şükurDarisi tum bekleyenlere olsun❤
Canım keşke bu tedaviden önce verseymiş vitaminleri.İhmalkarlık yapmış bence.Arı sütü bal polen karışımı tüket canım.Ben çok faydasını gördüm.Yumurta toplanana kadar 3 aylık süre boyunca yersen çok faydasını görürsün.Rabbim yardımcın olsun
Canım işte vermesi gerekiyodu.Ben doktorun verdiği iki tane vitamin kullandım.Yumurtayı destekleyici vitaminlerdi.Bende doktorun verdikleri dışında incir ceviz fındık,arı sütü bal polen yedim.Tabi herşey nasip ama nasipte biraz bizim elimizde.Hakkında hayırlısı olsunCAnım hoca vermemişti ama ben eğriçayır marka arı sütü kullandım ve balık yağı en kaliteli oranda kullandım
İncir yedim vs kavrulmamış çerez vs her güzel şeyi yedim yani ama kısmet olmadığını Ne demek anladım o gün
Amin insallah.Tesekkur ederim canim.Aaa maşallah cok sevindim canım.Allah tamamina erdirsin.Ne güzel bu ara pozitifler arttı.Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu
Ay canım çok sevindim maşallah rabbim kucağına almayıda nasip etsınKizlar merhaba bende bugun pozitif sonuç aldim cok şükurDarisi tum bekleyenlere olsun❤
Amin canim cok tesekkur ederim. Hepimize nasip olsun insallah.Ay canım çok sevindim maşallah rabbim kucağına almayıda nasip etsın
gözün aydın . benim de sali gunu kontrolüm var bakalım neler olacakKızlar bugün kontrolüm vardı bebişim şükür gayet iymiş.Normalde 12+6 dayım 13+4 gözüküyo dedi.Gelişimi 4 gün ilerdeymiş.Ayrıca rapor aldım.Heyet raporu da vericek doktorum.Bende gelişmeler böyle sizden de güzel haberler bekliyorum canlar ❤
Çok sevindim canım zor günler yaşadın bebısını kucağına sağ saglım alırsın ınsallahKızlar bugün kontrolüm vardı bebişim şükür gayet iymiş.Normalde 12+6 dayım 13+4 gözüküyo dedi.Gelişimi 4 gün ilerdeymiş.Ayrıca rapor aldım.Heyet raporu da vericek doktorum.Bende gelişmeler böyle sizden de güzel haberler bekliyorum canlar ❤
gözün aydın . benim de sali gunu kontrolüm var bakalım neler olacak
Amin canım.Sizden de güzel haberler bekliyorumÇok sevindim canım zor günler yaşadın bebısını kucağına sağ saglım alırsın ınsallah
Maaşallah ne güzel bir haberKızlar bugün kontrolüm vardı bebişim şükür gayet iymiş.Normalde 12+6 dayım 13+4 gözüküyo dedi.Gelişimi 4 gün ilerdeymiş.Ayrıca rapor aldım.Heyet raporu da vericek doktorum.Bende gelişmeler böyle sizden de güzel haberler bekliyorum canlar ❤
Kizlar moralim çok bozuk.Desteginize ihtiyacım var.Gecen gün yoğun kanamayla uyandim.Dra gittim tek kese gördü. Proluton iğne verdi.Bugün yine kırmızı kan gördüm. Allah yardımcımız olsun..
Kizlar merhaba bende bugun pozitif sonuç aldim cok şükurDarisi tum bekleyenlere olsun❤
Sagol canim tesekkur ederim❤Allah yardımcın olsun cnm.. inşallah seni üzecek şeyler yaşamazsın.
Tebrikler.. sağlıkla kucağına da al inşallah
Cnm son adete gore degil doktorum bana yumurta toplama gununden itibaren olan tarihe 2 hafta ekleyerek hesaplaniyor dediKızlar salı günü ilk kontrolüm var. son adet tarihimze göre baz alınca bugün 5+4 kontrol günüde 6+1 olmuş oluyoruz.
Keseyi görür müyüz ?