2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

D Dxdxdx bu da 6. üyelik ve sonrasında bana yazdığı mesaj ;

"Lğtfen bütün üyeliklerim dahil bubüyeliğimide iptal edip bir daha asla va aslaabu kulube üye olmamı engellermisiniz.. Rica etsem.edediğiniz gib yıllar önce alınmış ve unutulmuş hesaplar.. O hesaplardahyazdıklarıma bakarsınız defalarca tüp bebek yapmış ve kaybetmiş biriyim ve değil hesapları hatırlamak kendimi bilr hatırlamıyorum. .Sabah iseieski hesap birden kapanınca tlfda yeni hesap aldım..ve hala bunda bilr yazarkrn sürekli kapanıyor.zor birbhamilelik geçiriyorum ve sadece ilaçlar hakkında bilgi almak istemiştim.. Şuan şu yapılanı asla ve asla haketmedim. Lütfen üyeliğimi silin ve engelleyin. Beni bu kadar üzemeye ağlatmaya hakkınız yoktu.."

Şöyle bir açıklama yapayım, kimseyi üzmek gibi bir niyetimiz yok. Asla hesapları da kapatılmadı. Öncesinde profilinde sordum cevap alamayınca hesaplar kapatıldı. Sonrasında gelip 3 ayrı hesapla burada ilaç sormuş ki sabah 2 hesap sanıyorduk. D Dxdxdx bu hesabı ile de soru sormuş.

Ben kullanmadım canım

clexe iğne gün 1 kere
Estrofem günde 2 kere
fobiol folik asit günde 1 kere
coraspin günde 1 kere
crinone jel günde 2 kere kullanıyurm.
Bantıda transfe rolana kadar kullandım sadece

Sağol canım senin kanaman olmuş muydu canm?Dinleniyordun ya o yüzden soruyorum canm.

Ben kullanmadım canım

clexe iğne gün 1 kere
Estrofem günde 2 kere
fobiol folik asit günde 1 kere
coraspin günde 1 kere
crinone jel günde 2 kere kullanıyurm.
Bantıda transfe rolana kadar kullandım sadece
Teşekkür ederim canım benim baktım pek göremedim kan sulandırıcı verilince tedirgin oldum

Kızlar erkek faktörlü tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı aranızda sonuçlarınızı merak ediyorum erkekte problem olunca tüp bebek daha mı kolay tutuyor bazı arkadaşlar öyle diyor

İlginiz için teşekkürler kazen.Arkadaş kafa bulur gibi farklı hesaplardan aynı muhabbeti döndürmüş.Bu yaptığından dolayı hak etmiş bu tavrı.Zaten ikinci üyelik yasak bunu herkes biliyo.Yerden göğe haklısınız.Kolay gelsin

Sağol canım senin kanaman olmuş muydu canm?Dinleniyordun ya o yüzden soruyorum canm.
Sorabilirsin sorun yok canım.Yok bende kanama olmamıştı.Lekelenme oldu canım.Doktor kanama için ne dedi.Bebeğin eşi altta olunca olabiliyo.Eyer öyle bişey varsa.Çalışıyosan eyer direk heyet raporu alabilirsin böyle durumlarda veriyolarmış.Dün doktora sordum

Çalışmıyorum canm drum kese etrafı temiz demişti ama bugün yine oluyor.İnşallah kesilir.Sırt üstü yatayim mi sürekli?

Çalışmıyorum canm drum kese etrafı temiz demişti ama bugün yine oluyor.İnşallah kesilir.Sırt üstü yatayim mi sürekli?
Yat bence ev işi falan yapma.Ben 2 haftadır yatıyorum nerdeyse faydasını baya gördüm

Kızlar merhaba şubat 22 de opu oldum dondurulmuş transfer olacak Nisa’nda Allah’ın izniyle 2 ay dinlendirme uygun gördü doktor .. bekleme aşamasında korundunuz mu ya çok merak ediyorum

Kızlar hayırlı akşamlar , bu ay ilk tüp bebeğe başlamıştık Çarşamba opu oldu 4 yumurtam vardı hepsi boş çıktı 2.ci tedavi işin 3 ay ara verelim dedi hoca , vitamin verdi
Benim gibi boş yumurtası olup sonra pozitif alan var mı ? Ve 3 aylık kendine besin takvimi yapıp uygulayan ?

Canım keşke bu tedaviden önce verseymiş vitaminleri.İhmalkarlık yapmış bence.Arı sütü bal polen karışımı tüket canım.Ben çok faydasını gördüm.Yumurta toplanana kadar 3 aylık süre boyunca yersen çok faydasını görürsün.Rabbim yardımcın olsun

-Gul- canım yalçın beyin muayenesi kac lira
70 lira canım.Bursadaki acı bademe göre çok çok uygun.Gitmeyi mi düşünüyosun.Haa bu arada ben memurum sgkyla anlaşması olduğu için öyle olabilir normal ücrette öyle mi bilmiyorum

70 lira canım.Bursadaki acı bademe göre çok çok uygun.Gitmeyi mi düşünüyosun.Haa bu arada ben memurum sgkyla anlaşması olduğu için öyle olabilir normal ücrette öyle mi bilmiyorum
aa bursadaki diğer doktorlara gore de cok uygun peki sen memnun musun ben de memurum canım. doktor arayisindayim

aa bursadaki diğer doktorlara gore de cok uygun peki sen memnun musun ben de memurum canım. doktor arayisindayim
Şahin bey gibi bi doktordan sonra biraz vasat kalıyo ama hiç yoktan iyidir.Lekelenmem olduğunda saolsun ne yapılması gerekiyosa yaptı.O konuda güvenebilirsin onun dışında bazen başından savayomuş hissine kapılıyorum.Genel olarak idare eder bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…