Hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin canım.Senin adina çok sevindimHerkese hayırlı geceler.Bugün tekrar kan verdim.10.gün 362 cikmis.8.gün 138 di.çok sukurDarısı tum isteyenlere
Gozün aydin cnmHerkese hayırlı geceler.Bugün tekrar kan verdim.10.gün 362 cikmis.8.gün 138 di.çok sukurDarısı tum isteyenlere
Benımde 10.gun 345 dı ve ıkı tane kese gorduk senınkıde ıkız olabılır canımHerkese hayırlı geceler.Bugün tekrar kan verdim.10.gün 362 cikmis.8.gün 138 di.çok sukurDarısı tum isteyenlere
HAYIRLI OLSUN DARISI BAŞIMIZAHerkese hayırlı geceler.Bugün tekrar kan verdim.10.gün 362 cikmis.8.gün 138 di.çok sukurDarısı tum isteyenlere
Merhaba canım benim eşimde 1 yıl önce varikosel ameliyatı oldu sonrasında 6 ay sperm arttırıcı bir ilaç kullandı.7 ay sonra tekrar sayım yaptıklarında 1.5 milyondan 6 milyona çıkmışdı sperm sayısı bizde aşılama yaptırmak istedik 1 ay sonra aşılama yaptırdığımızda 5 milyona düşmüştü aşılama da tutmayınca doktorumuz tüp bebekden başka şansımızın olmadığını söyledi bizde bu ay tüp bebek yaptırdık. Transferim gerçekleşti. Test için gün bekliyorum. İnşallah sanada yardımcı olabilmişimdir hakkında hayırlısı olur.Merhaba arkadaşlar bende temmuz ayında kayseri acıbademde düşünüyorum ilk kez yaptırcam eşimde varikosel var bende bir sıkıntı yok bakalım hakkımıza hayırlısı çok heyecanlıyım bnm gibi erkek infertilitesi için tüp bebek düşünen arkadaşlar var mı
Saol kuzum allah razı olsun cevapladıgın için benim eşim 3 yıl önce olmuştu ameliyat dakat işe yaramadı varikosel tekrarladı ankarada kaan aydosa muayene oldu 1 yıl tedavi sürdü şuan sperm sayısı 120 milyon ileri hareket 4 toplam hareket %47 fakat yine olmadı bebegimiz dna hasarı vardı eşimde ignelerle düzelltttik bizde daha fazla beklemeyelim dedik tüp bbeek yaptırmaya karar verdik fakat ilk kez yaptırcam sizde hangi yöntem kullanıldı cnm mikroçip mi ?Merhaba canım benim eşimde 1 yıl önce varikosel ameliyatı oldu sonrasında 6 ay sperm arttırıcı bir ilaç kullandı.7 ay sonra tekrar sayım yaptıklarında 1.5 milyondan 6 milyona çıkmışdı sperm sayısı bizde aşılama yaptırmak istedik 1 ay sonra aşılama yaptırdığımızda 5 milyona düşmüştü aşılama da tutmayınca doktorumuz tüp bebekden başka şansımızın olmadığını söyledi bizde bu ay tüp bebek yaptırdık. Transferim gerçekleşti. Test için gün bekliyorum. İnşallah sanada yardımcı olabilmişimdir hakkında hayırlısı olur.
Merhaba arkadaşlar bende temmuz ayında kayseri acıbademde düşünüyorum ilk kez yaptırcam eşimde varikosel var bende bir sıkıntı yok bakalım hakkımıza hayırlısı çok heyecanlıyım bnm gibi erkek infertilitesi için tüp bebek düşünen arkadaşlar var mı
Merhaba arkadaşlar bende temmuz ayında kayseri acıbademde düşünüyorum ilk kez yaptırcam eşimde varikosel var bende bir sıkıntı yok bakalım hakkımıza hayırlısı çok heyecanlıyım bnm gibi erkek infertilitesi için tüp bebek düşünen arkadaşlar var mı
Şuan ki tüp bebek doktorumuz bize önce gelseydin varikosel ameliyatını önermezdim ağrın yoksa eğer dedi işe yaramadığını söyledi. Mikroenjeksiyon yöntemi ile döllendi yumurtalar.Saol kuzum allah razı olsun cevapladıgın için benim eşim 3 yıl önce olmuştu ameliyat dakat işe yaramadı varikosel tekrarladı ankarada kaan aydosa muayene oldu 1 yıl tedavi sürdü şuan sperm sayısı 120 milyon ileri hareket 4 toplam hareket %47 fakat yine olmadı bebegimiz dna hasarı vardı eşimde ignelerle düzelltttik bizde daha fazla beklemeyelim dedik tüp bbeek yaptırmaya karar verdik fakat ilk kez yaptırcam sizde hangi yöntem kullanıldı cnm mikroçip mi ?
Senin neyin var cnm acaba tüp bebek te erkekte mi sorun olunca daha zor bayanda mı hiç biley bilmiyorum varyaBizdeki sorun bende malesef eşimde çok sıkıntılı bir durum yok
Memnun kaldın mı cnm hastaneden sonucun pozitif olur inşallahMerhaba bende kayserdeyim acıbadem oldu işlemlerim doktorum başka hastanede
Evet canim 2 embriyo nasip sağlıklı sihatli olsun da tek çift hiç fark etmez.Çok teşekür ederimohhh hayırlı olsun..ya senin 2 embriyomuydu değerin günlere göre yüksek çünkü yoksa ikizmi
Gerçekten mi?Heyacanlandim simdiBenımde 10.gun 345 dı ve ıkı tane kese gorduk senınkıde ıkız olabılır canım
Amin aminHayırlı olsun Allah tamamina erdirsin canım.Senin adina çok sevindim
Canım sen ne zaman gittin kese görmeye pozitiften sonraBenımde 10.gun 345 dı ve ıkı tane kese gorduk senınkıde ıkız olabılır canım
Senin neyin var cnm acaba tüp bebek te erkekte mi sorun olunca daha zor bayanda mı hiç biley bilmiyorum varya
Memnun kaldın mı cnm hastaneden sonucun pozitif olur inşallah