Selam kızlar malesef para yüzünden sıkıntıdayız bu yüzden ücretsiz gonal f 450 luveris ve orgalutran verebilecek olan varsa duacisi olurum
Evt cnm tesekkur ederimBu arada bnde tebrik ederim tüp bebekle mi hamile kaldınız ?
Cnm benin bugun sag taraftan bobrek agrisi gibi agri oluyo kanamam olacak saniyorum sendede oluyormu korkuyorumBu arada bnde tebrik ederim tüp bebekle mi hamile kaldınız ?
Ankara canım ama bu ilaçlar bozulmazmış crinone jel gibi değilmiş istersen gönderebilirsinNeredesiniz hangi şehirde
Ankara canım ama bu ilaçlar bozulmazmış crinone jel gibi değilmiş istersen gönderebilirsin
Sol tarafında agrım oluyor hatta bazen cok şiddetli bir kaç saniye sonra geçiyorCnm benin bugun sag taraftan bobrek agrisi gibi agri oluyo kanamam olacak saniyorum sendede oluyormu korkuyorum
Hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin.Başlarda özellikle insan hem çok merak ediyo hemde tedirgin oluyo seni çok iyi anlıyorum.Doktorun kese için ayrı kalp atısı için ayrı çagırması ilginç.Ben transferden 23 gün sonra gittim hem kese hem kalp atışı ikisini birden görmüştüm.Genelde de öyle yapıyo doktorlar.Senin kaçıncı gün embriyosuydu
Canım bendede overde azalma vardı.Arı sütü bal polen karışımı tükettim onun dısında çörek otu yağıda kullandım oda çok faydalıymış tavsiye ederim
Tüp bebekle tedavim negatif olmustu ocak ayında sonraki ilk reglimden sonra hamile kaldım kendiliğinden ve reglim cok düzensiz yani ilk yaptığım teste göre ptesi anca kese görünür dedi sanırım geç ovulasyon olmuş. Kese görmek için 1000 geçmeli kalp atışı için 2500 dedi . Ptesi günü çağırma sebebi bizim heyecanlı oluşumuz belki de hafta sonuna doğru çağırsa ikisi bir gözükür ama bizi cok meraklıyız
Ne güzel senin adına çok sevindim.Tüp bebek tedavisi sonrası doğal yolla hamile kalan çok.Rabbim tamamına erdirsin.Çok şanslısınız keşke tüp bebekte pozitif göremeyen yada düşük yapan herkes doğal yolla hamile kalabilse.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınBnm de sanırım yumurtlama tembelliği sorunum vardı ve tüp bebekle birlikte arı sütüne başlamıştım negatif oldu ama ben yine de devam ettim sanırım şuan onun Etkisi ile hamile kaldığımı düşünüyorum hergün düzenli sabah aç karnına yarım cay kaşığı yedim hiç bir yumurtlama belirtim olmadı ama ovulasyon testi yapıp o gün birlikte olmustuk ve kısmetimizde varmış meleğimiz şuan bizimle
Ne güzel senin adına çok sevindim.Tüp bebek tedavisi sonrası doğal yolla hamile kalan çok.Rabbim tamamına erdirsin.Çok şanslısınız keşke tüp bebekte pozitif göremeyen yada düşük yapan herkes doğal yolla hamile kalabilse.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bende olsa seve seve gönderirim. Allah yar ve yardımcınız olsunSelam kızlar malesef para yüzünden sıkıntıdayız bu yüzden ücretsiz gonal f 450 luveris ve orgalutran verebilecek olan varsa duacisi olurum
Çok sagol canim .Sabretmek zor oldu mu günler geçmiyor sanki20 sınde pozıtıfı gordum 24 unde 3 yu yaptırdım canı. Hemsırem 7 ıla 10 gun sonra gel dedı bende ayın 7 sınde gıtyım 11 gun sonra yanı
Ultrasyona yatarken çok korktum canım 11 gundur haber yok ya bısey olduysa dıye sonuç ikizzzÇok sagol canim .Sabretmek zor oldu mu günler geçmiyor sanki
Gözün aydın hayırlı olsun Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsinUltrasyona yatarken çok korktum canım 11 gundur haber yok ya bısey olduysa dıye sonuç ikizzz
Kalp atisinida duydunmu cnm kac haftaliksinUltrasyona yatarken çok korktum canım 11 gundur haber yok ya bısey olduysa dıye sonuç ikizzz
Güzel bi değer bence devamıda önemli 2 günde bir katlanması da önemli canım.Hayirlı olsun bu aradaMerhaba arkadaşlar transferin 12. Gunu bhcg testi 203 cıktı sizce nasıl bir değer?
Yarın sabah bir daha kan vereceğim insallah 2 kat artar Allah razı olsunGüzel bi değer bence devamıda önemli 2 günde bir katlanması da önemli canım.Hayirlı olsun bu arada