2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kızlar benim transferden sonra verilem kağıtta
Çözülem embriyo kalitesi:4AA-E.B-5AB yazıyor nasıl sizce ? Özellikle e.b ne oluyor?

Tüp bebekle tedavim negatif olmustu ocak ayında sonraki ilk reglimden sonra hamile kaldım kendiliğinden ve reglim cok düzensiz yani ilk yaptığım teste göre ptesi anca kese görünür dedi sanırım geç ovulasyon olmuş. Kese görmek için 1000 geçmeli kalp atışı için 2500 dedi . Ptesi günü çağırma sebebi bizim heyecanlı oluşumuz belki de hafta sonuna doğru çağırsa ikisi bir gözükür ama bizi cok meraklıyız

Canım bendede overde azalma vardı.Arı sütü bal polen karışımı tükettim onun dısında çörek otu yağıda kullandım oda çok faydalıymış tavsiye ederim

Bnm de sanırım yumurtlama tembelliği sorunum vardı ve tüp bebekle birlikte arı sütüne başlamıştım negatif oldu ama ben yine de devam ettim sanırım şuan onun Etkisi ile hamile kaldığımı düşünüyorum hergün düzenli sabah aç karnına yarım cay kaşığı yedim hiç bir yumurtlama belirtim olmadı ama ovulasyon testi yapıp o gün birlikte olmustuk ve kısmetimizde varmış meleğimiz şuan bizimle

Ne güzel senin adına çok sevindim.Tüp bebek tedavisi sonrası doğal yolla hamile kalan çok.Rabbim tamamına erdirsin.Çok şanslısınız keşke tüp bebekte pozitif göremeyen yada düşük yapan herkes doğal yolla hamile kalabilse.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Amin gerçekten suan her an duam hep bu yönde

Kızlar nasılsinız napiyosunuz.Ben hiç iyi deilim çok kötü midem bulanıyo.Herşeyin kokusu tiksindiriyo beni bugün hiç bişey yiyemedim

Merhaba arkadaşlar transferin 12. Gunu bhcg testi 203 cıktı sizce nasıl bir değer?
Güzel bi değer bence devamıda önemli 2 günde bir katlanması da önemli canım.Hayirlı olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…