2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Canım ben 8. Günde erken gebelik testinde silik çizgiyle pozitifi gördüm. Ama beklemek 12. Günde test yapmak en iyisi insan strese giriyor çünkü değer katlıcak mı diye. Uykularım kaçıyordu geceleri
Teşekkür ederim hayırlısı olsun sanada bende beklemeye karar verdim sabrın sonu selamettir

Çok tskler kızlar güzel yorumlariniz için bn yurt dışındayım burda prosodur boyle malsef aslinda bir kizim var cok sukur ama aynk olmuo isteher sefeekndeayni korku ayni telas :) rabbim evlatlarımızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin insallah

Amin canım inşallah

Kızlar herkese merhaba :) doktorum transferden 2 hafta sonra kan testi için çağırdı daha öncesinde idrar yada kan testi yapıp pozitif sonucu alan oldu mu acaba ? Bugün benim 7. gün
Canim ben 8.gun idrar testinde pozitifi gördüm :) darisi basina ... 3.gun embriyosu idi ve testim erken gebelik testiydi

Canim ben 8.gun idrar testinde pozitifi gördüm :) darisi basina ... 3.gun embriyosu idi ve testim erken gebelik testiydi
teşekkür ederim hayırlı olsun sanada bende haftasonu erken gebelik testlerinden alabilirim ama korkuyorum negatifi görmeyede çok kararsızım

teşekkür ederim hayırlı olsun sanada bende haftasonu erken gebelik testlerinden alabilirim ama korkuyorum negatifi görmeyede çok kararsızım
Bende o sebepten yapmıyorum yaa..Yüzleşmekten korkuyorum galiba birde idrar negatif olupta kan pozitif olanlar varya ondan da korkuyorum..Bebek olurda üzülürsem strese girersem diye

Bende o sebepten yapmıyorum yaa..Yüzleşmekten korkuyorum galiba birde idrar negatif olupta kan pozitif olanlar varya ondan da korkuyorum..Bebek olurda üzülürsem strese girersem diye
aynısını düşünüyoruz canım eşimde negatif cıkarsa üzeceksin kendini diyor bekle diyor ama merakda ediyorum cumartesi 10. günüm pazartesi 12. günüm o günlerde yapmazsam doktor randevumu beklicem artık

Benim test günüm pazartesi 13. günü..Peki doktor neden çağırdı ki beni çağırmadı 12 martta test yaparsın dedi okadar.

Evet sonrasi stresli bi bekleyiş oluyor maalesef ben pozitifi gördüğüm halde sonraki gunlerim cok gergin geçmişti. . Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…