- 5 Ağustos 2016
- 2.535
- 2.411
- 34
Yaaaaaa yerimm seni ağzından bal damlıyorAllah razı olsun canım. Darısı sana inşallah içimden bir ses senden de guzel haber alacağımızi soyluyor
İnşallah kuzum dediğin gibi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaaa yerimm seni ağzından bal damlıyorAllah razı olsun canım. Darısı sana inşallah içimden bir ses senden de guzel haber alacağımızi soyluyor
Teşekkür ederim hayırlısı olsun sanada bende beklemeye karar verdim sabrın sonu selamettirCanım ben 8. Günde erken gebelik testinde silik çizgiyle pozitifi gördüm. Ama beklemek 12. Günde test yapmak en iyisi insan strese giriyor çünkü değer katlıcak mı diye. Uykularım kaçıyordu geceleri
Maaşallah ikiz miKızlar keselerımızı gördük kalp atışına gıdecez haftaya rabbım herkese nasıp etsın ınsallah
İkiz canım saolasınMaaşallah ikiz mi
Çok tskler kızlar güzel yorumlariniz için bn yurt dışındayım burda prosodur boyle malsef aslinda bir kizim var cok sukur ama aynk olmuo isteher sefeekndeayni korku ayni telas :) rabbim evlatlarımızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin insallahDeğerlerin gayet güzel doktor neden bu kadar kan vermeni istiyo anlamadim.Bende sadece bir kere kan verdim 13.gün değerim 663 çıkmıştı doktorum artık kan vermene gerek yok dedi bir kez verdim yani.Bendede adet olucakmış hissi ve adet ağrısı gibi ağrılar çok olmuştu bi sıkıntı olmamıştı korkma sendede bişey olmaz inşallah
Amin canım inşallahÇok tskler kızlar güzel yorumlariniz için bn yurt dışındayım burda prosodur boyle malsef aslinda bir kizim var cok sukur ama aynk olmuo isteher sefeekndeayni korku ayni telas :) rabbim evlatlarımızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin insallah
Canim ben 8.gun idrar testinde pozitifi gördüm :) darisi basina ... 3.gun embriyosu idi ve testim erken gebelik testiydiKızlar herkese merhaba :) doktorum transferden 2 hafta sonra kan testi için çağırdı daha öncesinde idrar yada kan testi yapıp pozitif sonucu alan oldu mu acaba ? Bugün benim 7. gün
teşekkür ederim hayırlı olsun sanada bende haftasonu erken gebelik testlerinden alabilirim ama korkuyorum negatifi görmeyede çok kararsızımCanim ben 8.gun idrar testinde pozitifi gördüm :) darisi basina ... 3.gun embriyosu idi ve testim erken gebelik testiydi
Bende o sebepten yapmıyorum yaa..Yüzleşmekten korkuyorum galiba birde idrar negatif olupta kan pozitif olanlar varya ondan da korkuyorum..Bebek olurda üzülürsem strese girersem diyeteşekkür ederim hayırlı olsun sanada bende haftasonu erken gebelik testlerinden alabilirim ama korkuyorum negatifi görmeyede çok kararsızım
Allah razı olsun inşallah.Rabbim sana sabır versin inşallah en kisa zamanda tekrar kavuşursun kuzuna
aynısını düşünüyoruz canım eşimde negatif cıkarsa üzeceksin kendini diyor bekle diyor ama merakda ediyorum cumartesi 10. günüm pazartesi 12. günüm o günlerde yapmazsam doktor randevumu beklicem artıkBende o sebepten yapmıyorum yaa..Yüzleşmekten korkuyorum galiba birde idrar negatif olupta kan pozitif olanlar varya ondan da korkuyorum..Bebek olurda üzülürsem strese girersem diye
Benim test günüm pazartesi 13. günü..Peki doktor neden çağırdı ki beni çağırmadı 12 martta test yaparsın dedi okadar.aynısını düşünüyoruz canım eşimde negatif cıkarsa üzeceksin kendini diyor bekle diyor ama merakda ediyorum cumartesi 10. günüm pazartesi 12. günüm o günlerde yapmazsam doktor randevumu beklicem artık
Evet sonrasi stresli bi bekleyiş oluyor maalesef ben pozitifi gördüğüm halde sonraki gunlerim cok gergin geçmişti. . Allah yardimcin olsunteşekkür ederim hayırlı olsun sanada bende haftasonu erken gebelik testlerinden alabilirim ama korkuyorum negatifi görmeyede çok kararsızım
15 mart perşembe test günü dedi randevu verdi kan testinide merkezde yapıyorlar onun öncesinde kendin yap yada yapma demedi takip etmek için sanırımBenim test günüm pazartesi 13. günü..Peki doktor neden çağırdı ki beni çağırmadı 12 martta test yaparsın dedi okadar.
Amin canım inşallah hepimizin yardımcısı olsunEvet sonrasi stresli bi bekleyiş oluyor maalesef ben pozitifi gördüğüm halde sonraki gunlerim cok gergin geçmişti. . Allah yardimcin olsun
Süpeeeerrr bir haber bu tebrikler hayatımmm gözün aydınHerkese hayırlı geceler.Bugün tekrar kan verdim.10.gün 362 cikmis.8.gün 138 di.çok sukur Darısı tum isteyenlere
ohhh hayırlı olsun..ya senin 2 embriyomuydu değerin günlere göre yüksek çünkü yoksa ikizmiHerkese hayırlı geceler.Bugün tekrar kan verdim.10.gün 362 cikmis.8.gün 138 di.çok sukur Darısı tum isteyenlere