Diğer kesem boştu içinde embriyo ve kalp atışı yoktu 9 haftalıkken kontrole gittiğimde gözükmedi bileSaol cnm allah razi olsun ismin emine ikiside duruyormu senin cnm
İsmim Halide canımCanim senin de benden geri kalır yanin yokmuş bende pruluton depot kullanıyorum (bende böyle hatırladım :) )Senin isim neydi canım her aklıma gelince kendimle beraber sanada dua edicem Rabbim yardımcımız olsun ikimizinde.İnşallah burdan doğum müjdemizi de paylaştığımız günleri gorürüz
Maşallah değerlerin çok güzel Rabbim tamamına kucağına almayıda nasip etsin bende senin gibi adet sancılarına benzer ağrılarım oldu çok şükür bi sıkıntı yaşamadım ayaklarını sıcak tut ben öyle yapmıştımHanımlar merhaba iyi geceler 5.gun ermbriosu 11.gün 382 13.gun 645 yarın 17.gunum tekrar kan vercem doktor öle istedi sizlere sorum adet olcak gibi sancilariniz oldumu 12.gunden beri her an adet olcam gibiyim korkuyorum
Canımmm cokk sevindimmm Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin. Darısı başımıza inşallahKızlar iyi geceler hepimize.Sonucum çıkmış 138sekizinci gün. İnşallah sağlıkla ilerler.Hepimizin
Değerlerin gayet güzel doktor neden bu kadar kan vermeni istiyo anlamadim.Bende sadece bir kere kan verdim 13.gün değerim 663 çıkmıştı doktorum artık kan vermene gerek yok dedi bir kez verdim yani.Bendede adet olucakmış hissi ve adet ağrısı gibi ağrılar çok olmuştu bi sıkıntı olmamıştı korkma sendede bişey olmaz inşallahHanımlar merhaba iyi geceler 5.gun ermbriosu 11.gün 382 13.gun 645 yarın 17.gunum tekrar kan vercem doktor öle istedi sizlere sorum adet olcak gibi sancilariniz oldumu 12.gunden beri her an adet olcam gibiyim korkuyorum
Hayırlı olsun canım kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edildiKızlar herkese merhaba :) doktorum transferden 2 hafta sonra kan testi için çağırdı daha öncesinde idrar yada kan testi yapıp pozitif sonucu alan oldu mu acaba ? Bugün benim 7. gün
Hayirlisi olsun tek olsunda bizimle kalsinDiğer kesem boştu içinde embriyo ve kalp atışı yoktu 9 haftalıkken kontrole gittiğimde gözükmedi bile
Sağol canım sanada hayırlı olsun. 3. gün emriyosu 1 tane transfer edildi yaşım 25 olduğundan. Senin nasıl ?Hayırlı olsun canım kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edildi
Hayırlısı olsun canımmm benimde dün oldu transferim. 27 yasındayım 1 tane 5.gün 1 tane 6.gün olmak üzere 2 tane embriyo transferim olduSağol canım sanada hayırlı olsun. 3. gün emriyosu 1 tane transfer edildi yaşım 25 olduğundan. Senin nasıl ?
biraz daha beklicem canım sanırım negatif cıkarsa üzülücem biliyorum çünküHayırlısı olsun canımmm benimde dün oldu transferim. 27 yasındayım 1 tane 5.gün 1 tane 6.gün olmak üzere 2 tane embriyo transferim oldu
Senin 3. Gün embriyosu olduğunda 7.günde varda bile cıkmayabilir canım
Bencede bekle canım varsa bile negatif çıkabilir bu seferde üzüntü stres bebeğine zarar verir Allah korusunbiraz daha beklicem canım sanırım negatif cıkarsa üzülücem biliyorum çünkü
Canım ben 8. Günde erken gebelik testinde silik çizgiyle pozitifi gördüm. Ama beklemek 12. Günde test yapmak en iyisi insan strese giriyor çünkü değer katlıcak mı diye. Uykularım kaçıyordu geceleriKızlar herkese merhaba :) doktorum transferden 2 hafta sonra kan testi için çağırdı daha öncesinde idrar yada kan testi yapıp pozitif sonucu alan oldu mu acaba ? Bugün benim 7. gün
İnşallah canim rabbim aramadan buldursunohhh hadi maşallah.. Darısı bana inşallah
Amin inşallah hep birlikte insallahHadi hayırlı olsun canım değerin çok güzel çıkmış.Rabbim tamamına erdirsin
Allah razı olsun canım. Darısı sana inşallah içimden bir ses senden de guzel haber alacağımızi soyluyorCanımmm cokk sevindimmm Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin. Darısı başımıza inşallah
Rabbim sana sabır versin inşallah en kisa zamanda tekrar kavuşursun kuzunaRabbim hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben bebeğimi kaybettim Rabbim kimseye yaşatmasın.