2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

İsmim Halide canım

Hanımlar merhaba iyi geceler 5.gun ermbriosu 11.gün 382 13.gun 645 yarın 17.gunum tekrar kan vercem doktor öle istedi sizlere sorum adet olcak gibi sancilariniz oldumu 12.gunden beri her an adet olcam gibiyim korkuyorum
Maşallah değerlerin çok güzel Rabbim tamamına kucağına almayıda nasip etsin bende senin gibi adet sancılarına benzer ağrılarım oldu çok şükür bi sıkıntı yaşamadım ayaklarını sıcak tut ben öyle yapmıştım

Hanımlar merhaba iyi geceler 5.gun ermbriosu 11.gün 382 13.gun 645 yarın 17.gunum tekrar kan vercem doktor öle istedi sizlere sorum adet olcak gibi sancilariniz oldumu 12.gunden beri her an adet olcam gibiyim korkuyorum
Değerlerin gayet güzel doktor neden bu kadar kan vermeni istiyo anlamadim.Bende sadece bir kere kan verdim 13.gün değerim 663 çıkmıştı doktorum artık kan vermene gerek yok dedi bir kez verdim yani.Bendede adet olucakmış hissi ve adet ağrısı gibi ağrılar çok olmuştu bi sıkıntı olmamıştı korkma sendede bişey olmaz inşallah

Rabbim hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben bebeğimi kaybettim Rabbim kimseye yaşatmasın.

Kızlar herkese merhaba :) doktorum transferden 2 hafta sonra kan testi için çağırdı daha öncesinde idrar yada kan testi yapıp pozitif sonucu alan oldu mu acaba ? Bugün benim 7. gün

Kızlar herkese merhaba :) doktorum transferden 2 hafta sonra kan testi için çağırdı daha öncesinde idrar yada kan testi yapıp pozitif sonucu alan oldu mu acaba ? Bugün benim 7. gün
Hayırlı olsun canım kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edildi

Sağol canım sanada hayırlı olsun. 3. gün emriyosu 1 tane transfer edildi yaşım 25 olduğundan. Senin nasıl ?
Hayırlısı olsun canımmm benimde dün oldu transferim. 27 yasındayım 1 tane 5.gün 1 tane 6.gün olmak üzere 2 tane embriyo transferim oldu
Senin 3. Gün embriyosu olduğunda 7.günde varda bile cıkmayabilir canım

biraz daha beklicem canım sanırım negatif cıkarsa üzülücem biliyorum çünkü

Canım ben 8. Günde erken gebelik testinde silik çizgiyle pozitifi gördüm. Ama beklemek 12. Günde test yapmak en iyisi insan strese giriyor çünkü değer katlıcak mı diye. Uykularım kaçıyordu geceleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…