2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Gözün aydın canm Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallah..Transfer sonrasını nasıl geçirdin anlatabilir misin?Belirtin var mıydı?
Oncelikle çok teşekkürler ederim. Ben ve benim gibi bu sürece giren tüm arkadaşlarımın sağlıkla evlatlarını kucaklarina almasını cani gonulden diliyorum.Ben transfer sonrasi 2 saat kadar ayağa kalmadım.Hemen sürgü istedim.Ayağının altına da bir yastık koydum.ilk gün eve geldikten sonra dinlendim ayağa lavabo dışında çok kalmadı ve kendimi sıcak tuttum.Ertesi gün kendimi yormadan kahvaltımi da hazırladım yemek de yaptım. Bılaşık mak.yerleştirdim ama raflara eşim yerleştirdi. Yukarılara uzanmadim ağır bir şey kaldırmadim. Bol ceviz fındık portakal yedim.protein ağırlıklı beslendiği ve en önemlisi çooook ama çooook dua ettim.Ayetel kürsi bol bol okuyun.Rabbim inşallah en kisa zamanda sağlıkla hepinize nasip etsin insallahHer zaman dualarimda olacaksınız Ben ve tüm gebelerimiz de sağlıklı sihatli bir gebelik geçirip sağlıklı sihatli evlatlar dogururuz

Canim detaylı bir şekilde açıkladığın için çok çok teşekkür ederim..Allah evlat(lar)ını sağ salim kucağına almayi nasip etsin.Sıkıntısız her saniye tadını çıkaracağın güzel bir hamileliğin olsun inşallah.Ben de transfer oldum ,bugün 4.günüm.Genelde hep yattım en azından şuandan itibaren nasıl yapsam diye düşünürken maşallah güzel haberini okudum.Benim suan hiç belirtim yok.İnşallah bebişlerim benimledir.Allah kimsenin emeğini araya vermesin.Sende belirti oldu mu canm?

Allah razı olsun canım. Benim de hiç bir belirti olmadı ne bel ne kasık agrısı yaşamadım. İnşallah senin de pozitifdir.Sağlıkla kavuşursun meleğine.Benim belirti olarak 8.günden sonra mide yanması oldu ben de onu strese bağladım aslında ama hala devam ediyor mide yanması. Kasık ağrım şimdi yeni yeni başladı.İnşallah güzel haberlerini alacağımıza inanıyorum

İnşallah canm çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.

Kızlar merhaba yumurta toplama sonrası dondurulmuş transfer olanlarda adetiniz nasıldı ağrılı ve parça geldiği oldu mu biraz korktum bugğn adetin ilk günü parça geldi iki tane doktora yazdım hemen ohss de normal dedi ama sormak istedim

Ben negatifi gördüm adet oldum parçalı parçalı geldi. 35 gün sonra yeniden adet oldum yine parçalı geliyor galina normal:)

Tatlış annişler merhaba

birşey sormak istiyorum ctesi günü kan sonucum 85.64 çıktı ptesi doktora gittik istersen tekrar et dedi testi tabi durur muyum tekrar test yaptım 207.80 çıktı. O günden beri test yapmadım ama çatlıcam doktor pazartesi günü kesen anca görünür dedi. Kese ne zaman göründü sizde ??

Tebrik ederim cnm bende seninle ayni derttenim ilk deger 10.gun 96.11 12.gun 237 94 cikti cumartesi 14 gun tekrar yaptirsammi bilmiyorum tedirginim iki hafta nasil gececek

Allahım ne zor bekleyişler sen bizleri kollarını boş bırakma hala inanmıyorum bir görsem şu keseyi kalp atışlarını . Gecem gündüze karıştı uyku falan kabuslardan bölük pörçük.daha ptesi günü kese diğer ptesi kalp atışı.gebeligi cok erken fark etmek hiç iyi değilmiş. Geçmiyooo günlerrrrrr

Hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin.Başlarda özellikle insan hem çok merak ediyo hemde tedirgin oluyo seni çok iyi anlıyorum.Doktorun kese için ayrı kalp atısı için ayrı çagırması ilginç.Ben transferden 23 gün sonra gittim hem kese hem kalp atışı ikisini birden görmüştüm.Genelde de öyle yapıyo doktorlar.Senin kaçıncı gün embriyosuydu

Selam kızlar malesef para yüzünden sıkıntıdayız bu yüzden ücretsiz gonal f 450 luveris ve orgalutran verebilecek olan varsa duacisi olurum

Canım bendede overde azalma vardı.Arı sütü bal polen karışımı tükettim onun dısında çörek otu yağıda kullandım oda çok faydalıymış tavsiye ederim

Selam kızlar malesef para yüzünden sıkıntıdayız bu yüzden ücretsiz gonal f 450 luveris ve orgalutran verebilecek olan varsa duacisi olurum
A.selam canım keşke yardımcı olabilsem bana doktor tedavi için ne kadar gerekliyse o kadar ilaç aldırdı.Hiç ilaç aratmadı.İnşallah bulursun.Rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…