Amin cnm inşallahhBenim doktorum magnette işlemlerim orda oluyor . Yumurta toplama orda oldu. Transfer orda olacak inşallah hayırlısıyla. İnşallah Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün
Gözün aydın canm Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallah..Transfer sonrasını nasıl geçirdin anlatabilir misin?Belirtin var mıydı?Evet canim 2 embriyo nasip sağlıklı sihatli olsun da tek çift hiç fark etmez.Çok teşekür ederim
Oncelikle çok teşekkürler ederim. Ben ve benim gibi bu sürece giren tüm arkadaşlarımın sağlıkla evlatlarını kucaklarina almasını cani gonuldenGözün aydın canm Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallah..Transfer sonrasını nasıl geçirdin anlatabilir misin?Belirtin var mıydı?
Canim detaylı bir şekilde açıkladığın için çok çok teşekkür ederim..Allah evlat(lar)ını sağ salim kucağına almayi nasip etsin.Sıkıntısız her saniye tadını çıkaracağın güzel bir hamileliğin olsun inşallah.Ben de transfer oldum ,bugün 4.günüm.Genelde hep yattım en azından şuandan itibaren nasıl yapsam diye düşünürken maşallah güzel haberini okudum.Benim suan hiç belirtim yok.İnşallah bebişlerim benimledir.Allah kimsenin emeğini araya vermesin.Sende belirti oldu mu canm?Oncelikle çok teşekkürler ederim. Ben ve benim gibi bu sürece giren tüm arkadaşlarımın sağlıkla evlatlarını kucaklarina almasını cani gonuldendiliyorum.Ben transfer sonrasi 2 saat kadar ayağa kalmadım.Hemen sürgü istedim.Ayağının altına da bir yastık koydum.ilk gün eve geldikten sonra dinlendim ayağa lavabo dışında çok kalmadı ve kendimi sıcak tuttum.Ertesi gün kendimi yormadan kahvaltımi da hazırladım yemek de yaptım. Bılaşık mak.yerleştirdim ama raflara eşim yerleştirdi. Yukarılara uzanmadim ağır bir şey kaldırmadim. Bol ceviz fındık portakal yedim.protein ağırlıklı beslendiği ve en önemlisi çooook ama çooook dua ettim.Ayetel kürsi bol bol okuyun.Rabbim inşallah en kisa zamanda sağlıkla hepinize nasip etsin insallah Her zaman dualarimda olacaksınız Ben ve tüm gebelerimiz de sağlıklı sihatli bir gebelik geçirip sağlıklı sihatli evlatlar dogururuz
Allah razı olsun canım. Benim de hiç bir belirti olmadı ne bel ne kasık agrısı yaşamadım. İnşallah senin de pozitifdir.Sağlıkla kavuşursun meleğine.Benim belirti olarak 8.günden sonra mide yanması oldu ben de onu strese bağladım aslında ama hala devam ediyor mide yanması. Kasık ağrım şimdi yeni yeni başladı.İnşallah güzel haberlerini alacağımıza inanıyorumCanim detaylı bir şekilde açıkladığın için çok çok teşekkür ederim..Allah evlat(lar)ını sağ salim kucağına almayi nasip etsin.Sıkıntısız her saniye tadını çıkaracağın güzel bir hamileliğin olsun inşallah.Ben de transfer oldum ,bugün 4.günüm.Genelde hep yattım en azından şuandan itibaren nasıl yapsam diye düşünürken maşallah güzel haberini okudum.Benim suan hiç belirtim yok.İnşallah bebişlerim benimledir.Allah kimsenin emeğini araya vermesin.Sende belirti oldu mu canm?
İnşallah canm çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.Allah razı olsun canım. Benim de hiç bir belirti olmadı ne bel ne kasık agrısı yaşamadım. İnşallah senin de pozitifdir.Sağlıkla kavuşursun meleğine.Benim belirti olarak 8.günden sonra mide yanması oldu ben de onu strese bağladım aslında ama hala devam ediyor mide yanması. Kasık ağrım şimdi yeni yeni başladı.İnşallah güzel haberlerini alacağımıza inanıyorum
Allah yardiimcin olsun tez zamanda kavus bebisineKızlar Günaydın şimdi doktordayım doktorum sezeryane girdi. Transfer için tedaviye başlıcam dua edin bana güzel haberler vermek istiyorum artık
Tebrik ederim cnm bende seninle ayni derttenim ilk deger 10.gun 96.11 12.gun 237 94 cikti cumartesi 14 gun tekrar yaptirsammi bilmiyorum tedirginim iki hafta nasil gececekTatlış annişler merhaba
birşey sormak istiyorum ctesi günü kan sonucum 85.64 çıktı ptesi doktora gittik istersen tekrar et dedi testi tabi durur muyum tekrar test yaptım 207.80 çıktı. O günden beri test yapmadım ama çatlıcam doktor pazartesi günü kesen anca görünür dedi. Kese ne zaman göründü sizde ??
Tebrik ederim cnm bende seninle ayni derttenim ilk deger 10.gun 96.11 12.gun 237 94 cikti cumartesi 14 gun tekrar yaptirsammi bilmiyorum tedirginim iki hafta nasil gececek[/QUOT.
Bu arada bnde tebrik ederim tüp bebekle mi hamile kaldınız?
Tebrik ederim cnm bende seninle ayni derttenim ilk deger 10.gun 96.11 12.gun 237 94 cikti cumartesi 14 gun tekrar yaptirsammi bilmiyorum tedirginim iki hafta nasil gececek
Hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin.Başlarda özellikle insan hem çok merak ediyo hemde tedirgin oluyo seni çok iyi anlıyorum.Doktorun kese için ayrı kalp atısı için ayrı çagırması ilginç.Ben transferden 23 gün sonra gittim hem kese hem kalp atışı ikisini birden görmüştüm.Genelde de öyle yapıyo doktorlar.Senin kaçıncı gün embriyosuyduAllahım ne zor bekleyişler sen bizleri kollarını boş bırakma hala inanmıyorum bir görsem şu keseyi kalp atışlarını . Gecem gündüze karıştı uyku falan kabuslardan bölük pörçük.daha ptesi günü kese diğer ptesi kalp atışı.gebeligi cok erken fark etmek hiç iyi değilmiş. Geçmiyooo günlerrrrrr
20 sınde pozıtıfı gordum 24 unde 3 yu yaptırdım canı. Hemsırem 7 ıla 10 gun sonra gel dedı bende ayın 7 sınde gıtyım 11 gun sonra yanıCanım sen ne zaman gittin kese görmeye pozitiften sonra
Canım bendede overde azalma vardı.Arı sütü bal polen karışımı tükettim onun dısında çörek otu yağıda kullandım oda çok faydalıymış tavsiye ederimS.aleykum arkdaslar bugun tedaviye baslamak icin doktora gttim fakat cok olumsuz bir sonucla geri geldim. Amh degerim 4.3 yasim 24 fakat jinekolojik muayenedr yumrta rezervim dusuk cikdi cok uzuldum yikildim aglamakdan helak oldim. Bu ay baslayamayiz drdi yumurtalarin irili ufakli dedi dogumkontrol hapi verdi. Testde bu kdr iyi gozuken sy muayende cok farkli dedi doktor umudum tukendi sanki birden cokdum. Bugun yine test vrdim. Aranzda dusuk yumurts rezervi olan varmi yukselmesi icin bsey fayda ediyrmu yapsam. Yada devletten destek almam mumkunmu ozel yaotriyorduk biz
A.selam canım keşke yardımcı olabilsem bana doktor tedavi için ne kadar gerekliyse o kadar ilaç aldırdı.Hiç ilaç aratmadı.İnşallah bulursun.Rabbim yardımcınız olsunSelam kızlar malesef para yüzünden sıkıntıdayız bu yüzden ücretsiz gonal f 450 luveris ve orgalutran verebilecek olan varsa duacisi olurum