2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

• Transferden sonra ohs olanı ilk kez duydum.Doktoruna güven canım bi sıkıntı yok diyosa öyledir.İnşallah güzel haberler alırsın sende bizim gibi
transfer günü bakıldığında bir sıkıntı yoktu toplamadan 4-6 gün içerisinde belirebiliyormuş belirtiler inşallah bir sıkıntı olmaz

İnşallah bu defa her şey çok güzel olur.sağlıkla ilerleyen ve mis gibi kokusunu içine çekeceğin evlatların olur

Rabbim yardımcın olsun içini ferah tut dua et benimde 95 yada 96 başladı değerim sonra 405e çıkmıştı değerlerimde attı hatta iki tane kese gördük ilk kontrolümde kalp atışına gittiğimde sadece birinde kalp atışı vardı diğeri boştu duyduğum sesin sevincini anlatamam şükrettim hakkımda hayırlısı buymuş diye eğer ismini yazarsan namazlarımda isminle dua etmek isterim uzun bi listem var senide seve seve eklerim

Canim bana da dua edermisin ismim gülay.Benim için zor bi süreç olucak doğuştan yarım rahimliyim ilk 3 ay düşük tehlikem var.İlerleyen dönemlerde de erken doğum riskim anlıycağın duaya çok ihtiyacım var.Daha 10 haftalık hamileyim bu arada

Tabiki ederim tatlım ne demek seve seve dualarımdasınız hiç üzülüp stres yapma doğuştan bende de şekil bozukluğu ve doğuştan normalden küçük 3 kere operasyon geçirdim düşün sadece şekil bozukluğu için 1 tane de açık miyom ameliyatı oldum 1tane küçük yeri tehlikeli miyomu almadı doktorum rahim zarar görmesin diye oda hamilelikle birlikte 7 cm oldu bebekten büyük nerdeyse benimde düşük riskim ve erken duğum devam ediyor dala iğne vuruluyorum protein depot (ismini böyle hatırladım:) ) pozitif düşün ben öyle yapıyorum benden senin duana talibim başkanına yapılan duanın kabul olmadı daha yüksektir çünkü (çok uzun yazdım hakkınızı helal edin)

Saol cnm allah razi olsun ismin emine ikiside duruyormu senin cnm

Canim senin de benden geri kalır yanin yokmuş bende pruluton depot kullanıyorum (bende böyle hatırladım :) )Senin isim neydi canım her aklıma gelince kendimle beraber sanada dua edicem Rabbim yardımcımız olsun ikimizinde.İnşallah burdan doğum müjdemizi de paylaştığımız günleri gorürüz

Hanımlar merhaba iyi geceler 5.gun ermbriosu 11.gün 382 13.gun 645 yarın 17.gunum tekrar kan vercem doktor öle istedi sizlere sorum adet olcak gibi sancilariniz oldumu 12.gunden beri her an adet olcam gibiyim korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…