- 24 Ocak 2018
- 2.225
- 3.186
- 33
Canım çarşamba günü transferin kaçıncı günü oluyo.Ben transferin 27.günü kese görmeye gittiğimde kalp atışını da duymuştumKuzular 6+4 de kalp atısını duyan oldumu carsamba kese gormeye gıdecez ınsallah kalp atışı duyulurmu sızce merak ediyorum
10unda transfer olmustum canım 25.gunu oluyo inşallah bende duyarımCanım çarşamba günü transferin kaçıncı günü oluyo.Ben transferin 27.günü kese görmeye gittiğimde kalp atışını da duymuştum
İnşallah canım 25. 26. Günler duyuluyo zaten.Sende duyarsın büyük ihtimal10unda transfer olmustum canım 25.gunu oluyo inşallah bende duyarım
Bende okudum canım Rabbim utandırmasın inşallah güzel haberlerini alırız.Arkadaşlar 3.tüp bebek sürecindeyim.
41 tane hamile arkadaştan birer adet ayetel kürsi topluyorum. Okuyacak olanınız olursa çok sevinirim Allah hepinizden razı olsun. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın.
Vaktinizi aldım hakkınızı helal edin
Gözün aydın canım Rabbin sağsalim kucağına almayı da nasip etsin inşallah.Eki Görüntüle 2119695 kızlar bugün öğlen yaptım. 7. Gün. Çok heyacanli yim. İnşallah rabbim sağlıkla sihatle nasip eder
Çok sağolun Allah razı olsun.Ben okudum inşallah rabbim kabul eder.Rabbim yüzünü guldursun güzel haberlerini bekliyorum
Allah razı olsun canım.Rabbim evladınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBen okurum canım insallah en kısa zaman da rabbim nasıp eder
Amin canım inşallah. Allah razı olsun. Salih saliha evlatlarınızın olmasını nasip etsin RabbimBende okudum canım.Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin
Amin canım cümle isteyene nasip etsin utandırmasın. Evladınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBende okudum canım Rabbim utandırmasın inşallah güzel haberlerini alırız.
Canım cok geçmiş olsun kötü zamanlar gecirmişsin evet zamanında bende bu sureclerden geçtim neyse ki atlatilıyor..ilk mayene masasında ağladım resmen ama bi amaç uğruna olunca inan alışıyorsun..Çok korkuyorsan psikolojik destek mi alsan ki .mesela bahceci bu hizmeti veriyor bence bi arastir derimmerhabalar. konu açtım dakat dönğş olmadı((daha evvel sitedeki arkadaşlarla konuşmuştuk. yakın zamanda doktor kontrolüne gittiğimde vajinusmus olabileceğimi söylemişti doktor aynı gün kızlık zarı ameliyatı oldum ve vajinadaki eğrilik düzeltildi. bu süreçte uzun uzun anlatılacak kadar sıkıntılı geçerken (çünkü hala böyle bir şey duyduğuma inanamıyorum çünkü korkum vs yoktu) şimdi bir de eşimin sperm değerlerinin 2milyon olduğunu hareketli speröinin hiç olmadığını öğrendik. doktor direk tüp bebek dedi fakat ben son yaşadığım deneyimden sonra muayne bile olamazken nasıl tedavi olacağım. lütfen yaşayan varsa yardımcı olsun..
Insallah kuzum allah razı olsunAllah razı olsun canım.Rabbim evladınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim.Bu gün kan verdim aile hekimliginde 8. Gün inşallah güzel bir sonuç alirimGözün aydın canım Rabbin sağsalim kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
Amin canım.Rabbim bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinAmin canım inşallah. Allah razı olsun. Salih saliha evlatlarınızın olmasını nasip etsin Rabbim
Rabbim yardımcın olsun canım.İnşallah bu sefer yüzün güler.Rabbim hiç birimizin boynunu bükük bırakmasın çok zorMrb arkadaslar 1 aydir yazmiyorum ust uste aldigim once pozitif sonra negatif olan sonuclardan sıkılinca sadece takip ettim.ama tedavimede devam ettim 5.tup denemem de pozitif ama digerlerinden daha yuksek ...96..11 cikti . Benimde sorunum bu sanirim kimsasal gebelik yasiyorum hep .dualariniza ihtiyacim var ne olur dua edin iki gun sonra ikiye katlansin degerim.bu surecte insan cok yipraniyo insallah allahim isteyen herkesin yuzunu guldurur amin
teşekkür ederim canım amin inşallahTransferin hayırlı olsun güzel haberlerini birlikte duyarız inşallah
Transferden sonra ohs olanı ilk kez duydum.Doktoruna güven canım bi sıkıntı yok diyosa öyledir.İnşallah güzel haberler alırsın sende bizim gibiMerhaba kızlar perşembe günü transferim başarılı bir şekilde gerçekleşti. Ama akşamına bir bulantı baş dönmesi kasıkda batma oldu sabahda doktorum gel görelim dedi. 21 adet yumurta topladıkları için fazla yumurta toplanan bayanların yumurtalıkları su toplayabiliyormuş. Malesef benimde toplamış 4 gün boyunca serum taktılar takip ettiler dün su azalmış dedi artık inşallah kan testinde görüşürüz dedi. Transfer ile ilgili bir sıkıntı yok dedi inşallah dediği gibi çıkar