Günaydın canım.Kontrole geldim doktora çok fena grip oldum bebişim iyi mi merak ettim.Sen nasılsınGünaydın kızlar , nasılsınız?
Ayyyyy cok zor ev taşıma basimdan defalarca gecti e birde hamilesin allah yardimcin olsusn cok dikkat et emi ...Bide ev tsşıma faslımız çıktı şimdi. Kızkardeşim geliyor yardıma toplamak için, ben oturarak yapıyorum bişeyler. Korkuyorumda ama çok dikkatliyim.
İnşallah katlanır canım ama 12.güne göre değerin düşük geldi bana.Rabbim yüzünü güldürsünkızlar yardım 12. gün kan degerim 13.6 doktor ikiye katlanırsa iyi dei sizce katlanır mık ilk denemem
Çok geçmiş olsun canim bence mümkün olduğunca ilaç kullanmamaya çalış. Dinlenmeye beslenme dikkat et.Kızlar bebişimi gördüm gayet iymiş.Eli ayağı oluşmuş küçücüktü çok şeker yaa.Ben daha görmeden böyle seviyorum doğunca ne yapıcam bilmiyorum10 haftalık olmuş şükür.Bide doktor taylolhot diye suda eriyen bi şey var onu kullanabilirsin dedi grip için hamileler kullanıyomuş.Eczacıda hamileler kullanıyo dedi kullananınız var mı kullansam mı bilemedim
Ben okudum inşallah rabbim kabul eder.Rabbim yüzünü guldursun güzel haberlerini bekliyorumArkadaşlar 3.tüp bebek sürecindeyim.
41 tane hamile arkadaştan birer adet ayetel kürsi topluyorum. Okuyacak olanınız olursa çok sevinirim Allah hepinizden razı olsun. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın.
Vaktinizi aldım hakkınızı helal edin
Ben okurum canım insallah en kısa zaman da rabbim nasıp ederArkadaşlar 3.tüp bebek sürecindeyim.
41 tane hamile arkadaştan birer adet ayetel kürsi topluyorum. Okuyacak olanınız olursa çok sevinirim Allah hepinizden razı olsun. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın.
Hadi hayırlı olsun canım rabbım kucagınada almayıda nasıp etsinEki Görüntüle 2119695 kızlar bugün öğlen yaptım. 7. Gün. Çok heyacanli yim. İnşallah rabbim sağlıkla sihatle nasip eder
Hayırlı olsun canım ikinci çizgi baya belirgin.Rabbim kucağına almayıda nasip etsinEki Görüntüle 2119695 kızlar bugün öğlen yaptım. 7. Gün. Çok heyacanli yim. İnşallah rabbim sağlıkla sihatle nasip eder
Bende okudum canım.Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsinArkadaşlar 3.tüp bebek sürecindeyim.
Hadi hayırlı olsun canım rabbım kucagınada almayıda nasıp etsin
Çok sağolun hep birlikte inşallah hala heyandanHayırlı olsun canım ikinci çizgi baya belirgin.Rabbim kucağına almayıda nasip etsin
Hadi gozun aydin canim hakkinizda hayirlisi olsun... saglicakla al kucagina insallahEki Görüntüle 2119695 kızlar bugün öğlen yaptım. 7. Gün. Çok heyacanli yim. İnşallah rabbim sağlıkla sihatle nasip eder
Canım taylolhotun içerisinde paracetamol var, doktorlar günde üç panadol içebileceğimizi söylüyolar. Ateşin yoksa eğer ilaçsız geçirmeye çalış. Duş al devamlı sıcak su iyi gelir solunum yollarına, bol c vitamini tüket. Boğaz ağrın varsa nane şekeri em yada birkisel boğaz spreylerinden al.Kızlar bebişimi gördüm gayet iymiş.Eli ayağı oluşmuş küçücüktü çok şeker yaa.Ben daha görmeden böyle seviyorum doğunca ne yapıcam bilmiyorum10 haftalık olmuş şükür.Bide doktor taylolhot diye suda eriyen bi şey var onu kullanabilirsin dedi grip için hamileler kullanıyomuş.Eczacıda hamileler kullanıyo dedi kullananınız var mı kullansam mı bilemedim
İlk defa taşınıyorum bende canım. Kardeşlerim twyzem falan yardım ediyolar, eşimde yapıyo zaten. İdare edicez inşallah.Ayyyyy cok zor ev taşıma basimdan defalarca gecti e birde hamilesin allah yardimcin olsusn cok dikkat et emi ...
Nerdeyse atlattım canım.Yarın tamamen iyleşmiş olurum inşallah.Şükür ne ateş nede boğaz ağrım olmadı.Sanada kolay gelsin canım ev taşımak çok zor.Allahtan ailen yakınmış ne güzel beraber halledersinizCanım taylolhotun içerisinde paracetamol var, doktorlar günde üç panadol içebileceğimizi söylüyolar. Ateşin yoksa eğer ilaçsız geçirmeye çalış. Duş al devamlı sıcak su iyi gelir solunum yollarına, bol c vitamini tüket. Boğaz ağrın varsa nane şekeri em yada birkisel boğaz spreylerinden al.
Çok teşekkür ederim hep birlikte insallahHadi gozun aydin canim hakkinizda hayirlisi olsun... saglicakla al kucagina insallah