2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kuzular 6+4 de kalp atısını duyan oldumu carsamba kese gormeye gıdecez ınsallah kalp atışı duyulurmu sızce merak ediyorum

Kuzular 6+4 de kalp atısını duyan oldumu carsamba kese gormeye gıdecez ınsallah kalp atışı duyulurmu sızce merak ediyorum
Canım çarşamba günü transferin kaçıncı günü oluyo.Ben transferin 27.günü kese görmeye gittiğimde kalp atışını da duymuştum

Canım çarşamba günü transferin kaçıncı günü oluyo.Ben transferin 27.günü kese görmeye gittiğimde kalp atışını da duymuştum
10unda transfer olmustum canım 25.gunu oluyo inşallah bende duyarım

Arkadaşlar 3.tüp bebek sürecindeyim.
41 tane hamile arkadaştan birer adet ayetel kürsi topluyorum. Okuyacak olanınız olursa çok sevinirim Allah hepinizden razı olsun. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın.
Vaktinizi aldım hakkınızı helal edin
Bende okudum canım Rabbim utandırmasın inşallah güzel haberlerini alırız.

merhabalar. konu açtım dakat dönğş olmadı :KK43:((daha evvel sitedeki arkadaşlarla konuşmuştuk. yakın zamanda doktor kontrolüne gittiğimde vajinusmus olabileceğimi söylemişti doktor aynı gün kızlık zarı ameliyatı oldum ve vajinadaki eğrilik düzeltildi. bu süreçte uzun uzun anlatılacak kadar sıkıntılı geçerken (çünkü hala böyle bir şey duyduğuma inanamıyorum çünkü korkum vs yoktu) şimdi bir de eşimin sperm değerlerinin 2milyon olduğunu hareketli speröinin hiç olmadığını öğrendik. doktor direk tüp bebek dedi fakat ben son yaşadığım deneyimden sonra muayne bile olamazken nasıl tedavi olacağım. lütfen yaşayan varsa yardımcı olsun..

merhabalar. konu açtım dakat dönğş olmadı :KK43:((daha evvel sitedeki arkadaşlarla konuşmuştuk. yakın zamanda doktor kontrolüne gittiğimde vajinusmus olabileceğimi söylemişti doktor aynı gün kızlık zarı ameliyatı oldum ve vajinadaki eğrilik düzeltildi. bu süreçte uzun uzun anlatılacak kadar sıkıntılı geçerken (çünkü hala böyle bir şey duyduğuma inanamıyorum çünkü korkum vs yoktu) şimdi bir de eşimin sperm değerlerinin 2milyon olduğunu hareketli speröinin hiç olmadığını öğrendik. doktor direk tüp bebek dedi fakat ben son yaşadığım deneyimden sonra muayne bile olamazken nasıl tedavi olacağım. lütfen yaşayan varsa yardımcı olsun..
Canım cok geçmiş olsun kötü zamanlar gecirmişsin evet zamanında bende bu sureclerden geçtim neyse ki atlatilıyor..ilk mayene masasında ağladım resmen ama bi amaç uğruna olunca inan alışıyorsun..Çok korkuyorsan psikolojik destek mi alsan ki .mesela bahceci bu hizmeti veriyor bence bi arastir derim

Mrb arkadaslar 1 aydir yazmiyorum ust uste aldigim once pozitif sonra negatif olan sonuclardan sıkılinca sadece takip ettim.ama tedavimede devam ettim 5.tup denemem de pozitif ama digerlerinden daha yuksek ...96..11 cikti . Benimde sorunum bu sanirim kimsasal gebelik yasiyorum hep .dualariniza ihtiyacim var ne olur dua edin iki gun sonra ikiye katlansin degerim.bu surecte insan cok yipraniyo insallah allahim isteyen herkesin yuzunu guldurur amin

Mrb arkadaslar 1 aydir yazmiyorum ust uste aldigim once pozitif sonra negatif olan sonuclardan sıkılinca sadece takip ettim.ama tedavimede devam ettim 5.tup denemem de pozitif ama digerlerinden daha yuksek ...96..11 cikti . Benimde sorunum bu sanirim kimsasal gebelik yasiyorum hep .dualariniza ihtiyacim var ne olur dua edin iki gun sonra ikiye katlansin degerim.bu surecte insan cok yipraniyo insallah allahim isteyen herkesin yuzunu guldurur amin
Rabbim yardımcın olsun canım.İnşallah bu sefer yüzün güler.Rabbim hiç birimizin boynunu bükük bırakmasın çok zor

Merhaba kızlar perşembe günü transferim başarılı bir şekilde gerçekleşti. Ama akşamına bir bulantı baş dönmesi kasıkda batma oldu sabahda doktorum gel görelim dedi. 21 adet yumurta topladıkları için fazla yumurta toplanan bayanların yumurtalıkları su toplayabiliyormuş. Malesef benimde toplamış 4 gün boyunca serum taktılar takip ettiler dün su azalmış dedi artık inşallah kan testinde görüşürüz dedi. Transfer ile ilgili bir sıkıntı yok dedi inşallah dediği gibi çıkar :dua:

• Merhaba kızlar perşembe günü transferim başarılı bir şekilde gerçekleşti. Ama akşamına bir bulantı baş dönmesi kasıkda batma oldu sabahda doktorum gel görelim dedi. 21 adet yumurta topladıkları için fazla yumurta toplanan bayanların yumurtalıkları su toplayabiliyormuş. Malesef benimde toplamış 4 gün boyunca serum taktılar takip ettiler dün su azalmış dedi artık inşallah kan testinde görüşürüz dedi. Transfer ile ilgili bir sıkıntı yok dedi inşallah dediği gibi çıkar :dua:
    Transferden sonra ohs olanı ilk kez duydum.Doktoruna güven canım bi sıkıntı yok diyosa öyledir.İnşallah güzel haberler alırsın sende bizim gibi

X